BLIZZARD gc_0608

Készült 2017. június 8. | írta Attila

2

Blizzard a gamescomon

A napokban – több más mellett – azon is gondolkodtam, hogy a Blizzard vajon mikor fogja bejelenteni a részvételét a 2017-es gamescomon. Nem kellett sokat várnom a válaszra, hisz ma megérkezett a jó hír. Természetesen idén is ott lesz a cég Európra legnagyobb gamer buliján augusztus 22. és 26. között. Egyelőre persze csak a szokásos derült ki a programról, lesznek tánc és cosplay versenyek, esport meccsek, és persze ott lesz az összes futó Blizzard játék is. Az még kérdés, hogy lesz-e valami nagy bejelentés, hisz novemberben BlizzCon, de az szinte 100%, hogy lesznek újdonságok. A WoW esetében például adja magát egy nagyobb 7.3-as patch bemutató. Az biztos, hogy mint iyenkor mindig, nyitva fogom tartani a szemem.

Blizzard will be heading back to Cologne, Germany this summer for gamescom 2017! We’ll be putting on our best show yet from August 22-26, with lots of exciting activities, esports, and entertainment—including our famous dance and cosplay competitions.

Of course, visitors to the Blizzard booth will also be able to get some hands-on play time with all our games: Diablo IIIHearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch, StarCraft II, and World of Warcraft.

We’ll reveal details on what we have in store for you as the event nears, and we look forward to seeing you at gamescom 2017!

Tetszik(4)Nem tetszik(0)


 • olasz

  Szerintem a köv kieg oldgodos lesz :p avagy irjàtok mar meg legyszi mert tuti tévedésben vagyok, de argust outland 2.0 nak emlegettétek. Arra nincs esély hogy most csak odautazunk köv patch be és csihi-puhi . Aztàn a köv kieg végén lesz csak sargeras ? Mert addig visszafoglalgatjuk a bolygot. És akkor màr hàtha lehet kezdeni piros draenei t xd mer az durca :p meg esetleg hatha lesz dark ranger mint ahogyan egyik àprilis 1. Jén szórakoztak velünk (mailos :p) . De gólemmastert is el tudnék képzelni új classnak. Mit gondoltok ?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Pefcs

   Valahogy nekem is az a megérzésem, hogy Argus-t nem fogják egy patch-nyi contentbe foglalni. Szerintem gyakorlatilag a következő kieget fogja felvezetni. Ergo kimegyünk, megkeressük Turalyonékat, megtudjuk, mi a helyzet és csatlakozunk a fény légiójához. Esélyesen lesz még egy end raid, de nem Sargerassal még. A következő kieg pedig teljesen Arguson fog játszódni, Old godok nélkül. Azt is el tudom képzelni, hogy elpicsáznak minket a kieg végén és a megmenekülésünknek a fegyverünk lesz az ára.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑