World of Warcraft Classic megjelenés -


BLIZZARD token

Készült 2017. február 6. | írta Norton

17

Jön a WoW token bővítése

WoWHeadék jelentik a hírt, hogy US realmeken megjelent a WoW token -> Battle.Net balance beváltási lehetősége. Egy token 15 dollár!

A hír még olyan friss, hogy süt. A WoWHead percekkel ezelőtt erősítette meg, hogy a goldért vásárolt WoW tokent be tudta váltani Battle.Net balance-ra
1 token = 15 USD áron.

token

Ez azt jelenti, hogy két token kell a legnépszerűbb World of Warcraftos ingame szolgáltatásokhoz, de egy tokenért már megvehetjük az olcsóbb peteket és mountokat.

Egy token továbbá elég lesz 11+5 darab Overwatch lootbox, vagy 11 darab Hearthstone kártyapakli megvásárlásához. Készülj Arathor! Jövööök.

Ha esetleg nem vagy biztos abban, hogy mit vehetsz meg WoW tokenből, és mit nem, a Gold Hungary blogon találsz egy listát.

UPDATE: Ennyi volt. A bejelentés hallatára elfogyott az összes token az AH-ból, mindet felvásárolták. Az elkövetkező órákban/napokban várhatóan hiánycikk lesz.

Vajon mennyire fog felmenni az ára?

token2

Tetszik(3)Nem tetszik(0)


 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

  Kíváncsi leszek, mennyire nől meg a token ára, tuti van bőven olyan, aki havidíjra kiperkalta a havi lóvét, de egy OW event alatt azért majd vesz 30 dobozt

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kiss Bálint

  Igazán lehetne már heti előfizetés is, akár tokennel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jazoo

  Ha emiatt még jobban felmegy a tokenek ára, még több elbúcsúznak majd a wow-tól hamarosan.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Crymic

  Ilyen kereslet mellett az egekig fog szökni a tokeneknek az ára. Már ez a 100+ k gold se az a casual farm szint.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Norton

   170-200 körül lesz szerintem az ára, de minimum felmegy 150ig azonnal. Már ha lesz...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lepkemaci

    Nem fog 200-nál megállni. A mostani árban már részben benne van, hogy a tokenből majd egyéb szolgáltatásokat is lehet venni, mert ezt eddig is lehetett tudni, sőt már a legelején is lehetett sejteni, de majd ha live lesz a változás, akkor döbben rá igazán mindenki, hogy mennyi a valós értéke. Az ára attól is függ majd, hogy mennyire éri meg in-game goldot venni, azaz hogy el tudod-e értelmesen költeni a tokenből vett goldod, pontosabban mennyire éri meg a token a vevőknek 20$-os áron. Hosszútávon lassú, folyamatos növekedés várható goldban. Határ a csillagos ég. Amíg meg tudják fizetni, addig emelkedik. Ha nagyon sokan egyszerre többet is be tudtak tárazni goldból, akkor láthatóan még mindig túlságosan alul van árazva.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Attila

  https://youtu.be/BCWtkTWwpXM

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Iblys

  Ezzel gyakorlatilag megölték a tokenböl töltést, nem lesz elég token az AHban. Szerdára minimum felmegy 150kra, pár óra alatt drágult 20k- és jelenleg nincs is bent. Aztán a fene tudja hol áll meg, mert most azok is elkezdték venni akiknek volt egy valag goldja de a havidíjat nem ebből fizette. Egy bizonyos pont után a goldnak semmi értelme, hacsak nem a 2 millás pók mountot akarod megvenni vagy a 20. altot is 900as mythic BoE gearbe öltöztetni akkor egyszerűen nincs mire költeni. Nállam is áll 1.5 milla gold és nem fogy pedig azóta tokenböl töltöm hogy bejött. Egyáltalán nem farmolok,szimplán nem veszek felesleges marhaságokat, a raides kiadásokat bőven fedezi a passzívan bejövő gold, még lassan nő is a vagyon. És most ezek az emberek szabadultak rá a tokenpiacra hogy az amúgy felesleges goldjukat elköltsék, ezt pedig azok fogják megszívni akik eddig épp hogy ki tudták gazdálkodni az eddig 110-120k-s tokent. Az pedig hogy emiatt páran nem fognak tudni játszani a Blizzt nem nagyon hatja meg, az ő bevételük nem csökken, ugyan annyi tokent adnak el mint eddig, csak a kereslet nőtt így nem jut mindenkinek. Úgyhogy én most pesszimistán felkészülök a márciusra 250-300k-s tokenárakra aztán majd meglátjuk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bandeetos

  Sosem voltam eleresztve gold-dal (mondjuk amire nekem kellett, arra mindig volt), úgyhogy ha ilyen szépen növekszik, tuti beruházok 1-2 tokenre.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

   Detto, megvehetem végre az Alliance choppert... 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • MrSkorpio7

  Már 7.1.5 kijövetelekor felment az ára 130k-ra, mert sokan (köztük én is) arra számítottak, hogy akkor kerül élesítésre de ugye mégse. Szépen vissza is csökkent 115k körülire. Ha tippelnem kéne 150-200k-s árat tippelnék, az még elfogadható nekem is, már ha megáll ott egyáltalán.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • amiShael

   Mi a fenének neked 36 token? Mit csinálsz vele? Mi a terv? (Őszinte kérdés, nem trollkodás.)
   Életemben nem volt nálam több 1 darabnál - azt is akkor vettem meg mindig mikor biztos voltam benne, hogy a jövő hónapban lesz időm játszani és nem jön közbe egy SOS meló, vagy utazás, stb.

   Voltak ezek a műsorok, amikben különleges segítők látogattak végig embereket, akik csak halmozták a dolgaikat és nem dobtak ki semmit. Most így az ugrik be erről 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • MrSkorpio7

    Egyszerre maximum 10 token lehet a táskádban. Vásárolni viszont 36 db-ot tudsz egyszerre, szóval a többit fel kellett töltenem előfizetésre (amúgy mind a 36-ot elnyomtam rá, így 2018 május 30-ig rá sem kell néznem). De miért vettem ennyit egyszerre? Mert biztos voltam benne hogy az először 40 majd 50 végül már 60k-s ár (az utolsókat ennyiért vettem már) nem fog ott stabilizálódni. Szóval mai árakon (115k-s token árat figyelembe véve is) számolva megspóroltam legalább 2 millió goldot. Hát ezért.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • damagepy

     Én is pont ugyanezt tettem 2018-ig. Goldom volt bőven, mi másra költeném? És ha nem hal be a WoW akkor biztosítva van a játékidő.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nendragon

  Az első hullám elég gyorsan lezajlott... 🙂 Már újra 110-115k körül van a token ára. Kiváncsi leszek lesz-e még egy ilyen roham, vagy tartósabb drágulás

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fodor Norbert

  Bent van EU-n, most vettem OW Originset. Essetek neki!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dagimaczi

  Menj inkább a

  Ревущий фьорд- ra:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑