BLIZZARD blizzcon_1014b

Készült 2016. október 14. | írta Attila

7

BlizzCon menetrend

Pontosan három hét van hátra a 2016-os BlizzConig, és a Blizzard végre összerakta az esemény hivatalos programját. A programot böngészve a szokásos eseményeket találjuk. Betekintést nyerhetünk a nagyobb Blizzard játékokkal kapcsolatos tervekbe, lesz egy rakás verseny, és nem maradhatnak el az ilyenkor szokásos contestek se. Még nem lehet tudni, hogy ki fogja zárni a hétvégét, de gondolom, hamarosan ez is kiderül. Idén nem fogok virtuális jegyet venni, úgyis minden fent lesz a YouTube-on, és inkább arra fogok törekedni, hogy a hétvége alatt feldolgozzam a friss infókat.

blizzcon_1014b

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Daermon

  Remélem lesz meglepi: Warcraft film folytatás bejelentése.

  Tetszik(4)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  diablo kieg? uj resz? film? mmo? 🙂

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
  • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

   Minden más játékuk több időponton szerepel a nyitónap programtervében, a Diablóval kapcsolatos egyetlen programról sokat sejtetően csak ennyit írnak:
   "Diablo 20th Anniversary - Join the Diablo III development team for a look back on two decades in Sanctuary, and get a first look at our plans to celebrate the occasion."
   Szóval lesz egy visszatekintés az elmúlt két évtizedre, aztán megtudhatjuk, hogy mivel tervezik ünnepelni ezt a kerek évfordulót. Ha itt lesz valami, azt valószínűleg a megnyitón fogják bejelenteni. A következő napon lesz még egy kötelező D3 dev talk meg egy Art & Design.

   Tetszik(3)Nem tetszik(0)
  • https://battle.net/recruit/X6PXJJLMR8 Khas Dylar

   Most kicsit utánaolvastam, mik a tippek és mik a valószínűsíthető események, amik jöhetnek Diablo fronton.

   Ugye volt még nagyon régen 2010-ben egy "kiszivárgott" release schedule, abban pedig a Diablo III-hoz 2015 végére volt felírva a második kiegészítő. Valahogy arról én már teljesen lemaradtam, hogy a hírek szerint a tavalyi BlizzConon akarták bejelenteni, egyelőre kiadási dátum nélkül, majd idén júliusban jött a hír, hogy a "The King in the North" kódnéven futó kiegészítő fejlesztését határozatlan ideig leállították. Az indoklás az volt, hogy nincs rá elég ember. Persze azt is kifejtették, hogy mivel a Diablo III-ban jelenleg nincs pénz, nincs benne fizetési lehetőség amióta lelőtték az RMAH-t (ami ezek szerint mégse hozott annyi zsét, mint számítottak rá - mondjuk szerintem csak simán el volt baszva), ezért nem is nagyon fognak jönni további contentek hozzá.

   Szóval TL;DR: szinte biztosan nem lesz most D3 kiegészítő bejelentés, ne is várjuk.

   A Diablo 4-re utaló tömérdek jelről már írtunk korábban (http://frostshock.eu/diablo/2016/08/01/diablo-4-bejelentes-lesz-a-blizzconon/ és http://frostshock.eu/diablo/2016/08/21/a-2016-os-diablo-hype/). Én még mindig kicsit tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, mert tényleg sok a ráutaló jel, de messze nem annyi, amennyit elégnek éreznék egy D4-hez. Ha lesz is új rész, én nagyon meg leszek lepve.

   Amire most leginkább számítok a Diablo franchise-zal és a 20-ik évfordulóval kapcsolatban az a nagy büdös semmi.
   Lesz a D3-ban valami event valószínűleg, aztán a WoW-ba is lehet hogy csempésznek valamit (mondjuk lesz egy cow level insta, amiben Diablo jelmezt és transmogot lehet szerezni, esetleg valami Diablo-ra utaló petet, ilvl850-es loottal), a többi játékban meg lesz némi grafikai változtatás ideiglenesen 2-3 hétig, aztán annyi.
   Tom Chilton / Kalgan most ugye átment egy ismeretlen projektre, én nagyon remélem, hogy ez a Diablo 4 vagy bármilyen játék, ami Sanctuary-ban játszódik. Jobban szeretem a Starcraft vagy a Warcraft világát, sztoriját, de csak azért, mert szerintem a Diablo története nincs olyan mélységben kifejtve.

   Tetszik(0)Nem tetszik(1)
  • warruth

   Sokan spekulálnak Diablo 1 és/vagy 2 HD verzióra, de szerintem "pusztán" ennyiből nem csapnának ekkora csinnadrattát. Kell, hogy legyen valami újdonság is.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Krisa

  Én is inkább egy olyan menetrendet látnék szívesen, mint ami pár éve kiszivárgott, és több évre előre jelezte a várható kiegeket, stb. És ráadásul a nagyja be is jött.
  Most lehet valamit tudni (sejteni) a jövőről?

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • Daermon

   "A sötét oldal mindent ködbe burkol, a jövőt kifürkészni most lehetetlen." Yoda
   😀

   Tetszik(12)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑