World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


BLIZZARD cosplay_1105b

Készült 2017. november 5. | írta Attila

5

Cosplay verseny a BlizzConon

Természetesen idén se maradhatott el a cosplay verseny a BlizzConon. Nézzük hát az idei legjobbakat!

Tetszik(5)Nem tetszik(1)

Tags: ,


 • Don Dondon

  Érdemes végignézni, - a sietős műsorvezető ellenére is - mert szerintem ennyire színvonalas cosplay a Blizzconon még nem volt, simán vannak több ezer dolláros rucik is. Aki viszont csak röhögni és gyönyörű női melleket bámulni jött, annak timestampek:
  0:35 Torbjörn szétesik
  5:12 Daredevil 76 (oké, ez a skin a játékban is vicces)
  9:01 Nightmare Ursoc
  12:14 valami barbarian csaj bámulatos dekoltázzsal
  18:15 Pylon
  20:50 PIMPston (nálam ez a #1)
  23:50 Nat Pagle
  27:30 Widowmaker kevés ruhával
  28:14 Hogger (spoiler: ő nyert a végén)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   Hogger tényleg jó volt. A lábát is ügyesen oldotta meg a készítője. A többi is izgalmas volt, csak pont ellenkezőleg. Azért izgult a néző, hogy ne essenek hasra azon a pár méteren.

   Widowmaker külön vicces volt, mert alig tudott keresztüldöcögni a színpadon, és úgy próbálta utolsó tartalékenergiáiból "kecsesen" meglengetni a haját, hogy közben lépni is alig lehetett abban a göncben. Sokaknak azért biztos tetszett, hogy kilátszott a húsa a kevés ruhából, de ez azért édeskevés volt. Mondjuk engem az OW karakterektől, meg ettől az ál-felnőtt érzelmeskedéstől (keverjünk a klisék alá alá megfelelő zenét is), és családbarát szexualitástól kiráz a hideg, szóval engem eleve nem hat meg egy Widowmaker, de van az a réteg, akik erre izgulnak, szóval valahol jogosan megvan a helye.

   Pylon meg már minden évben van. Hagyomány.

   Ha esetleg a színpadon felvonuló emberek mozgássérültek voltak, akkor most nagyon kellemetlenül érzem magam, mert jól szórakoztam a botladozásaikon és az arcukra fagyasztott, vicsorgásba forduló mosolyokon. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Don Dondon

    Értem a bizalmatlanságod alapját, de nagy általánosságban én azt láttam, hogy az OW cosplayesek élvezték legjobban a dolgot - szinte mindnek fülig ért a szája, hogy ő most eljátszhatja McCreet vagy Tracert, míg egy átlagos Warcraft vagy Starcraft jelmez esetén a petrencésrúd méretű fegyvereknél és óriás váll- meg térdvédőkkel tényleg előjön a természetellenesség.
    Üröm az örömben, hogy ebben az univerzumban simán elfogadott a transzgender/metroszexuális (vagy minek mondják) cosplay. Mármint amíg valaki poénra veszi addig oké - én is csak röhögtem rajta, de na...a klasszikus cosplayben nem megengedett, hogy mondjuk Jainát egy szőrös férfi adja elő.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  a video nem erheto el...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Fixed. És a Muse is.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑