BLIZZARD zarhym

Készült 2016. március 11. | írta Khas Dylar

5

Zarhym out

Mindenki kedvenc community managere, Zarhym, pár órája tweetelte, hogy már nem dolgozik a Blizzardnál.

11 évig volt a cégnél, 2005-ben kezdte egyszerű customer service moderatorként a pályafutását. Amennyire én meg tudtam állapítani, a community ahhoz képest eléggé kedvelte, hogy egy cég arcát mennyire szokták kedvelni, főleg amikor a kérdéses döntéseket kell kommunikálnia. Kicsit derült égből villámcsapásként ért minket a hírt, egyelőre nem tudni semmilyen részletet a távozásának körülményeiről vagy az okairól – természetesen találgatások már vannak, rossz nyelvek már pletykálják is, hogy azért ilyen hirtelen a távozás, mert csak simán kirúgták.

Nektek milyen élményeitek voltak Zarhymmal kapcsolatban? Megvettétek Dalaranban a Ghostly Skull-t? Kifarmoltátok Magister’s Terrace-ból a Timbal’s Focusing Crystal-t? Van-e esetleg egy féltve őrzött e-mailetek, amit személyesen maga a Nagy Ember válaszolt meg vagy esetleg egy bookmarkolt forum thread, amiben kaptatok egy reply-t Tőle?

Ugyanitt lehet fogadásokat kötni, hogy ki fogja átvenni tőle a stafétabotot, ki lesz a következő Arc Akit Szarral Lehet Dobálni, akinek a nevét esténként a szétgankelt gnómok párnájukba fogják zokogni!

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


 • csabe

  És a Vodka is feloszlott...

  Tetszik(5)Nem tetszik(1)
 • ziggystardust

  És az EverQuest Next fejlesztését is leállították...

  Tetszik(5)Nem tetszik(1)
 • will_bnc

  be vagyok b452v4

  Tetszik(11)Nem tetszik(5)
 • Updown

  És már megint felment a k***a benzin ára...

  Tetszik(8)Nem tetszik(2)
 • branson

  ...vaaagy, süllyedő hajóról még időben kiugrott. 😀

  Tetszik(1)Nem tetszik(1)
Back to Top ↑