BLIZZARD bc_1104

Készült 2016. november 4. | írta Attila

8

BlizzCon – Első nap

Eljött végre a nagy nap, amire már mindannyian vártunk. Ma este kezdődik a BlizzCon, mely valódi ünnepet jelent minden Blizzard rajongó számára. Nem tervezem, hogy idén lájvblogolni fogok, mert a számomra igazán érdekes WoW show, csak késő éjszaka lesz, de holnap reggeltől zsíros postokkal fogjuk bombázni a nagyérdeműt.

19:00 – 20:00 Ünnepélyes megnyitó. Szokás szerint Mike Morhaime megköszöni a játékosoknak az együtt eltöltött 25 évet, és bemutatkoznak a Blizzard legfontosabb újdonságai. Ne feledjétek, hogy a megnyitóról ingyenes stream lesz a BlizzCon oldalán.

20:30 – 21:15 Hearthstone bemutató. Minden bizonnyal a Gadgetzan köré épülő következő kiegészítőről tudhatunk meg majd többet.

20:30 – 21:30 A StarCraft II jövője. Nem lepődnék meg azon, ha bejelentének egy új DLC-t.

21:30 – 22:15 Overwatch bemutató. Nyilván “leleplezik” az új hőst, Sombrát, de szerintem ennyivel nem fogják beérni, és szó lesz esetleg egy új pályáról is.

22:00 – 23:00 Heroes of the Storm hős bemutató.

22:45 – 23:45 WoW: Legion bemutató. A Blizzard megígérte, hogy a Legion ideje alatt jóval ütemesebbn fognak érkezni az újdonságok, mint korábban. Lássuk, mit tud a 7.2-es patch!

00:00 – 00:45 Heroes of the Storm bemutató. Számomra teljesen idegen ez a játék, nem tudok róla semmit, nem tudom kommentálni. Az biztos, hogy a fejlesztők beszélni fognak a játék legfrissebb fejlesztéseiről is.

01:00 – 01:45 20 éves a Diablo. Új kiegészítő? Bejelentik a 4. részt? Necromancer class? Diablo 2 HD remix? Legkésőbb este 8-ig minden kiderül.

Tetszik(11)Nem tetszik(0)

Tags:


 • dmpr

  Szeretnék tőletek egy pár hasznos tippet begyűjteni. Abban az esetben, ha nem vettem virtual ticketet (és természetesen nem is utaztam ki), hol érdemes követni az eseményt? Köszi 🙂

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
  • Endyr

   par oran belul kint lesz minden panel videoja a youtube-on, annyit csak ki tudsz varni 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Kvázi hivatalos fansiteként nem nagyon kívánunk ingyenes streameket kirakni, mert ezek ügye nem legálisak. De persze ha mások véletlen kommentben elejtik, lehet nem lesz időnk mindent időben moderálni *wink* *wink*

  Tetszik(17)Nem tetszik(1)
 • Mohrtimer

  Akármennyire és nézném ez a ~30 euro virtual ticket ár roppant soknak tűnik nekem 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • SilentThom

  Megnyitó + Overwatch, HS bajnoksághoz nem kell ticket, csak twitch, ezekkel beérem 😀 Többi hírt majd úgyis olvasom nálatok : )

  Tetszik(4)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Fura ez a sorrend. A sajtótájékoztatókon nem az a jellemző, hogy az adu ászt hagyják a végére, inkább az elején szokták eldurrantani, hogy még nagyobb legyen az ováció meg a hájp.
  Legalábbis most ugye a Kiskegyed ezoterikus rovata szerint Diabló terén kell komoly, paradigma váltást kiváltó bejelentésekre számítani.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Astonkacser

   Már tavaly, meg előtte is úgy volt, hogy a nyitóbeszédben Mike bácsi lelőtte az összes nagyobb poént, aztán a paneleken csak tovább beszéltek azokról. Idén is erre számítok.

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑