World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


BLIZZARD blizzcon_1003

Készült 2018. október 3. | írta Attila

6

BlizzCon menetrend

A szokásoktól eltérően nem a rendezvény előtt egy héttel, hanem már most kiderült az idei BlizzCon teljes menetrendje. A programot elnézve túl nagy meglepetésre nem lehet számítani, az mindenesetre érdekes, hogy a megnyitó után rögtön egy Diablo panel lesz az első nagyobb bemutató…

Calling all heroes: It’s time to draft your BlizzCon battle plan—the BlizzCon 2018 schedule is here! Check out all the exciting developer panels, esports matches, and other events taking place during BlizzCon Opening Week from October 25–29 and at the main event on Friday, November 2 and Saturday, November 3 (note that times in the schedule are displayed in local time).

When you purchase a BlizzCon 2018 Virtual Ticket, you’ll unlock access to live coverage of developer events and community content taking place on the LegendaryMythic, and Epic stages. With this year’s BlizzCon All-Access Channel, you’ll also be able to keep up with all the big moments that take place during the show—and participate with live Q&A polls and voting for the Virtual Ticket cosplay award!

As always, you can catch Friday’s opening ceremony and all the tournament action on this year’s esports stages FREE here at BlizzCon.com.

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


 • olasz

  Biztos bejelentik d3 ba a druidát xd a nekro után úgy is az jön :p

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lepkemaci

  Augusztusban elkezdték kiszivárogtatni, hogy Netflixre készül egy Diablo sorozat. Ezt szeptemberben meg is erősítették, hogy van egy ilyen Diablo projekt. Valószínűleg ez lesz az egyik Diablo téma, meg talán előzetest is mutatnak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • olasz

   Bocsi a tudatlanságért de mi az a netflix ? Es milyen sorozat ?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lepkemaci

    Annyit lehet tudni, hogy Andy Cosby, a forgatókönyvíró egy tweetben már két hete megerősítette, hogy egy animált, tehát nem élőszereplős Diablo tévésorozat kapcsán dolgozik a Blizzarddal, aztán egyből törölte a tweetet, mert valószínűleg a BlizzConra tartogatták a nagy bejelentést. Amúgy a hír már nyár végén is kiszivárgott más forrásból, de hogy kik dolgoznak a projekten, az nem került nyilvánosságra.

    A Netflix egy piacvezető video streaming szolgáltatás, amin havidíj ellenében filmeket és tévésorozatokat lehet nézni okostévén, PC-n, konzolon, mobilon, szinte bármin. Nálunk is elérhető már, de itt még nem annyira népszerű mint nyugaton. Nagyon sokan tévé helyett - vagy mellett - azt nézik, és az elmúlt években egyre több saját gyártású sikersorozatot és filmet is elérhetővé tesznek rajta. Az első ilyen sorozat a House of Cards volt, ha jól emlékszem.
    https://www.netflix.com/hu/

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jonaleth

  Két diablo panel lesz, sokra azért nem kell számítani szerintem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.youtube.com/mirmix MirmiX

  Most jött a hír:"Mike Morhaime is stepping down from Blizzard, to be succeeded as President of Blizzard Entertainment by J. Allen Brack.

  Mike – thank you for everything: for setting the foundation for the games, worlds and communities that we love, and for being a guiding light and an example for us all."

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑