BLIZZARD battle_0927

Készült 2017. szeptember 27. | írta Attila

3

Battle.net app iOS-re és Androidra

A Blizzard állítása szerint óriási igény lett az utóbbi időben a játékosok részéről arra, hogy mobilon is tarthassák a kapcsolatot Battle.netes kis pajtásaikkal, ezért elkészítette az alkalmazás iOS és Android verzióját is. Szuper, de egyelőre kicsit karcsú, hisz chaten, új haverok hozzáadásán, és azon kívül, hogy láthatom a cimborák mivel játszanak, másra nem jó. De legalább van, hátha lesz több és jobb is.

Blizzard Battle.net – Stay connected with your friends wherever you are

The Blizzard Battle.net Mobile App lets you stay connected with your friends wherever you are. Chat with friends, see what game they’re playing, and add new ones – right from your mobile device.

Chat with friends:
With mobile chat, it’s easier to coordinate play time, discuss strategies, or just stay in touch. Even if your friends are unavailable or offline, chat history and notifications keep the conversation going.

See what your friends are playing:
You can see at a glance what all your friends are up to, so you know when to jump into a game – or when to get one going yourself. Never miss an opportunity to play together.

Add new friends on the go:
All the features for managing and adding friends on the Battle.net Desktop App are now on your phone. Send and receive friend requests, browse friend suggestions, or even scan a QR code to easily add friends in person.

Airtime or Wi-Fi connection required for use.

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

  már csak az kéne, hogy kombináljanak. most van a mobilomon 4 app, egy Battle net chat, egy Authenticator, egy Wow Armory és egy Legion Companion App. a chat+authból lehetne 1, illetve az armory+legionből is 1

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ouroboros

  Megint valami, ami a jobbik oprendszerre (az iFos nem oprendszer, így csak kettőt hasonlítunk össze) nem jön ki. Csúf diszkrimináció ez.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • John Doe

   Mert a kutya se használja, azért. Már az öreg Bill is android-ot használ.

   A cikkhez is hozzászólva, sajnálom, hogy nem készítettek egy teljesen új armory appot. Benne lehetne az authenticator, chat, AH egy app-ban.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑