World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


BLIZZARD blizz_10214

Készült 2019. október 22. | írta pirosbicikli

9

BlizzCon 2019 – rumormill

10 nap múlva Blizzcon, schedule pedig még sehol. Példátlan! Ugyanakkor melegágya finom pletyóknak, találgatásoknak.

blizzconschedule

A napokban megemlékeztünk a Diablo IV “spoilerről”, amit a német Gamestar hozott le. Személy szerint hiszek benne, hogy nem kamu a dolog.

Ennél tovább merészkedett egy Metro_OW nicknevű arc Twitteren, akinek azért hiszünk el mindent, mert a 2018-as Blizzcon előtt egy héttel már leakelte az akkori új hőst, Ashe-t és képességeit. Én ezt most nem kerestem vissza a twitch klipjei között, megelőlegzem a bizalmat.  Metro a következőket állítja: “biztos forrásból” (ami megegyező a tavalyival) tudja, hogy nem csak a Diablo IV kerül majd bejelentésre, hanem a Diablo II remaster, illetve az Overwatch 2 is.

diablo2remaster

ow2

Sőt tovább megy,  mellétol némi Overwatch 2 infót is:

 • Nem az Overwatch kiegészítője lesz, hanem egy standalone új játék
 • A játékban PvE és PvP mód is lesz
 • A játékban olyan szintezési rendszer lesz, ami módosítja a hőseink tulajdonságait. Egy példát is hoz, Tracer Pulse Bomb képességét például módosíthatjuk úgy, hogy nem csak az kapja meg a bombát, akire rátesszük, hanem azok is, akik közel vannak a célpontunkhoz.
 • A bemutató videóban Mei fogja a főszerepet játszani, akit Genji fog megmenteni az ádáz ellenségektől. Majd megjelenik Winston és Tracer, beúszik a Overwatch logó, és a végén rásütik a 2-es számot.

Jó kis infócsokor ez, amiről nyilvánvalóan majd jövő pénteken derül csak ki, hogy kamu, vagy igaz.

Mindenesetre elég durci lenne az idei Blizzcon, ha ezeket mind bedobnák, plusz időszerű az új WoW kiegről is beszélni, illetve a NetEase egy korábbi cikke alapján a sátán gyermeke Diablo Immortal is március óta már csak a Blizzardra vár, hogy kiadják. Azt hiszem, a tavalyi híg fos event után, ahol a 15 éves Warcarft 3 Reforged volt az egyetlen érdemi bejelentés, megérdemeljük ezeket a jóságokat. Ja igen, még azt is ki kell adniuk év végéig (mondjuk ebből szerintem nem lesz semmi, de egy Orc vs Human bétát tuti odavágnak).

 

 

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


 • Tt

  Az Immortallal szerintem úgy vannak, hogy inkább kínosan nem ejtenek róla szót, hátha elfelejti a nép. Mondjuk a tavalyi kifütyülésük után (istenem, de gyönyörű pillanat volt), erre nem vennék mérget. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Attila

  Én azért nagyobb esélyt adok egy combos OW kiegészítőnek, mint egy OW2-nek. Nem igazán látom, hogy mi indokolná a tábor ketté szedését, úgy hogy épp csak beindult a liga, és hogy a Switch verzió is csak mostanában jelent meg.

  Amit el tudok még képzelni egy új IP a StarCraft univerzumban. Ezt csak úgy hasra ütésre mondom, nem kell komolyan venni. Csak egy rohadt eseménynaptárat adnának már...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   Elvileg ki kell most derülnie, hogy a korábbi leak igaz-e, miszerint elkaszáltak egy StarCraft játékot, és átrakták a fejlesztőit a D4-re és OW2-re.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • warruth

   Sosem Overwatchoztam, de én is úgy tudom, hogy elég népszerű a játék ahhoz, hogy ne kockáztassanak egy potenciálisan megosztó második résszel.

   Ami meg a Starcraftot illeti, valóban ráférne némi törődés a franchise-ra. Ha nem tévedek még a Diablonál is régebben volt valami komolyabb előrelépés. Én persze annak örülnék, ha a storyt folytathatnánk akármilyen formában, persze valószínűleg nem én meg a hasonló igényű emberek a célközönség. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

    Amennyire tudom volt szó korábban további kiegészítőkről a 2höz. Egy újabb trilógia, némi grafikai updattel. Amúgy D3: ros 2014, SC2: legacy of the void 2015.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   OW-nak nem indult be annyira az esport része, mint szerették volna. Mármint van meg élénk, de rohadt sok pénzt rá is költöttek a promóciójára, s az lett volna a stratégia, hogy másokkal ellentétben a Blizzard saját maga szervezi külső szponzor nélkül a ligákat, amit viszont nehezebb kitermelni, szóval azt elég esélyes, hogy átgondolják nagyobb PvE fókusszal (minden második évben ki lehet dobni egy új kampányt hozzá). A részvényesek elég bizalmatlanok tavaly óta a céggel, ha tudnak egy folytatást mutatni amiből biztosan eladnak negyedannyit, mint az első részből az már elég lehet nekik egy kis növekedésre.
   Meg aztán a balanszolás is elég rossz irányt vett egy idő után, kicsit nerfelték a játék fun factorát.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1654804591213245/ Kovács András

  Amit a cikkben olvashattunk az NEM TIPP!4! 🙂
  Szerintem meg azért nincs semmi, mert kalapálnak valamit és ha összejön egy demo akkor mutatják, ha nem akkor nem.
  Egyébként OW2-nek kb. semmi értelme. Mintha a HS2-t jelentenék be. Csak a saját taborukat forgácsolnák.
  Diablo Immortal meg szerintem dobozban marad. Legendás égés volt tavaly.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • warruth

   A Diablo Immortallal kapcsolatos legnagyobb gond nem a létezése, hanem a bejelentés módja. Nyilván való, hogy a kínai piacra szánják az egészet, ezért gáz volt a BlizzConon bejelenteni, ahol jellemzően a helyi amcsik vesznek részt. Mi a nyugati szemüvegünkön keresztül persze, hogy gáznak tartjuk, de vajon a "valódi" célközönsége körében is kudarcra van ítélve? Annyira talán nem hülye a Blizz. Vagy a mi nyugati reakciónk és hozzáállásunk átragadt a kínaiakra is?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zolij

  szerintem a Blizzconnal kiadják a Warcraft 3 Reforgedet is

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑