World of Warcraft Classic megjelenés -


BLIZZARD blizzcon_1011

Készült 2017. október 11. | írta Attila

20

Ajándékok a virtuális jegy mellé

A BlizzCon virtuális jegy mellé számos apró ajándék jár majd az aktuális Blizzard játékokban. Mountok, petek, skinek és megannyi jóság, amik enyhítik a jegy megvásárlásával járó fájdalmakat. (Mert azért nem két fillér idén se a jegy.) A BlizzCon hivatalos oldalán gusztusos összeállítást kapunk a ránk váró jóságokból. A jegy iránt érdeklődőknek mindenféleképp érdemes vetni rá egy pillantást.

Every BlizzCon®, we give out a stash of in-game goodies to attendees and Virtual Ticket holders to say “thanks!” to the most epic gaming community in the world. World of Warcraft® players are already circling Stormwind and Orgrimmar on their BlizzCon mounts—and starting today, Overwatch® and StarCraft® II players can join in the celebration too.
Tetszik(14)Nem tetszik(3)

Tags:


 • Szinkron

  Jézusom, ez kinek jön be? 8 éveseknek?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • nekro

   Nem hinném, hogy a Virtual Ticket célközönsége a 8 éves korosztály lenne. Mellesleg idén elég jók az in-game rewardok.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Szinkron

    És, ha nem 8 évesek, akkor miért kapnak bugyuta peteket ajándékba, mint egy 8 éves?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • nekro

     Egyetlen pet van a csomagban, ami egy murloc. Ezt Blizzard fanként azért fel szokták tudni dolgozni a jegyvásárlók.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Lorelol

     Kis túlzással mióta a WoW létezik vannak benne különböző petek és mountok. Ezeket a játékosok szeretik gyűjteni, használni, és mióta a petek már harcolni is tudnak egymással tényleges hasznuk is van azon túl, hogy szaladgálnak melletted. Nem tudom, honnan fújt ide a szél, de az ügyeletes megmondóembereket akiknek csak a szája jár, de érvelni nem képesek, nem szeressük errefelé.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szinkron

      Ügyeletesen megmondom neked, hogy aki 30 felett pixelpeteknek örül, vagy ilyeneket gyűjt, szerintem nem stimmel. Jogom van a véleményemhez, ahogy neked is. A szeretetről meg az a véleményem, amit Wojciech Bogusławski mondott (akiről fogalmad sincs, kicsoda, de majd utánanézel): hogy asszondja: "akit mindenki szeret, annak vége!" üdv

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Kaputelephant

      Maga a murlock pet ahogy látom nem WoW-ba, hanem Diablo 3-ba jön. Ott nem tudom, hogy van-e jelentősége (pet-battle). Valószínűleg nem feltételen a rewardok miatt veszik általában a jegyeket, akit nem érdekel valszeg úgy is ignorálja, én sem emiatt vettem meg életem első Blizzcon jegyét. Jópofa, elfogadom ezt a "kedvességet" a Blizzardtól és jóformán ennyi a dolog szerintem. Persze ez a Te véleményed, bár felesleges ezen agonizálni, főleg ha esetleg nem is érint téged. Gondolom, ha veszel, nem ez vagy egyéb más reward fog késztetni a vásárlásra.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Lorelol

      Tehát van egy véleményed, amit becsülettel hánysz a frostshockra mióta idetaláltál, semmilyen előremutató vitát nem tudsz ezzel kapcsolatban lefolytatni, fikázod ezt a fajta reward-ot, lenézed és betegnek tartod azt aki szerint ezzel nincs semmi baj, de ez csak egy vélemény nem egy okádás amit ahova csak lehet odahánysz. Az meg, hogy álművelten fitogtatod a fene nagy bölcsészdiplomádat a kutyát nem érdekli, én is tudnék neked ezer meg egy olyan dolgot idézni csodás emberektől akikről életedben nem hallottál. De egyébként köszönöm a megelőlegezett bizalmat és az előremutató lenézést. A továbbiakban nem is kívánok veled kommunikálni. Szép estét!

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szinkron

      Kedves barátom! Nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat váltok ki belőled! Nincs azon mit vitázni, hogy aki pixelpetekre vágyik egy bizonyos kor felett, több, mint gyanús. Amúgy majdnem eltaláltad, de nem bölcsészdiplomám van. Sokkal jobb. Sosem tartottam műveltnek magam, sőt ! Minél többet olvasok, annál hülyébbnek érzem magam! Ettől függetlenül Bogusławski nagy ember volt, és egy fontos mondatát idéztem, remélem te is okulsz belőle, ahogy én! Szervusz!

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Endyr

      Azert az ugye megvan, hogy ez a blog szamitogepes jatekokkal foglalkozik, azokban meg azert elvetve akadnak pixelek? Es tippre te is jatszol valamelyikkel, hisz kulonben nem lennel itt. Akkor most kit is fikazol?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Kapszlock

      jogos

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Kapszlock

      Egyébként tényleg: megosztanád velünk, hogy miért jársz ide? Csak mert valahányszor láttam az írásaidat, mindig arról szóltak, hogy mennyire gagyi meg disney meg 8 éveseknek való... Komolyan csak trollkodni vagy itt? Mert akkor legyél szíves és keress erre egy másik helyet...

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • quapaw

      Csak sajnálom, hogy másokat sajnálsz amiatt, hogy megvan bennük még a gyerek. Engem nem érdekeltek a petek sosem, de teljesen rendben van, ha valakit igen. Jobb lesz, ha többet olvasol, mert nevetséges, ahogy itt nagyzolsz a műveltségeddel. Olvasd vissza a kommentedet addig, amíg nem látod, hogy milyen röhejes vagy. Ne akarj már ennyire felnőtt lenni hozzánk képest, mert ez csak egy kiégett, megkeseredett ember látszatát kelti. Semmi személyeskedés, de ezek alapján így tűnik.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Silnehancloud

      Ugyan, csak egy gyenge troll, itt meg mindenki ráugrik

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Dagimaczi

      Tudom, hogy hülye vagyok, felesleges ezt bizonygatni"
      Most jobb?
      Na ugorjunk.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Kapszlock

      Erre gondoltál? 😀
      https://media.giphy.com/media/l0MYGVHg3tdtAn7y0/giphy.gif

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Lorelol

      Pontosan! 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • rapbandita

     miért, mit adjanak legendary bis geart? egyébként a comic relief kifejezést ismerjük? miért baj, ha van gyermek oldala az embernek? ha itt vagy biztos kockulsz, a tömegek szerint az is elég "dedós". bár ne lenne mindenki ennyire "felnőtt" és tömegekből szakadna ki a nerd scream mikor megtudják, hogy xulock-ot kapnak AJÁNDÉKBA virtual ticket mellé. egyébként egy flavor flavlock mennyire menő lenne már! hirtelen ennyi jutott eszembe. de óriási szakadék tátong aközött is, hogy valakit mindenki szeret, vagy senki sem.

     ezt meg csak úgy itt hagyom neked, mert ilyen infantilis vagyok

     https://www.youtube.com/watch?v=gVyVchdhzg0

     gtfo bro és legyen szép napod! x)

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Dagimaczi

   Nekem például bejön, a játék is a mount is (nem fogom nézni a blizzcont mert nem érdekel) és ha adnak petet annál jobb, mert gyűjtöm őket (és harcolgatok is velük)
   Lvl 30 fölött vagyok.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • nanner

  Töredelmesen bevallom, egészen az ionoszféráig fogok excitálódni a live közvetítést sasolván, a ticketet viszont leginkább azért fogom megvenni, mert:
  - jó büszkén fogok felülni a varacskosra miután leszedtem az ellen well-jét a novám ultijával
  - beparásodott szemekkel fogok teli pofával vigyorogni, hogy már megint a kis xul murky minipet szedte fel engem megelőzvén azt a tömérdek goldot
  - wowos mountot csak-csak be fogom tolni a seggem alá és oda fogok állni flexűnyi a többiek közé

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑