BLIZZARD blizzcon_1102

Készült 2018. november 2. | írta Attila

31

BlizzCon – Első nap

Eljött végre a nagy nap, amit minden évben várunk, hisz kezdetét veszi ma a 2018-as BlizzCon. Egyelőre nem sok szivárgott ki a várható újdonságokról, de az biztos, hogy lesz bejelentés a Hearthstone-nal kapcsolatban, és lesz szó a 8.1-es patchet követő WoW contentről is. Diablo? Meglátjuk. A megnyitóról a streamet élőben és ingyen lehet követni majd este 7-től, a versenyeket meg végig a hétvége folyamán. Este természetesen mi is nézni fogjuk a műsort, de nem nagyon fogjuk commentálni a dolgokat, hisz akit érdekel az is nézni fogja. Az éjszaka folyamán viszont már elkezdjük feltölteni a postokat a friss hírekről, és ez nagy valószínűség szerint  a hétvége alatt se lesz másképp. Jó szórakozást kívánunk!

Nézd meg Blizzard élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

19:00 – 20:00 – Megnyitó
20:30 – 21:15 – A Diablo jövője
20:30 – 21:15 – A Blizzard zenék háttere
20:45 – 21:30 – Blizzard motyók bemutatása
21:30 – 22:15 – Az Overwatch jövője
21:30 – 22:15 – A Blizzard belső működése
22:00 – 23:00 – A WoW szinkronhangjai
22:30 – 23:15 – A Hearthstone jövője
22:30 – 23:30 – Lorecraft – Emlékezetes karakterek
23:15 – 00:00 – A Blizzard játékok üzemeltetéséről
23:30 – 00:15 – A World of Warcraft jövője

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


31 komment érkezett a(z) BlizzCon – Első nap poszthoz

 1. GaBRiWaZ mondja:

  Az első órában gondolom lesz valami HS kieg bejelentés is, mivel a legutóbbi talán augusztusban jelent meg így hamarosan aktuális lesz a következő. Diablo jövőjéről meg találgatni sem merek, remélem nem azzal fognak jönni, hogy kiadják PS4-re is 🙂 Tök jó lenne, ha fake hír lett volna, hogy ne számítsanak az emberek semmire (álmodik a nyomor) és közben bedobnak valami durvát. Ezeken kívül mondjuk ott van még egy Overwatch meg HOTS is, de azokhoz nem hiszem, hogy baromi nagy dolgokat tudnának bedobni, max új mapek, új karakterek, esetleg 1-1 játékmód. Starcraft 2 - játszik vele még valaki?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Don Dondon mondja:

  Hát idén nem rágom le a körmömet a Blizzcon végett, a Diablo 3-at is csak a hype miatt vettem meg akciósan valamikor tavaly, de kár volt - el nem tudom képzelni mit esznek sokan rajta, pedig most arra lesz nagy bejelentés. Overwatchra vagy WoW-ra mondhatnak egy-két érdekes dolgot - azokat nézni fogom, ha találok valami kalózstreamet -, viszont sajnos nekem ez már nem az a Blizzconnak tűnik, mint az elsők voltak. Aztán remélem rámcáfolnak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • GaBRiWaZ mondja:

   Az alapjáték egy fos volt D3-ból de a kiegészítővel normális játékot sikerült belőle csináln (kb. úgy kellett volna megjelenjen, persze az új terület és class nélkül). Nekem a bounty-k voltak a kedvenceim, van aki a RIFT-eket tolta orrvérzsésig, viszont már kifulladt az egész tökmind1 milyen Season okosságot találnak ki. Ha ajánlhatok valamit helyette, az a Grim Dawn, valami baszottjó lett, van egy fasza kiegészítője is és tavasszal jön a második. Minden fillért megér és brutál sok lehetőség van karakterügyileg és nagyon jól kitalált a világ is: https://www.youtube.com/watch?v=BfABNZqU-PA

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Bandeetos mondja:

  Megnyugodtam. Most már a slozin is tudok diablózni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Chris mondja:

   Hát ez volt az utolsó dolog amire vágytam. 🙁

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • GaBRiWaZ mondja:

   Biztos sokkal jobb mint egy 24-30" monitoron Diablo 4-et csapatni, megértem őket hogy inkább mobil játékot csináltak.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon mondja:

   De nem az a vicc, hogy mobiljáték (a Hearthstone is az), hanem ez konkrétan egy kínai mobiljáték. Csak fél szemmel figyeltem ezt a részt, de az intró elején így is szemet szúrt, hogy nem a Blizzard logó virít, hanem a NetEase-é. A csávó is kiköpött kínai módon tukmálta, hogy kici ócó Diabló, anyáddal is játszhatod. Szerintem max. koprodukciós partner ezen a projekten Blizzard, csak a sárgák megvették a licencet és vele együtt a Blizzcon megjelenést. Mindenesetre ennyi dislikeot még egy játék bejelentés sem kapott YouTubeon, de a stremen keresztül is az érződött, hogy elég lincshangulat lehet :D.
   Amúgy az látszik, hogy magasan az Overwatch van most a Blizz ökoszisztéma tetején - Jeff egy szupersztár, imádja a nép és a játék is jól balanszolt, csak a community szar néha.
   WoW: Meh...tudjuk be annak, hogy most uborkaszezon van a játékban, de a cinematicok és a történet még mindig érdekes, reméljük mondanak valami érdekesebbet még a hétvégén.
   A többi nekem kicsit érdektelen - bár az tényleg bebizonyosodott, hogy J. Allen Brack legjobb esetben is a játékipar Kimi Räikkönene: lehet, hogy kurva tehetséges, de a sajtómegjelenéseit nézve nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci mondja:

   Már alig várom, hogy végre legyen egy kiadós hascsikarásom. 🙂 Amúgy gáz hogy PC-re nincs semmi számottevő új tartalom, mobilra meg kijön egy komplett játék.

   Kialakult egy nagyon furcsa helyzet, ami az idei BlizzCon első estéjét egy teljesen szürreális élménnyé tette sokak számára. A Blizzard már rég azt gondolja, hogy az új generációnak, a mobilozó gyerekeknek fejleszt minden játékot. Erre ott ül velük szembe évről-évre a sok megszeppent hű rajongó, akiket mégsem sikerült friss húsra lecserélni, és mindenki várja a nagy bejelentéseket évek óta. És semmi... A közönség olyan volt, mint akiket ottfelejtettek valahol, ahol nem akarnak lenni, és amúgy is mindenkinek kínos hogy ők rossz helyen, rossz időben vannak. Évtizedekig ment a duma szeretetről, hűségről, elhivatottságról, rajongásról, háláról. Ennek ellenére már vagy 3-4 éve esnek egyre jobban pofára azok, akik sokáig érzelmileg kötődtek a kiadóhoz.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • GaBRiWaZ mondja:

    Kurvajól mondod. Elején a 20-30 perces felszopástól is agyhalott lettem de mondom oké, kibírom, valamit csak kapunk utána. Hát kaptunk. HOTS nem mozgat annyira, casualban tolom néha, bár szeretem de már családosként 2 gyerökkel időm semmi komolyan tolni. OW fasza (szintén casulaba tolom időnként) bár 1 karakterrel kijönni kb akármikor kilehetett volna, mint ahogy azt többször is tették az évben. Legalább egy új map vagy valami, de az már nem fért bele. WoW már nem érint, 25 évesen (amikor kijött EU beta) még "időmilliomos" voltam, 38 évesen már nem adja a kötelező grinding, mintha melóba mennék. Egyedül az új terület felfedezése érdekelne de azért meg nem veszem meg / fizetek elő. Warcraft 3 oké, bár kérdés mennyire köt le ennyi év után újra ugyanaz, WoW Classic pótcselekvés, szerintem nem lesz hosszú életű, SC2 már rég felejtős nálam mióta HOTS van, na de legalább a Diablo. Pesszmekk odavert rendesen. Az elején még azt gondoltam biztos én vagyok az idióta, hogy mást vártam. Elnézve a fórumokat meg a youtube kommenteket, megnyugodtam, hogy nem én akarok széllel szembe hugyozni. 10/10 eltaláltad a lényeget. Azokat az arcokat fossák telibe, akikkel megalapozták a cég sikerét (akkoriban még csak D1-D2--Warcraft 2-3-WoW) és csak nézünk mint a moziban, hogy "elment mellettünk a világ" mert már mindenkinek mobiltelefonja van, mi meg desktop előtt szopatjuk magunkat nagyképernyőn 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. usul mondja:

  Ez volt az eddigi leggázabb Blizzcon. A Nagyon epikusnak szánt bejelentések után kínosan néma csönd volt. Az azért el mond valamit, hogy a Legnagyobb lelkesedést a Warcraft 3 Reforge kapta, ami egy 15 éves játék remasterelése. Ez azért elég gáz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. evoken mondja:

  D2 remastered jobb lett volna... De a Warcraft 3 remake, na az már igen komoly! 🙂 Someone call for de doctor?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Darem mondja:

  Nem találok szavakat leírni ez mennyire gáz volt

  SC2: -Tudtátok, hogy idén lesz 20 éves a játék?! Szóval csináltunk egy 17. megvehető hőst. Jah, meg a Google ... na azzal jóban vagyunk. Csumi!

  WoW: -8.1... meséltünk már róla? Jah, persze, egy csomót, hogy ne lépjetek le. Akkor elismétlünk mindent még egyszer. Na jó, kaptok egy rövid videót is.

  HotS: -Csináltunk egy anime karaktert, hogy a kislányok is vegyék. Teccik? Jah, meg 2 ultra gagyi intró videó

  Owerwatch: Na így kell eladni egy új hőst

  WC3: -Remaster. Ehhh. Nem is rossz, megvesszük

  Diablo: HAHAHAHA beszoptátok!!! Jól átkúrtunk! Remaster? Új class? Lófaszt, mobilozzatok pc/konzol parasztok! ***síri csend a teremben***

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Makk mondja:

  Na ez a Diablos bejelentést így tudom elképzelni, ketten beszélgetnek, na mit csináljunk valami nagy bedobás kéne:
  - Figyelj a nekromantától mint bejelentés nem tudunk gyengébbet felmutatni.
  - Fogd meg a söröm!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. usul mondja:

  Jeff Kaplan vitte a showt. Neki lehet köszönni, hogy nem lett foshalom az idei Blizzcon. Mondom ezt úgy, hogy egy percet se játszottam az Overwatch-al.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. GaBRiWaZ mondja:

  Kezdődik 😀 https://www.youtube.com/watch?v=RHDvQeyqT1c

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. GaBRiWaZ mondja:

  Szakadok a röhögéstől, de már kínomban 😀
  https://www.youtube.com/watch?v=r0dqeoSnc1U

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑