BLIZZARD vgl_0909

Készült 2017. szeptember 9. | írta Attila

8

Videójáték zenék élőben

Bár több tucat látogató rögzítette a kis mobiltelefonjával a Video Games Live koncertjét a gamescomon, szerencsére a Blizzard is felvette az eseményt, amit nem volt rest megosztani a YouTube-on. Az összes nagyobb Blizzard franchise zenéjéből kaphatunk ízelítőt, így természetesen a StarCraftból és a Hearthstone-ból is.

Enjoy a magical concert packed with music from Blizzard’s games performed by the Video Games Live orchestra—including some songs that have never before been performed live!
00:02 Warcraft – Montage [CHOIR]
10:41 Overwatch – The Last Bastion
18:26 World of Warcraft – Lament of the Highborne [CHOIR] (feat. Nella)
21:48 Diablo III – And the Heavens Shall Tremble [CHOIR]
24:42 StarCraft II: Heart of the Swarm – Ascension
30:12 Overwatch – Dragons
39:48 World of Warcraft – Invincible [CHOIR] (feat. Nella)
43:28 Hearthstone – Pull up a Chair
46:06 Heroes of the Storm – The Battle Begins [CHOIR]
49:36 World of Warcraft: Legion – Azeroth’s Last Hope [CHOIR]
57:43 World of Warcraft: Legion – Canticle of Sacrifice [CHOIR] (feat. Nella)

Orchester: The City Of Prague Philharmonic Orchestra and Chorus | Conducted by: Russell Brower | Singer: Nella | Concert setlist above provided by: Reidorrr

Video Games Live website: http://www.videogameslive.com/
Nella’s website: https://www.iamnella.com/
Subscribe to our channel: http://www.YouTube.com/user/blizzard?…

The leading European trade fair for digital gaming culture, gamescom takes place each year in Cologne, Germany. Blizzard Entertainment is there from August 22-26, 2017 with our best show yet!

Tetszik(1)Nem tetszik(1)

Tags:


 • Lepkemaci

  Russell Brower zeneszerző, aki a videóban is látható karmester egyébként pár hónapja, nyár elején hagyta el a céget 12 év után. Azt nyilatkozta, hogy a cég növekedésével és átalakulásával szükségtelenné vált a pozíciója, ezért azt látta jobbnak, ha lelép.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Az mondjuk durva. :O A zenei részleg arca volt (a Warcrafté biztosan), Blizzconon is az övé volt mindig a music panel. Mondjuk ezt a magyarázatot nem teljesen értem, szükségtelenné vált a zeneirás? Mert ugye ő vitte a WoWot zenéjét LK óta. Mondjuk az más kérdés hogy már a könyökömön jöttek ki az állandó nagyzenekari/epikus megoldásai (wacraft3/vanilla/bc Matt Uelmennel vonal volt a csúcs) de akkor is sajnálatos kissé. Nagyon nem követem már hogy ki(k) lett(ek) helyette, van most erről valami info?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Nem verték nagydobra, de a 7.3-as patch zenéinek a nagy részét egy Clint Bajakian nevű pali szerezte, aki szintén elég nagy névnek számít.

    http://www.mmo-champion.com/threads/2277635-Patch-7-3-PTR-Build-24829-Music
    https://en.wikipedia.org/wiki/Clint_Bajakian

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

     Valóban, szép az aranykorszakos kalandjáték múltja. 🙂 Arguson viszont érezhető a változás ha nem is egetverően újszerű de nem a megszokott, vannak nagyon jó hangulatok. A következő kiegre kiváncsi leszek. Thx az infót!

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lepkemaci

    Nem a zeneszerzés vált szükségtelenné, hanem az hogy ő mint zeneszerző főállásban a sound team élén dolgozzon. Valószínűleg azért ment el, mert az ő szemlélete már nem passzolt az átszervezett sound team munkájához és/vagy nem értett egyet bizonyos módszerekkel, emberekkel, de ez csak következtetés azokból a nyilatkozatokból, amiket a távozásakor lehetett olvasni. Szerintem megsértődött valamin, mert beleszóltak a munkájába, vagy olyan feletteseket, társszerzőket raktak mellé, akikkel nem szívesen dolgozott együtt, aztán hirtelen felindulásból felmondott. Ilyen részleteket nyilván nem mondhatott el, de nem az a szokásos "de jó volt ez a 12 év, köszönök mindent, de új vizekre hajózom egy új kihívásért" hangvételű dumával lépett le, hanem volt az egészben egy jó adag elkeseredettség, dac és sértődöttség is.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

     Igy már világosabb. Nem mondom hogy meglepődtem de arra kiváncsi leszek hogy ez milyen minőség változással fog járni.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szamuráj Dzsekk

   Annyi történt, hogy a Blizzard mostantól nem házon belül készíti a játékaihoz a zenét, hanem külsős embereket bíznak meg velük. Russell emlitette is, nem tartja kizártnak, hogy 3rd party személyként ismét Blizzard termékhez adja a nevét.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • deviome

  Nekem ez a nő nagyon nem jött be. Elcseszett 2 gyönyörű számot is. 🙁 Ezt nagyon nem kellet volna erőltetni. Nekem már a Legion zenék sem az igaziak. Megvan nagyon sok zene cd a csapattól. Hallgatom is őket a mai napig, mert imádom ezeket a műveket.De Classik-tól WoD végéig volt egy ilyen fura érzés. Minden ott volt ahol kellet. Nem több. Nem kevesebb. A Legion-ben pedig nekem érezhető, hogy nem az igazi. Lehet, hogy csak a darkos kieg miatt, de nem tudom. Nem stimmel valami ott.

  Annak pedig örülök, hogy lelépet ő is. Ő nem az a fajta ember akinek meg kell mondani mit csináljon és hogyan. Bebizonyította, hogy el lehet engedni a kezét. Remélem még szerez jó pár hasonló művet! Sok sikert neki! 🙂
  Az a skót duda is mekkora szar már. -.-" Szerintem az sem Russell egyéni ötlete volt. Mikor meghallottam a főmenüben is a skót dudát.... hirtelen elgondolkoztam a zene kikapcsolásán. Annyira kirí, hogy az már szánalom. Meg a főmenü mix-e is olyan.... Olyan mintha nem kapott volna már támogatást a komponáláshoz. Semmi új. Ki van csavarva a régi és bele van vágva egy katyvaszba.
  Na mindegy. Ez az én bot fülem véleménye. 🙂
  Szerintem a következő szerző nem fog felérni vele. Ugyan az lesz mint ahogy rá erőltették az új csajra a Lament of the Highborne és a Invincible-t.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑