World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


BLIZZARD blizzcon

Készült 2019. október 22. | írta Attila

13

BlizzCon 2019 menetrend

Végre!

Végre kiizzadta magából a Blizzard az idei BlizzCon Eseménynaptárat jó sok “Coming Soon” programmal a főcsarnok esetében.

Megnéztem játékra lebontva, mi várható:

 • Hearthstone: HS Global Finals verseny, és mellette lesz egy “Hearthstone Update” workshop
 • Starcraft II: Starcraft 2 WCS torna, The Pylon Show, Carbot Animation
 • Warcraft/WoW: WoW Mythic Dungeon és WoW Arena World Championship versenyek, azon kívül Designer’s Workshop, Warcraft Audio, WoW update, Voices of Azeroth, Wow Q&A, és Warcraft 3 – Reforge update, szóval lesz itt program bőven Warcraft ügyben!
 • Overwatch: Overwatch World Cup a hétvége folyamán, 2020-s szezon előzetes, illetve Overwatch update workshopok
 • Diablo esetében alapvetően egyetlen kihirdetett program van csak: “The Art of Diablo”
 • 6 “Coming Soon” esemény van még a főcsarnokban, amely helységnek VÉLETLENÜL PONT az a neve, hogy “D-csarnok“.

A gyengébbek kedvéért: Diablo (2 Remastered, 4, Immortal) – D-csarnok, hmmmmm?

Egyéb, Blizzardhoz kapcsolódó programok és workshopok:

 • Hong Kong melletti sztrájk, kínos kérdések J Allen Brack felé a Q&A szekciókban
 • Élet a Blizzardban
 • Cosplay és Community Night
 • Codecraft
Tetszik(2)Nem tetszik(1)

Tags: ,


 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  D2 remasterért könnyeket hullajtanék. Nagyjábol egy BC server belengetése kellene már csak azon kivül ("hé srácok, oké nem mostanság de tutira lesz...;)") és felölem azt csinál magával a blizz amit nem szégyell. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Marslakó

   Nalam hasonlo..
   Nekem ha bejelentenek, hogy szep tempoban de megfontolva elviszik WotLK-ig a classicot a jelenlegi formaban... barmit csinalhatnak.
   D2 remaster... ne is mondj ilyeneket, mert azert meg a WoW classicot is letennem. 😀
   .
   .
   Persze legmereszebb almom az lenne, hogy a Classicot ugy vinnek el egy masik iranyba, ahogy azt eredetileg terveztek eredetileg (csak akkor meg nem voltak meg a technikai feltetelek)... Adva teret egy teljesen alternativ wow univerzumnak.... Csak sajna nem En vagyok a ennek a cegnek a kreativ felelose... Bar... a Blizzard meg igy meg tudott lepni anno... Bar az meg az Activision korszak elott volt.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

    Nos igen, D2+classic(+talán a wc3at is idevenném de az még zsákbamacska) és kész egy jó kis nolifer kockaság. 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lepkemaci

  Minden évben a Hall D a Mythic Stage.
  Amúgy meg volt ugye pár éve az a félrenyomott D4 is a goodie bagben, amin kijött a Blizzcon hónap-nap (11-4 vagy 4-11). Akkor is azt hittük, hogy bejelentik a D4-et. Szerintem az nem volt véletlen, csak pont akkor kaszálták el a D4-et és meggondolták magukat. Az utólagos leakek alapján simán megtörténhetett, hogy végül azért nem jelentették be, mert az eseményre már nem volt mit bemutatni.

  Nem hiszek abban, hogy csak egy D3 kiegészítőben gondolkodtak, és nem akartak D4-et pár éven belül. Kizárt, hogy a 2014-es kiegészítő után még vagy hat évig nem akartak komolyabb tartalommal pénzt keresni a Diablóval. A D3 fejlesztése leginkább azért tartott olyan sokáig, mert megszűnt a játékot fejlesztő Blizzard North, aztán az egészet újrakezdték. Most a D4 lassan ugyanannyi ideig készül mint a 3. rész, és a hírek szerint teljesen más játéknak indult, mint amiben most gondolkodnak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Attila

  Egyértelmű, hogy az első nap a nagy bejelentésékről fog szólni, https://uploads.disquscdn.com/images/61e547f43c5b3b7777615fb76dc7cc29b1abe26d92155a4335b9916cf28d72fb.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • olasz

  Hát a d2 remasteredről annyit hogy akkor lesz élvezhető ha nem nyúlnak bele a játékmenetbe. Az úgy tökéletes ahogy van. Ha pl. D3 grafikára teszik rá az egészet az nekem bőven elég. De mai napig szoktam játszani mióta van plugy mod. És úgy is kiváló. Soha nem voltam grafikabuzi.... esetleg ha lehetne valtogatni hogy male/female. És ennyi. Meg egy pár új rúnaszó. Az mindig jó 🙂 . Ti mit várnátok tőle ?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • usul

   Mindenek előtt jó volna, valami olyan grafika, ami méltó egy ilyen legendás játékhoz. A D2 salynos nem öregedett valami szépen, pedig már a megjelenésének idején is kifejezetten csúnyácska volt.
   Ezek kívül amit szeretnék látni:
   - nagyobb inventory és láda
   - Normális balance a classok között, használhatóbb skillek)
   - Újragondolt, ízléses UI (esetleg skillbar)
   - male/female választási lehetőség

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • warruth

    Ezekkel nagyrészt én is egyet értek. Azért megnéznék egy male amazont. 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • usul

     Upsz :D. Az mondjuk tényleg érdekes volna.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • olasz

    Plugy modot nezd meg. 1000 nagy láda tab. És a karijaid között átadhatod amit akarsz. Tehét kozos resz is van. Nem is ertem ezt az eredeti d2 ba hogy a bűnbe nem tették még be kb 20 év alatt ?????????

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • usul

     Igen, nézegettem a plugy-t. Csak az az egy bajom van vele, hogy a játék legfrisebb verziójával nem kompatibilis. Egyébként tényleg nagyon fain kis mod.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • warruth

   Nem nyúlnának bele a játékmenetbe vs lehetne pár új rúnaszó?
   Na pont azzal nyúlnának bele igazán a játékmenetbe. Gondolj csak az Enigmára vagy a CtA-ra. Két rúnaszó, ami teljesen meghatározza mind a PvE mind a PvP játékmenetet.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Ha remastered akkor valszeg a dio2 enginte újítják fel ami viszont még izometrikus nézető 2d játék volt, szóval valszeg felújított grafikával jön ki a sima diablo 2 esetlegesen néhány újítással mint a nem csere. Ha a diablo 3 enginejével csinálnak az egyfajta reboot lenne. Aztán lehet hogy egy sc remastered egy wc3 reforged után egy diablo rebooted 😀 fog jönni.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑