BLIZZARD gc_0810

Készült 2016. augusztus 10. | írta Attila

1

Jövő héten gamescom

Jövő hét szerdán kezdődik Kölnben a gamescom 2016, melyre a hagyományoknak megfelelően a Blizzard idén is kilátogat. Puttonyukban ott lesz az összes aktuális franchise, és arra is lehet számítani, hogy kint lesz a bulin néhány nevesebb Bliazzard megfejtő is. Ízelítő a programból.

  • WoW A Legion megjelenése alkalmából felhúzzák a Fel Hammer (Demon Hunter kecó) mását Köln belvárosában, plusz két top raider klán fog versenyezni a rendezvény helyszínén.
  • Overwatch Csütörtökön, este 6-tól levetítik az Overwatch rajzfilmsorozat első részét. Ez biztos állati jó lesz, nagyon hamar kint lesz nálunk is.
  • Diablo A Diablo 20. születésnapja alkalmából mind a három résszel lehet majd játszani a Blizzard standján.
  • StarCraft II, Hearthstone, Heroes of the Storm Rengeteg mérkőzés, amiket majd a neten is lehet követni.

A Blizzzard kedden, este fél 7-től egy rövid videóban fogja bemutatni, hogy mivel is készültek a gamescomra, és mutatni fognak benne némi new game contentet is. Hmmm…

Mark your calendar for 18:30 CEST on Tuesday, August 16, when we release a special preview video of what we’ll be showcasing at gamescom 2016, including some new game content. You’ll be able to watch it all live on the Blizzard gamescom hub.
Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


  • http://eu.battle.net/wow/en/character/Arathor/Faralethx/advanced Faraleth

    20 éves a Diablo 1...Jeez..sose felejtem el, addig még csak bohóckodtam a Doomok, Duke Nukem, [insert random oldskul játék]-okkal, aztán jött a Diablo és PUFF - így lett a csokapik.

    Tetszik(17)Nem tetszik(1)
Back to Top ↑