World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


BLIZZARD pressreleasefacebookblizzard

Készült 2016. június 6. | írta Astonkacser

25

Hamarosan jön a Facebook integráció

A Blizzard és a Facebook ma bejelentette, hogy szorosan együttműködve azon dolgoznak, hogy a két szolgáltatást összeintegrálják. Ez azt jelenti, hogy nem sokára majd Facebookkal is be lehet jelentkezni az összes Blizzard játékba (Wow, HS, HOTS, SC2, D3 és Overwatch).

Hogy még inkább szociális legyen a játékélményünk, ezen felül jönnek még majd olyan feature-ök amik kihasználják ezt az integrációt. Ennek első fázisában lesz az, hogy a Facebookon streamelheted majd hogy játszol kedvenc Blizzard játékoddal, ismerőseid pedig egyből Facebookon nézhetik a streamedet, sőt feliratkozhatnak rád és interakcióba léphetnek veled azon keresztül.

Valójában az történt (piszkos összeesküvés elmélet következik), hogy a Facebook segített a Blizzardnak abban, hogy 1.65 milliárd embert érjen el a Facebookon, és 400 milliót Instagrammon, garantálva ezzel az Overwatch sikerét. A megegyezés részeként (gondolom én) most a Blizzardnak szorosabban is össze kell bútoroznia a Facebookkal.

Tetszik(1)Nem tetszik(12)


 • Ezri

  Már azt is utálom, hogy nem tudok nyugodtan overvaccsozni/vesekövezni raid helyett kutya sétáltatás/macska szülés/boltba megyek kifogásokkal, mert látják bneten, de hogy még a facebookomat is belekeverjük ebbe az egészbe, na neeee

  Tetszik(33)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting_nether/Faraleth/simple Faraleth

  Minden vágyam, h a kollégák, akik eddig tiszteltek es ertelmes embernek tartottak, ezentul megbelyegezzenek

  Tetszik(46)Nem tetszik(2)
  • Whysper

   Ezér tkell olyan cégnél dolgozni mint Én ahol vagyunk 200-an és abból 197 játszik mert Digitális fimgyártó cégnél vagyunk és mindenki ilyen! valamivel játszik 8) 8) Itt az a fura,ha valaki nem.

   Tetszik(5)Nem tetszik(1)
 • nanner

  2016/6/6 - like it >;)

  Tetszik(11)Nem tetszik(3)
 • Iblys

  Lófa.. a picsájukba. Bár amég nem kötelező marhára nem érdekel, de hogy ezt a social media rákfenét mért kell erőltetni nem tudom. Következő lépésnek jön majd a looton a Need/Greed mellé a post on facebook ikon.

  Tetszik(16)Nem tetszik(0)
  • Spellbreak

   Egy ideig a Battle.net accountot se volt kötelező létrehozni és azzal belépni a WoW-ba. Reméljük azért 2020-ra nem nyálmintával, ujjlenyomattal és retinascannel kell belépni. 😀

   Tetszik(4)Nem tetszik(0)
   • http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting_nether/Faraleth/simple Faraleth

    Kubatov tudna tanácsokat adni

    Tetszik(6)Nem tetszik(0)
 • https://battle.net/recruit/X6PXJJLMR8 Khas Dylar

  Nem rossz, hogy a Facebookon lehet streamelni majd a game-et, eléggé leegyszerűsíti a content sharinget. A Twitch-nél gondolom most nem túl boldogak, a Google-nél a Youtube stream miatt meg kábé sose voltak azok...

  Viszont ez a túl mély integráció nem feltétlenül jó ötlet. Én szeretek biztonságos és/vagy sűrűn használt helyekre Facebookkal bejelentkezni, mert legalább nem kell annyit gépelni az account infot és nem kell annyi jelszót megjegyezni, de nem feltétlenül örülnék, ha kiszivárogna mindenhova a polgári nevem, mondjuk random Blizzard játékban.

  Anno ugye volt a Real ID-val hasonló próbálkozásuk, de Bashiok példája elég gyorsan bemutatta, hogy nem fasza ekkora közösségnek kiadni ilyen infót. Aki nem emlékezne: a Real ID-s accountokat arra akarták kötelezni, hogy a teljes nevet használjanak. Egy-két nap alatt lett belőle egy párszáz oldalas thread a fórumon, mire Bashiok próbálta védeni a mundér becsületét és bemondta a nevét: Micah Whipple. Az eredménye az lett, hogy órákon belül minden privát infót kiderítettek róla, a telefonszámát, hol lakik, ki a felesége, a gyereke melyik suliba jár, stb. A legendárium szerint még vagy 1600 adagnyi pizzát is rendeltek neki, de ez tényleg csak urban legend. Szóval lehet arra bazírozni, hogy "á, ugyan, biztos felnőttebbek lettek az emberek", de én erre nem tennék fel egy dollármilliárdnyi bizniszt.

  Tetszik(16)Nem tetszik(0)
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting_nether/Faraleth/simple Faraleth

   vinnyogok az 1600 pizzán 😀

   Tetszik(6)Nem tetszik(0)
  • Whysper

   Ezzel teljesen egyetértek!!!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • erdly

  Jah nyilván minden ismerősöm (és az én) vágyam is az, hogy ha szintet lépek, vagy lootolok egy epixxxet, azt egyből posztolja automatikusan a facebook falamra, esetleg még az aktuális profilképemet is cserélje le a karakterem képére, ha a S.E.L.F.I.E. kamerával készítek egy képet.

  Ez a wow, meg effektíve a számítógépes játék a saját korosztályomban egy tabu téma, az ismerőseim 2%-a tud erről, hogy játszottam ezzel, a többivel nem szeretném megosztani, mert ez ma inkább szégyellni való, és rontja az ember megítélését. Ez kb. olyan, hogy ha feltelepíted a Tindert a mobilodra, "csak úgy ki akarom próbálni, meg poénból", azt sem mondaná el senki a tágabb ismerősi körének, legfeljebb egy-kettőnek, akikkel mélyebb a viszony, és mondjuk használják ők is.

  Tetszik(10)Nem tetszik(0)
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

   Nem is mondtad eddig, hogy egy amish közösségben élsz..

   Tetszik(14)Nem tetszik(18)
 • http://www.szopoalarc.hu Bermuda

  Hogy is volt az a sztori Kotickal és a Facebookos csajjal? http://frostshock.eu/off/2016/03/03/szuperbulvar-kivel-jar-a-satan
  Véletlenek márpedig nincsenek, csak azt sajnálom, hogy azt az időt, amit fészbuk-integrációra fodítanak tölthetnék mondjuk értelmes munkával is.
  Ja, amúgy a Facebook amúgy napjaink legkomolyabb hirdetési felülete, a videojátékkal meg komoly probléma, hogy nehéz hozzá árut kapcsolni. Így megoldják ezt a problémát is, hiszen rögtön az arcodba fognak tolni fél tonna reklámot új autóról, babapopsi-kenőcsről, cukros levekről meg Strayloffstürtung bútor-garnitúráról.

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • Ermac

  Nesztek , kaptok Facebook contentet 😀

  Tetszik(6)Nem tetszik(0)
 • Nuvas

  Eddig is trágya az egész FB, de mostantól lesz még benne pár:
  - csabika talált 2 peacebloomot és ezt megosztotta
  +szelfi
  +mennyit gyalogolt érte
  +mennyi idő alatt
  +térképen megjelölve az út
  +lefényképezve mit evett a karakter előtte(spider sausage)
  +milyen ruhát vett fel reggel
  +milyen haja volt
  FONTOS: kellene egy szuper tükör ingame opcióként, hogy a sok idióta ott is tudjon igényes selfit csinálni, esetleg még engineer tudjon selfibotot csinálni...

  Tetszik(7)Nem tetszik(0)
  • https://battle.net/recruit/X6PXJJLMR8 Khas Dylar

   Régen volt egy FB app, ami scannelte az Armory-t és ha valami jelentős öcsit csináltál meg, akkor kérdés nélkül kiposztolta a faladra. Én erre akkor jöttem rá, amikor az akkori ultrakazuár guildemmel release után több, mint fél évvel végre lebasztuk a Lich Kinget, majd egy órával később egyik IRL haverom gratulált a killhez FB-n... 😀 Szerencsére már nincs meg ez az app és remélem, soha nem is lesz.

   Mondjuk egy Wowhead-Facebook integráció egész érdekes koncepció lenne.

   Tetszik(2)Nem tetszik(0)
   • Arilian

    És kiesett a hunterek isteni íjja?

    Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Nekem nincs bajom a Facebookkal egészen addig amíg mindenkit le tudok tiltani a picsába 😀

  Amúgy nekem a battle.neten hiányzik, hogy nem lehet invisible módban játszani.

  Tetszik(24)Nem tetszik(0)
 • https://tardis.hu krix

  Hajjajj.. de nagy gond. Emlékezzünk csak vissza, van már Twitter integráció is viszonylag régóta.. Nézdmár, az sem automatikus! Sőt! Ki is tudod kapcsolni, nem vagy kötelező összekapcsolni a Twitter accoddal az egész szart.

  Felesleges aggódás ez a "posztolja a XY epix lootot, achit, szintlépést magától, stb"...

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
  • https://battle.net/recruit/X6PXJJLMR8 Khas Dylar

   Szerintem félreérted a problémázás okát. Ha (mondom HA) az lesz az alapbeállítás, hogy minden szart, lootolást, virágszedést, bányászást, akármit amit ki lehet kaparni az Armory API-ból, kiposztol Facebookra, akkor nagyon sokan úgy fogják hagyni, szétspammelve az amúgy is túlzsúfolt falakat.

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • nanner

  hmm.. alig várom, hogy szétnyálazhassam a guildtársaim fb oldalait..
  ha már itt tartunk, akkor következő lépésként valós tauren bőrömben ugorhatok majd le a sarki boltba 3D virtuális sityakkal a fejemen 🙂

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Sodan

  Ki használ Facebookot? 😀
  Az én falamra, vagy micsodámra nehezen posztolnának ki akármit is...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian

  Anno a vanillában igazi közösség volt. Most hogy az nincs, beleerőltetik ezt a lófaszt-műfasz 'fosbúkot'?!
  Könyörgöm, fejlesszenek érdemben is, ne ilyen lózungokkal jöjjenek! 2 évente egyre nyamvadtabb és egyre soványabb és egyre elborultabb (értsd ötlettelenebb) kiegészítők? Holott évente ígértek kurvajót? Hát ez az ... már nem tudtam mi hiányzott, hát a facebook... hányás már megvolt, ez még hiányzott, de mostmár minden van, ahogy móriczka is mondá' a tanárnéninek.

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
 • Gerrash

  Nem tudom nektek feltünt e de az overwatch lol killernek keszult.
  A lol magaban egy rossz jatek (bar mar tobb ezer jatek oram van benne)
  A nezet/iranyitas idegesito, rendesen komoly skillnek szamit hogy kidodgolj egy eled jovo lovedeket a kattintgatas miatt stb.
  Vannak benne teljesen unalmas reszek (farm)
  Ha egyszer hibazol vagy meg rosszabb, valaki a teamedbol, akkor utana az egesz jatekban inni fogod a levet
  stb stb, sorolhatnam.

  Ami a játékot elviszi az a hihetetlen kompetetivitas, a balance (ami ugye a ko papir ollobol jon), az otletes (es itt tenyleg le a kalappal elottunk 11/10) es mely komoly skillcappel rendelkezo karakterek, mechanikak, az a hihetetlen adrenalin ami a sebessegbol jon es ez az egesz stream/verseny hype ami mogotte van. Ugye ebbol a blizzard a sajat penzsovarsaga miatt kimaradt a wowall gondolom jobban megerte nekik korbe rotalni az op kasztokat az ev soran hogy visszajojjenek jatszani a hunter mainek stb. Na hat most visszajöttek, hihetetlen mertekbe szivjak el az embereket a lolos kozossegbol (https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13346773_1150975401592109_812724998155516503_n.png?oh=1df865ff16abf068d299be1d27dc1852&oe=58061572) Akik mar reg utaljak a jatekot de szepen adrenalin fuggok lettek tole es semmi mas jatek nem adja azt (tapasztalat)illetve mostmar az overwatch. A facebook ugyan igy kimaradt a twich fele stream forradalombol, az mar csak egy lepes hogy a ket orias lepaktal.

  Edit: a kep egy koreai statisztika most latom hogy az nincs oda irva a kepre, ido lesz mire a vilag is rakap de tudjuk h ok diktalnak ilyen teren

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pingback: Ilyen lesz a Facebook streaming – FROSTSHOCK()

Back to Top ↑