BLIZZARD vgl_0822

Készült 2018. augusztus 22. | írta Attila

0

Video Games Live koncert

Ma este 5-től élő közvetítés lesz Video Games Live koncertjéről, a gamescomról a Blizzard játékok zenéivel. Több kommentár nem is kell ehhez, csatt este a YouTube elé.

Blizzard is live at gamescom 2018! Tune in to the stream starting on Wednesday, August 22 at 17:00 CEST/18:00 MSK/8:00AM PDT and be sure not to miss the Blizzard-exclusive Video Games Live concert.
Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


Back to Top ↑