BLIZZARD weird_1028

Készült 2016. október 27. | írta Attila

14

Weird Al Yankovic a BlizzCon színpadán

Az idei BlizzCont Weird Al Yankovic fogja zárni, aki talán nálunk nem akkora név, de a tengerentúlon borzalmasan népszerű zenés komikusnak számít. Jó lesz ez, érzem.

The Grammy Award–winning pop parodist will be taking the stage the evening of Saturday, November 5, to provide an epic send-off for everyone celebrating this year’s convention. If you didn’t score tickets to the show, Blizzard gamers and Weird Al fans around the world can still get a front row seat at home with the BlizzCon Virtual Ticket.

BlizzCon is the biggest Blizzard party of the year, packed with in-depth developer panels, intense esports tournaments, the legendary Friday night contests, and what’s sure to be an epic finale from Weird Al.

The Virtual Ticket lets you watch the action online, live and in high definition. You’ll also be able to watch most of the concert in on-demand videos that will be available within a few days after the show, although some portions may be edited or unavailable. For the best experience, be sure to watch it live!

Order a Virtual Ticket and you’ll also receive a treasure trove of in-game goodies for World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone, Heroes of the Storm, and Overwatch.

Check out the press release for more information on this year’s closing concert featuring Weird Al. And get ready for an evening of mandatory fun—we’ll see you at the show!

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Ermac

  Amish Paradise , szerintem ember nincsen, aki ne hallotta volna XD

  Tetszik(7)Nem tetszik(0)
 • szukuro

  Az igazán epic a Hardware store lenne HS kártyanevekkel 😀

  (Ha valaki nem ismerné . 2:25-nél kezdődik a móka. Fun fact: nem editált, tényleg végigénekelte ).

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
  • Krush

   Ha már wow 🙂

   Tetszik(4)Nem tetszik(0)
 • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

  Kedvenc történetem róla az, amikor az egyik díjátadón Prince-szel egy sorba ültették. Amikor Prince ezt megtudta, a jogászaival táviratot (olyan mint az SMS, csak papíron kaptad és lassan) küldetett neki, amiben megtiltották, hogy a rendezvényen Prince-szel szemkontaktust létesítsen. Erre Yankovic azonnal frappáns válasz-táviratot küldött Prince-nek, hogy akkor ő is megtiltja a szemkontaktust, mert az amúgy is csak kölcsönösen jöhetne létre. Csak hogy érezzük a dolog súlyát, nyilván rajtuk kívül még sokan ültek ugyanabban a sorban, de ők mégsem kaptak Prince-től eltiltó táviratot. 🙂

  Nem akkora név nálunk, nem akkora név... Ez a fickó 20-25 éve volt a csúcson, és akkor nehezen tudtál volna olyan magyar fiatalt mutatni, aki ne ismerte volna pl. az MTV-ből ezt a fejet meg a hangját. Ha valakinél nem volt űrtévé, akkor meg tolta még a Zenebutik is az antennáson. Híres ember itthon is, punktum. Kis ország, kis közönség.

  Tetszik(4)Nem tetszik(0)
  • Daermon

   Te most komolyan leírtad, hogy mi a távirat? 😀

   Tetszik(23)Nem tetszik(0)
   • Droo

    Nem mindenki olyan vén róka, hogy egyből vágja, mi az 🙂

    Tetszik(8)Nem tetszik(0)
  • https://battle.net/recruit/X6PXJJLMR8 Khas Dylar

   Bakker a távirat definíciónál majdnem kiköptem a kávémat... 😀

   Tetszik(8)Nem tetszik(0)
 • Nightstalker

  "- Frank. Frank! Az isteni Al is a geppel erkezett!"
  Meg hogy nem ismert itthon. 😀

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • Hangya

  Méghogy 20-25 éve volt a csúcson. Ezt nem csak végigénekelte, de 2 emeletet futott, közben átöltözve, hogy uncut lehessen a video.

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • Hangya

  Ha valaki elárulja, mitől látszanak a videók a youtube link helyett, berakom a legfrisebbet is...

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • https://battle.net/recruit/X6PXJJLMR8 Khas Dylar

   Van egy jófej adminunk, aki a linkekből embedet gyárt nektek.

   Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  OK! Én is a fan club tagja vagyok már vagy 28 éve. 12 évesen ez volt nekem az egyik csúcs. Csak nem gondolnám, hogy kis hazánkban is akkora sztár, mint odaát.

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • Somnium

  Én abban reménykedek, hogy fog polkázni is élőben.
  https://www.youtube.com/watch?v=MRJILK3NxSM

  OFF: Mellesleg a virtual ticket-hez járó digitális ajándékok hogy működnek? Egyből hozzárendelődik az account-hoz, amivel a jegyet vesszük, vagy küldenek külön kódot mindegyikhez?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hangya

  Ehol egy kis Bad hombres, Nasty Women is: https://www.youtube.com/watch?v=FdBF6h7oH5I

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑