BLIZZARD week-meals-img-compressed

Készült 2016. november 27. | írta Norton

9

Jó ebédhez hírsaláta

Kevésbé fontos hírekből szemezgetünk. Karácsonyi murloc ének,  spéci Reaper szobor, képek minden mennyiségben és egy kis lore jár az ebédhez.

WoW Patch háttérképek

A keretes szerkezet jegyében kezdjünk egy kis nyálcsorgatással. HippoMan nevű redites kollégának köszönhetjük azt a válogatást, amiben összeszedte a WoW patch note-ok mellé készített háttérképeket. Harminc darab háttérképből válogathatsz, melyek biztosan okoznak néhány nosztalgikus pillanatot. Az album a képre kattintva érhető el:

czkdewi

Dougleagent lvl 110 lett!

Emlékszünk a Pandaren sámánra, aki fejébe vette, hogy nem csatlakozik egyik frakcióhoz sem, és úgy húzza fel a karakterét? A találóan a “the Insane” title-t használó Doubleagent virágozással és bányászással húzta fel magát 110-es szintre! Valószínűleg ő az egyik legelvetemültebb játékos, de ezért szeretjük. A dingről természetesen videónk is van.

Előrendelhető a spéci Reaper szobor

12″ / 30 és fél centi tömény gonoszság öltött testet a Blizzard Gear Shop új termékében. A kézzel festett Reaper szobor éppen az ultija, a Death Blossom pillanatában ábrázolja a hőst. 150 dollárt kóstál egy ilyen szépség (+ szállítás) és már előrendelhető. Az első előrendelők 2017 Q1-ben kaphatják meg, a soron következők pedig 2017 Q3-ban. Cuki videó alant.Karácsonyi Murloc lemez

És ha már videó, akkor jöjjön rögtön egy másik. Nálatok is hagyomány a Csendes éj ronggyá hallgatása bakeliten a fa díszítése közben? Na ez pont olyan, csak sokkal jobb. Egy csapatnyi Murloc összeült és karácsonyi énekeket énekelnek majd’ egy teljes órán keresztül. A hangulat garantált, a szöveget viszont nem biztos, hogy érteni fogjátok szótár nélkül. Tökéletes választás a meghitt, családi fadíszítéshez. 🙂Sosem használt mount skinek a játékban

Tudtad, hogy összesen 227 darab fel nem használt mount skin van a játék file-jaiban? Köztük például 4 skorpió skin és egy Spectral főnix is. Vajon kapunk belőlük valaha? Teljes lista a képre kattintva:

shreddermountred

Legendary-t mindenkinek!

Egy héttel ezelőtt törölték a Legendary soft capet. Eddig összesen 4 darab legendary item lehetett egy karakternél – na ez most eltűnt. Ionizált (Watcher) Házikosztos hozza az örömteli hírt.

De ki az a Human Hunter Vol’jin temetésén?

Hordás barátaink talán észrevették már, hogy kakukktojás került a Vol’jint gyászolók közé. Nem messze a tömegtől, egy hegy mögé rejtőzve vesz végső búcsút Vol’Jintól egy Human karakter, Tyrathan Khort. A Hordásoknak is friendly NPC-vel beszélni is lehet. Elmondja, hogy nem bajt keverni jött ide, de végső búcsút akar venni a barátjától. Tyrathan és Vol’jin sok kalandot megjárt együtt, és megesküdtek egymásnak, hogy megbosszulják a másik halálát. Szóval biztosan találkozni fogunk még az NPC-vel a jövőben. Tyrathan egyébként a Hunter Order Hallban is megtalálható. Ha érdekel Vol’jin és egy Alliance hunter barátságának története, alant elmagyarázza a videó készítője:Jó ebédhez podcast

Fogalmad sincs, hogy mit vegyél karácsonyra a barátodnak/barátnődnek? Na, hát a podcastot meghallgatva továbbra sem fogod tudni, de legalább nevetsz egy jót. A Geekmind következő adásában összeszedtük a kedvenc geek ajándékainkat, hogy bemutassuk nektek. Természetesen rögtön átfordult az egész egymás ötleteinek leszólásába, dehát na.. magyarok vagyunk, nem? 🙂
Ha érdekelnek a kicsit őrült, kicsit nerdes ajándékok akkor itt hallgathatod meg az adást. Spoiler: Mikrózható jegyzetfüzet? WTF?!?!

És a desszert. Napi cosplay

Fenixfatalist szereti a cosplay-t, mi pedig szeretjük Fenixfatalistet. A hölgy gyakorlott cosplay-es, a galériáját a képre kattintva találjátok.

halloween_mercy_by_fenixfatalist-dapjkjk

Tetszik(13)Nem tetszik(1)


 • Iblys

  Eddig sem volt limit a legendarykon, szimplán ha megvolt 4 nem kezdett el újra stackolni a bad luck protection miközben olyan contentet csináltál ahonnan eshet legend. Kieshetett volna az 5. is csak blp nélkül erre nagyon kis tizedestört az esély, ezért hitték azt sokan hogy hardcap van a legendeken.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   A napokban, hetekben jött hírek és jelentések alapján ez nincs így, sőt!
   Volt, aki ezernél is több Mythic+ dungeont tolt le és mégse esett neki 5-ik legendary. Nyilván nagyon kevesen voltak ilyenek, ahogy Watcher is mondta, néhány százakról beszélünk csak, a milliónyi játékosból.

   Olyanoknak volt 4-nél több, akik az elején voltak piszok mázlisták és belefutottak valami drop bugba.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

    Akinek az első resetben esett mar legendary, annak nemhogy csökkent, hanem drasztikusan nőtt az esélye további legendarykra. Aztan ezt fixeltek, azóta 4 a max. Az Exorsus postig a Bliz lz a softcap létezését is tagadta.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Elemér Denevér

  Napi régenmindenjobbvolt:
  Azért érdemes megnézni, hogy mennyivel érdekesebbek és művészetileg értékesebbek voltak azok a patch háttérképek, amiket még nem nyomtak tele digital arttal Photoshop meg egyéb szoftverek révén. A vanillások többsége szuper - utána a BC ugyan igényes, de a téma nekem nem személyes kedvenc, s WotLK is még igencsak szépnek mondható. Utána a Cataclysm már lejtmenet - a Firelandshez rajzolt Ragnarostól kiráz a hideg, annyira idegen a világhoz. MoP-nál látszik, hogy visszatérhettek a régi rajzolók, mert a pandás és Isle of Thunder-ös is marha jó, de SoO-tól megint egy picit esett a színvonal, a WoD-os műanyag ork bőrfelület meg nagyon életidegen - mintha barnabőrű főhősünk minden este Nivea krémben fürödne. Arról a csúf maszkos trollról mondjuk nem tudtam eldönteni, melyik patch lehetett, de az is marha ronda (a többi trollos képhez képest meg egyenesen gáz).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • eatmoregold

  Dougleagent támához:
  Most jól értem, hogy se nem horda, se nem alliance? Ez hogyan működik? Bejárkálhat mindkét területre? Kap questeket?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • kw

   sehova nem járkálhat. ott ragadt a teknős hátán egész addig amig nem választ frakciót.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Vizovicki Zoltán

   Teknősháton szedi a coppert, meg a virágot és kap érte pár xp-t darabonként 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • eatmoregold

    Azt értettem, az volt a kérdés, hogy mit tud ezen kívül kezdeni a karakterrel.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Faehren

     Semmit 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑