BLIZZARD blizzcon_1103

Készült 2017. november 3. | írta Attila

90

BlizzCon – Első nap

Eljött végre a nagy nap, és ma elkezdődik minden Blizzard fan kedvenc eseménye, a BlizzCon. Este természetesen nézni fogjuk a streamet, de azt most nem ígérem, hogy mindenről és azonnal be fogunk számolni, az viszont biztos, hogy hétvégén rengeteg összefoglaló lesz. A ma esti program:

19:00 – 20:00 Megnyitó. Köszönet a játékosoknak, rengeteg adat és persze bejelentések. A streamet a megnyitóról ingyen és bérmentve lehet követni akár itt vagy a hivatalos oldalon!
20:30 – 21:30 A WoW újdonságai. Nézzük, mit tud a játék 7. kiegészítője.
20:30 – 21:15 StarCraft II. Rejtély, hogy mi vár a játékra, de lesznek “meglepetések”.
21:30 – 22:30 A Blizzard játékok és a közösség kapcsolatának a boncolgatása a technológián keresztül.
21:45 – 22:30 Hearthstone. Bejelentik a kalózos kiegészítőt?
22:45 – 23:45 Overwatch. A Blizzardnak óriási ambíciói vannak e játékkal kapcsolatban, szóval biztos, hogy rengeteg újdonság lesz.

Tetszik(10)Nem tetszik(1)

Tags:


 • majk

  remek hír, akkor ma este biztos megy 1 resub, pont van még elfekvőben 1 tokenem 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Whisper

   Remélem ,hog y elmondják mi lesz a sorsa az Artifact fegyver arzenlnak köv kiegben,mert ha törlik akkor most stoppolom a farmolását. 🙂 Max LFr-be meglesem az új raid dungeont ,hogy néz ki aztán nem eröltetem a HC.-t!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • bzs.

    Azt már hetek óta lehet tudni. Megmaradnak a skinek, mogolható lesz, maga a fegyver nem fog többet érni egy darab kutyaszarnál. Minden skin megszerezhető lesz a köv kiegben is KIVÉVE A MAGE TOWER CHALLENGES

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Whisper

     Akkro már canceleltem is a accountomat az elöbb. Régen jó kis játék volt ez . Inkáb bmegörzöm az emlékemben a jó élményeket. mostmár átment ilyen Diablo -ba csak itt több időt tudsz el...-ni 🙂

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

     Feral cica meglett, eszméletlen jól néz ki, még a druidra kell ráfeküdnöm, KELL a gyúrós medve.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Jazoo

     Kár.

     A Legion, sőt az elmúlt sok kieg talán legnagyobb és legjobb dobása az Artifact fegyverek behozása. Persze bizonyos finomításra szükség lenne. Pl. account wide AP pool lehetne vagyis minden karakter egyforma szinten férne hozzá és mindegyikkel lehetne gyűjteni.

     Az AP gyorsítás csak arra hasznos, hogy ha valaki később csatlakozik be és le van maradva..

     Emellett a never-ending farm sem épp játékosbarát megoldás. Kellene legalább valami heti AP cap.

     A fő probléma, hogy hogy kezeljék Lore oldalról az egészet, hiszen a Legionban kerítettek hozzájuk egy sztorit. Gondolom megoldhatnák ha nagyon akarnák.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://inkvizitor.hu/roodie/ Roodie

  És ki mit vár WoW kapcsán? Világrengető újítások garmadája, vagy csak egy sima kieg? Lesz stat reset? Új class?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Cathfaern

   Új class meglepne, bár a DH-kat amilyen simán berakták, és amenyire népszerűek, még akár el is tudom képzelni. Jó lenne végre egy új ranged dps.

   Új fajt már esélyesebbnek tartom, vagy ha az nem, akkor régi fajoknak plusz customizációkat (szép magyarosan), lásd ami kikerült plusz tauren / draenei / stb. fajták.

   Stat reset szerintem nem lesz most, vagy ha igen, akkor kitaláltak valami jobb (tartósabb) módszert, mint legutóbb.

   Én szeretném ha old content levelinggel kezdenének valamit, de meglepne ha ez megtörténne, inkább az adjunk el minél több boost eladás irányba mentek el.

   És szerintem elő kell állniuk valami nagy durranással, Legion az egyik legjobb kieg lett, de a world questeket + artifact fegyvert leszámítva nagy mechanikai újdonság nem érkezett.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • hapci

   Remélem -valami csoda folytán- felújítják, és kicsit előveszik a régi területeket, és megtöltik élettel. Gondolok itt a Legion által bevezetett területi-skálázódásra.
   Szeretném már végre a régi területeket aktualizálva látni. De tekintve azt, hogy a Cataclysm -talán- a legutáltabb kiegészítő a MoP mellett (bár nekem a MoP tetszett), nem látok rá sok esélyt. (talán úgy, ha egy új kontinens mellé a régi területeket felújítanák, új történettel látnák el, de erre is 0 az esély, mert hatalmas erőforrásokat igényelne).

   Úgyhogy maradnak a Legion által megkezdett úton, ami maradt azt ellövik most. Kicsit olyan érzésem van, hogy minden mindegy alapon készítik már a kiegészítőket. Bele raknak majdnem mindent ebbe a 2 kiegészítőbe (a Legion és a következő kieg), aztán majd lesz ami lesz, amolyan élj a mának stílusban.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

   Nem igazán tudom, mit várok. Az a baj, hogy a Garrison / Order Hall iszonyat jónak tűnt amikor bejelentették, aztán live-on már mégse. Maradjon felőlem, de legyen opcionális. Ne kelljen 18 órás OH Campaign küldiket kivárni, meg 6 followert felhúzni, gearelni.
   A sztori mesélés egész jó volt a Legionben, a level scale szintén, ez maradhat. Viszont account wide repu és alt barát rendszer kéne.
   A legendaryk átdolgozása szintén jó lenne.
   Személyre szabhatóság, akár a gear színezhetősége, karakterek változatossága (tetoválások, hajszínek).
   Repülés: hozzák vissza a Pandarias rendszert. Ha végigcsináltad a main sztorit, fizess és account wide repülhetsz. A legirritálóbb dolgok egyike, hogy megadja a repülést, majd kihoz egy új zónát, ahol nem lehet, cserébe kaotikus az egész, rémálom ground mounttal menni (Argus). És reverednél használhatod a flight path sípot...
   Új ranged kaszt szerintem is jöhetne, Dark Ranger mondjuk. De a subrace dolog jól hangzik. Sztorira leszek nagyon kíváncsi, mivel ez már Metzen nélkül készül...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91

    Am még ha reverednél használhatnád azt a buzi sípot, de exa kell hozzá.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

     Szerintem hotfixelve lett reveredre. Mondjuk még csak honored lettem úgyhogy pont nem érdekel, igyekszem csak olyan küldit csinálni, ami a portál közelében van 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adi91

   Új class talán igen : Dark Ranger. Lásd a Sylvanasos regény első fejezetét, nagyon tolva van a téma. Szóval simán beleférhet.

   Stat reset: Igen, két kiegészítő alatt nagyon elszálltak a számok. Mondjuk ezt én nem bánom, és örülnék, ha menne tovább minden így ahogy most van, de a MoP végén nem voltak ekkora számok, mint most vannak és ott jött a prés. Most is fog.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • bzs.

  Új class tuti nem lesz, szerintem nagyon sanszos h bejön a sub race-s pletyi.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Notho Kiwon

  És persze diablo sehol.. Diablo temetve.. 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Endyr

   Par hete volt a hivatalos forumon egy post, h ne is varjunk iden semmi bejelentest diablo tajan. Ezzel akartak megelozni a tavalyi (vagy 2 evvel ezelotti?) pofaraesest (amikor mindenki vmi qrva nagy bejelentest vart) es nem lett semmi lenyeges.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Grave

  Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az új kieg. A legutóbbi találgatós játéknál én Oldgod Rise of the Void kieg névre tippeltem. 😀

  Na meg, hogy mennyi jön be a sztoriból amit várok 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kiss Bálint

  Ha valaki tud ninja streamről, ne tartsa magában. Persze csak ha az FS!-nek nincs ellene kifogása! 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zarane

  Én az európai open beta óta játszok. Ráadásul gyakorlatilag szünet nélkül. Ha ezzel pár embernél ki is verem a biztosítékot, de számomra a Legion a legjobb kiegészítő. Nagy elvárásaim nincsenek, mindösszesen ezt a kiváló színvonalat tartsák. Ne egy újabb Wod jöjjön egy ilyen remek kiegészítő után.
  Új classt nem várok új fajt sem de a subraceket be kéne tenni, a Wodot kivéve sosem volt még olyan, hogy nem kaptunk valamit ezek közül.

  Ami nagy vágyam lenne, hogy az új kiegészítőben élettel, növényekkel teli helyszíneken szeretném tölteni az időmet. Két kiegészítő nekem sok volt a burning legion ocsmány zöld pusztaságai között. Nekem a Wow hangulatát mindig is az egymástól markánsan különböző de egyedi és hangulatos playfieldek adták meg. Pl Suramar, Spires of Arrak, Jade Forest, Uldum. Az új kiegben végig jó lenne ezekhez hasonló környezetben maradni a későbbi content patchek során is.

  Amit még szeretnék az a hordás sztori rendbetétele. Illetve inkább az, hogy egyáltalán történjen bármi említésre méltó a Hordával.
  Spoiler! Az új könyvből közölt részlet alapján úgy tűnik az utolsó A kategóriás és az egyetlen értékelhető hordás szereplőtől is megszabadulunk a jövőben ugyanis húznak vele egy Garrosht. A Wowba nekem mindig is nagy pozitívum volt hogy két szembenálló de egyaránt kedvelhető oldal közül lehet választan és mindkét oldal tele van érdekes és szerethető karakterekkel. Mára ebből az lett, hogy horda oldalon van az 1 darab Sylvanas mint értékelhető karakter meg estleg a nyugdíjas Saurfang akit én egy erős mellékszereplőnek tartok max, Két fajnak még leadere sincs. Ezzel szemben alli oldalon a faction leadereken kívül is mindenhol vannak vagy a Legionbe be lettek hozva jó karakterek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

   "Nekem a Wow hangulatát mindig is az egymástól markánsan különböző de
   egyedi és hangulatos playfieldek adták meg. Pl Suramar, Spires of Arrak,
   Jade Forest, Uldum. Az új kiegben végig jó lenne ezekhez hasonló
   környezetben maradni a későbbi content patchek során is."

   Mondasz valamit... amúgy ja, ezek sokat dobtak mindig a játékon, és ezért problémás mindig a flying mountok...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tt

  Régen rossz ha az első 5 percben fizetett statisztákkal kell eladniuk saját magukat. Szánalmas.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Thodin

   Amúgy a műsorvezető (tudom hogy nem ez a neve de nem ugrik be a szó) sincs a toppon... A Doomhammer-ös srác sokkal jobb volt.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tt

    Fél órája az esportról pofáznak, lélektelen szutyok az egész eddig.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tt

  Hát srácok, ez eddig az EA idei E3-as bemutatóját is alulmúlja. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Metatron

   Minek nézed?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tt

    Mert reménykedek. Amúgy az új WoW kieg. tetszett, az egyetlen az egész felhozatalból.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Farkas Péter

  Ennél azért jobb nevet is adhattak volna. 😀
  WoW: Battle for Azeroth.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zarane

  Remélem a what's next panelen mutatnak valami remenykedesre adot mert ennel meg a Wod is igeretesebbnek tunt anno. 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Ígéretesnek tűnt és fos is lett - a Legionön meg mennyit fintorogtunk előtte, s láss csodát te magad írtad le, hogy szerinted is az eddigi legjobb kiegészítő.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Zarane

    Nagyon remelem neked lesz igazad. 15 perc mulva kiderul.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91

    Az legalább ígéretesnek tűnt és utána lett szar. De nekem ez semmi ígéretet nem tartogat eddig...

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • hapci

   Ez kézifék.. persze, most még rózsaszín minden, de talán sokat elmond az, hogy jobban felizgatott a Classic WoW, pedig egyáltalán nem vágytam rá eddig.
   A Legion-hoz képest nekem úgy tűnik most, hogy inkább megállunk, és inkább mellékszálakkal folytatjuk, nem haladunk igazán sehova. És ez egy 13 éves játéknál nagy baj..

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Csaba Sohr

  classic servers? ezt el se hiszem 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Farkas Péter

   Mehet a nosztalgia faktor. 😀
   És akkor a nostalrius szerónak lőttek. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Whisper

   Úgy fogom tolni mint a kisangyal!!!! Remélem nyáron jelenik meg

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

   Végülis mégiscsak ráhatottak a Nostalriusos fiúk.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Endyr

   ja, es remelem adnak hozza fiatalotio bajitalt is, amitol ujra 20 eves es idomilliomos leszek 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adi91

  Hát, ez eddig nem túl erős... :/ Legalábbis nekem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Don Dondon

  Eddigiek alapján vélemény:
  Pro:
  +Fasza cinematic intro. Kár, hogy igazából nincs semmi sztorija, csak egy csatajelenet, de Sylvanas vagy Greymane pl. igencsak előnyösen változott a Legion intróhoz képest, látszik, hogy nem sebtiben dobták össze, hanem már 1+ éve tudták, hogy ez lesz
  +Anduin papból lovaggá fejlődik o/
  +Nem egy helyre összesűrített új területek
  +Az égő World Treeből és címből kiindulva sanszos egy Azeroth-revamp (?)
  +Dinoszauruszok o/
  +Úgy tűnik nem bolygatják feleslegesen új fajjal vagy karakterosztállyal a metát

  Kontra:
  -Tapasztalatok alapján eddig minden frakciók közötti történet uncsi volt, a rá épített contentet PvE játékosként meg pláne kerültem. Ez a csatateresdi meg elfoglalható területek pláne nem szimpatikusak, Legionben sem csináltam meg egy PvP world questet sem, kösz nem!
  -Valószínű, hogy aki csak egy oldalon csinál karaktert sok questből kimaradhat
  -Dreadlord Jaina (?) 🙁
  -Kul Tiras nem túl menő az első képek alapján
  -Az allied races dolgot egyelőre nem tudom hova tenni, de az előzetes spekulációkban fejtegetett sub-races dolog jobban hangzott

  Kiváncsian várom az első beszámolókat a játék jelenlegi állapotáról, ha valami gameplay mechanika változtatással megkavarják kicsit az állóvizet jó kieg. lehet, de most tényleg az a kérdés, hogy a Legiont túl tudja-e szárnyalni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

  Ha lesz classic szerver, akkor rögtön egy gnóm invázióval kell kezdeni 🙂 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zarane

  What's next panelt nezve: Kul'Tiras lehet hogy nem tunt igeretesnek az opening ceremonyn de a videokon nagyon jol nez ki es egyedi mindegyik zona , Drustvar tervezese kozben szerintem sokat jatszottak a Witcher 3-al meg a Bloodbourne-al. Zandalar ezzel szembe gyengenek tunik. A pandabol atmentett Zandalari epuletek lesznek meg 1 nem tul izgalmas dzsungel. A mocsaras terulet egy isle of the thunder utanerzes, az eszaki sivatagos terulet tunik egyedul ujszerunek es igeretesnek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

   Az egész zandalari troll izzadságszagú nekem. Főleg, amikor azt mondja, hogy a Zandalar Navy van olyan erős ha nem erősebb mint a Kul Tiras... Kb. mintha a Brit Birodalom megérkezne a felfedezetlen Dél-Amerikába és az inka törzsek Man O Warral várnák őket... 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Csaba Nagy

    ha lett volna mukodo vermagiaja az inkaknak, ki tudja... 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

    Zandalariknak van pár ezer év előnyük. 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

     Mégse szerepeltek sehol a korábbi lore-ban mint félelmetes tengerészek... elvannak pár ezer éve a kis szigetükön és nyomják a voodoo-t... 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

      Isle of Thunderen már megjelentek hajóstul, nincsenek sokan szóval a világot sem fogják meghóditani. De a voodoojuk jól jött ott is. 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Csaba Nagy

   nekem pont a dzsungel tetszik, total warhammer filinges, nekem nagyon bejott. a sivatag meg tok koparnak hatott 🙂 a mocsarrol nekem is iot ugrott be

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Azért KT is tele van újratextúrázott vrykul meg worgen épületekkel, Norhrendi fákkal, én sajnos abban sem látok több egyediséget, csak sajnos a human történetek még annyira sem izgatnak, mint a trollosok.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Azért annyira nem kéne meglepődni, a Thunder King zandalarikkal szövetkezett, talán ezért hasonlitanak az épületek meg a design. 😀 Mint ha az lenne a probléma hogy miért ugyanolyan stilusuak a night elf épületek... De gyakorlatilag pár darab "screenshotbol" nem kéne ennyire messzemenő következtetéseket levonni. Zandalar az egyik legősibb civilizáció, biztosan lesz látnivaló meg lore.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zarane

  Lesznek subracek mindjart 6 kezdesnek. Nekem a trollomra tuti megy majd race change regi almom, hogy ne a hajlott hatu csonti darskspear trollokkal tudjak jatszani.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • hapci

   Ez a subrace pont ezért lett kitalálva, hogy race change legyen eladva, ennyi, nem több (persze jó meg minden, de nekem 8 éve ugyan az a mainem, megfontolnám a race change-t..)

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Zarane

    Nekem a warcraft 2-ben a troll berserker volt a kedvencem a Wowba is mindig is ilyen felepepitesu trollal akartam jatszani. Ezert volt csalodas hogy eddig csak a Darkspear trollok voltak jatszhatoak. Nekem nagyon regi vagyam, hogy elfogadhato kulseju troll karaktert tudjak inditani.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Csaba Nagy

     ToTben esett egy trinket, ami procra ilyen zold trolla valtoztatott, szuper animaciokkal, es foleg nem gorbe hattal! na en azota akarok subraceket, amint kihozzak, megy a racechange 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Cathfaern

    Ennek azért erősen ellentmond, hogy a transmog rewardot csak akkor kapod meg, ha kézzel húzol fel egy allied race-t, se boost, se race change nem adja meg.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Azért én kivárnám, hogy mit jelent az a félmondat, hogy "Unlock the ability to play that race!". Ha exaltedre ki kell farmolni pár reput akkor már lehet, hogy nem lesz olyan mókás megszerezni a cuccot. Én pár kiegészítő óta egyébként sem vagyok hajlandó semmilyen kozmetikai cuccért farmolni - ha csak annyi lenne, hogy beültetem a karakterem a barber shop székbe, akkor érdekelne, de így még nem biztos. Elvileg kapnak saját racial képességeket, de a balansz miatt azok nagyon vad dolgok nem lehetnek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Csaba Nagy

    Azt mondtak, hogy egy questline fajonkent, amivel recruitolod oket

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zarane

  Senkit se akarok megbantani de az eloadast folyamatosan nezve sajnos a velemenyem meg mindig az, ez bizony meg a Wodnal is sovanybbnak tunik. Nem lesznek artifact fegyverek helyette egy amulett mindenkinek ugyanaz, amivel az armort lehet upgradelni ala netherlight crucible. A scenariok ujra lesznek hasznositva a pandabol az island plunderrel. Ezek sajnos nekem nem tunnek igazan nagy duranasnak. Az a baj hogy meg egy garrison fele main featuret se hallottam eddig pedig lassan a vege fele jarunk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Mondjuk az "advanced AI" a szigeti veszedelemnél minimum viccesnek hatott egy World of Warcraft prezentációban, lévén a kőbuta moboktól akármi fejlettebbnek tűnik - de mégis kiváncsi vagyok, hogy mire gondolhattak alatta.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

    Gondolom a HoS-ból importálják a hard mode-t vagy ilyesmi.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adi91

   Engem sem győzött meg. Volt Garrison féle feature amúgy, ha jól vettem ki, de annyira érdektelen az egész, hogy nem izgatott fel túlságosan.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

  Egyáltalán nem vagyok "felhypolva", sokkal inkább érdeklődéssel tekintek rá, és ez jó. Értelmesnek tűnnek a változtatások, illetve tanultam a korábbi nagy bejelentésekből, hogy mennyi valósult meg élesben. Mintha a Blizz is kicsit óvatosabb lenne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Zarane

   Nekem az a bajom, hogy en anno a Wodon is huztam a szamat, hogy nagyon kevesnek tunik a garriosonon kivul gyakorlatilag aprosagokat mutattak csak be. Itt meg garrison fele feature sincs csak aprosagok.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

    Igen, de ha ez a kevés content igényesen lesz megcsinálva, akkor nincs gond. Inkább ígérjen kevesebbet, amit tartani tud, mint sokat, amit nem 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • csabe

  Void elfek allyban átmázolt blood elfek a Nightborneok meg night elfekből lettek átalakítva...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adi91

  Amúgy az meg megint csak egy plusz hab a tortára, hogy Theramore után a Horda lerombolhatja Teldrassilt is... Értem én, hogy több a hordás, de bassza meg, kurva mód imbalance az egész.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Csaba Nagy

   alli meg elfoglalja uct. honnan veszed, hogy tobb hordas van?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91

    Nagy ügy, Undercity hol ér fel Teldrassillal? Theramore hol van kiegyenlítve?

    Több hordás: Nézz szét bármelyik felmérésen, ahol arról kell szavazni, h Horda, vagy alli. Pl. pár éve volt valami contest, hogy beraktak egy mountot a játékba, és a több szavazatot gyűtő oldal mountja lett ingyenes. Horda nyert.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Csaba Nagy

     de megnezted az allis motort is? hordas sokkal jobb volt szerintem, en is arra szavaztam, pedig akkor meg torpe huntereztem. (bar ingame rohadt idegesito, hangos mint az allat). jelenleg horde main, de ez gondolom atjott 🙂
     miert ne erne fel lordaeron teldrassillal?
     theramore nem lett kiegyenlitve, egy falunyi taurent meszaroltak csak le az allisok, gyerekekkel nokkel, meg orgrimmart bevettek. garrosh nem volt eleg eroskezu

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Ensomhet

     https://realmpop.com/

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Csaba Nagy

      ez tok nem pontos amugy, mert az osszes karaktert nezi. nekem pl van 11 110es hordas es ketto allis karim (+ csomo alt nem connected realmeken)" es ez mind benne van.
      de a wowheades meg mmoc felmereseken (amit a jatekosbazisnelenyeszo resze latogat, illetve tolt ki) is mindig 50% koruli az arany
      ezert kerdeztem, hogy mire alapozza, a horda favoritizmust. mert story alapjan par kieg ota az allit szopjak fel ezerrel, elotte meg amig thrall volt a horda volt a kiraly 😛

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • OldUser

     adi91:
     Minden személyeskedés vagy rosszindulat nélkül, de neked nem ghostboci volt a neved előző életedben?

     Mert ez a fikaáradat minden kommentedben őt juttatja eszembe.
     Ja meg volt vmi tag a wow.hu fórumon aki 7/24be művelte ezt.
     Jó kis nosztalgia, ha már itt a classic wow.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Adi91

      Sose volt ghostboci a nevem 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tt

  A site-on ott van a 2 másik választható subclass is. Hordánál a zandalari trollok lesznek, alliance-nél meg a dark iron dwarfok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kaeltharion

  Nekem tetszettek az új bejelentések nem tudom ki hogy van vele...viszont egy dologban biztos vagyok. A classic vanillával kapcsolatban kíváncsi leszek a whinerek ideológiájára, hogy az miért is nem lesz olyan classic amit ők szeretnének. Az egyik lehetséges forgatókönyven azt vélem hogy a tört vanilla szervereken a 4223423.a buildet használják és minden vanillázó tudja hogy az az igazi és a Blizzard pedig a 4252342342.c verziót használja ami tönkretette az egészet! De a nyakamat rá hogy menni fog a sírás, mert bár lehet kreálni bármilyen vindikációt arra hogy nem akarunk érte fizetni biztos hogy a Classic WoW egy teljesen külön gameként lesz kihozva AAA kategóriás áron természetesen, és ez szerintem okés. Én biztos fogok nosztalgiázni mert tényleg jó élmények kötnek a vanillához, kár hogy a haverokat már semmilyen patch nem hozza vissza akikkel anno tolta az ember! 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • pepipapa

   "a Classic WoW egy teljesen külön gameként lesz kihozva AAA kategóriás áron természetesen, és ez szerintem okés. "

   Azert nem semmi....1 13 eves jatekot eladni jelenlegi AAA kategoriaskent "okes".....Gondolom 1 isdn vonalert is szivesen fizetnel annyit, mint 1 gigabitesert....

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • OldUser

   Fillérbaszókról nem is beszélve.
   Máig nem értem azt, hogy valaki azt hozza fel az eredeti szerverek ellen, hogy havi 4k-t kell fizetni érte.
   Baszki, egy lájtosabb hónapban budipapírra költök ennyit, nem hogy hobbira. Vicc.

   Pláne mióta vannak a tokenek. Persze az meg ki kell farmolni/ ah-zni stb...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

    Jó sokat törölgetheted akkor a feneked (hasmenés minden nap?), vagy népes a család. 😛

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Kiss Bálint

   Ez elhangzott, hogy önálló játék lesz?
   Mert én úgy vettem ki, hogy a server listában lehet választani majd classic servert, ahol ugyanúgy kreálhatsz majd karikat.
   Viszont én arra számítok, hogy a classic servereken ingyenesen lehet majd játszani! Tehát nem korlátoznak lvl20-ra, hanem tiéd az egész classic WoW.
   Tudom, elég naiv vagyok, hogy erre számítok, de szerintem egy 13 éves játék már lehetne valóban ingyenes.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bruhh

    J Allen Brack mondta az Eurogameres interjúban, hogy külön teamet vettek fel a Classic serverek fejlesztésére, ezért teljesen különálló lesz a jelenlegi Wow-tól és az új kiegektől:)

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Daermon

   Engem mind a kieg, mind a classic érdekel. 🙂
   És igen: remélem a Classic lesz egy 40€ + 10€/hó mondjuk.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Cathfaern

    Azt el tudom képzelni, hogy egyszer ki kell pengetni egy fix összeget érte, de abban biztos vagyok, hogy a "rendes" WoW előfizetés érvényes lesz oda is, vagy nem kell rá majd előfizetés (logikus lenne utóbbi is, ha egyszer belövik fix státuszra és nem kap frissítéseket). Minden más megoldással csak saját magukat lőnék tökön.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

  Amúgy arról nem volt szó, hogy a vanilla (bocs, Classic) szerver(ek?) mikortól lesz elérhető? Most hogy új content nem nagyon van, karácsonyra jöhetne, lenne legalább mivel elütni az időt amíg az új kieg kijönne...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   Eddig arról van szó, hogy összeállt egy csapat, akik elkezdtek rajta dolgozni. Nagyon úgy néz ki, hogy az elején tartanak, és nem 100% vanilla lesz a végeredmény, hanem valami modernizált, polírozott cuccot akarnak összehozni.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

    Akkor az még sajnos sok idő....

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bruhh

    Pont hogy arról van szó, hogy 100%-os vanilla feelinget akarják visszahozni. Csak annyit mondtak, hogy a crashek nélkül mint pl az AQ open.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • weckermann

    Törekszenek arra, hogy tényleg vanilla legyen, akik ott fognak hosszabb távon játszani, nem csak puszta kipróbálás szinten, azoknak nem kell a casual gameplay. A mai WoW featurejéből kb. semmi. Ezt tudják is, és ilyen szellemben fogják remélhetőleg megcsinálni. Erről kapcsolatban már nyilatkozott is J. Allen Brack:

    "Our goal is to recreate that classic 1-60 gameplay. Some things changed as time went on, with different patches. How does that get manifested? That's one of the outstanding questions. But yeah, the goal is to recreate that exact experience, for better or for worse."

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Grave

     Ezzel szerintem csak az a baj, hogy aki régen időmilliomos hardcore gamer volt az már felnőtt és mondjuk akadnak más teendői is, a mai fiatalság meg nem éppen a türelméről híres (tisztelet a kivételnek) ahogy körbenézek. Megértem a Blizzardot, hogy nem akarta megcsinálni, mert kétes nagyon, hogy mennyire lesz fenntartható project és biztos hogy megkérik az árát majd rendesen, hogy minél előbb nullszaldósra hozzák ki, viszont ez még inkább taszító erőként fog hatni.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Grave

    Ez még a végén jól is kisülhet, ha a srácok felupgradelik a régi területeket hátha beletudnak valami kódot csempészni a fő szerverekbe is.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Astonkacser

  Vanilla, na megmondtam vagy nem megmondtam???

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Mert ott voltak szintén folyamatosan panaszkodó, minden szirszarba belekötő játszopajtásai akik a rendszeres Csorda meg Zöld Jézus jelzőkkel jópofának hitték magukat. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑