BLIZZARD blizzcon_1101

Készült 2019. november 1. | írta Attila

23

Élőben a BlizzConról

Már csak órák kérdése és kezdetét veszi a 2019-es BlizzCon, a Blizzard legnagyobb éves rendezvénye. A megnyitót ingyen is lehet nézni az erre fenntartott oldalon, és természetesen nálunk is a YouTube-on keresztól. E post alatt oszthatjuk majd meg egymással a véleményünket. A megnyitó magyar idő szerint este 7-kor kezdődik, mondanom se kell, hogy mi is nézni fogjuk szorosan egymáshoz bújva a kanapén. Újdonság idén, hogy nem csak a nyitóbeszédet és az e-sport versenyeket lehet ingyen megnézni, de a megnyitó utáni első négy nagyszínapodos bemutatót is! Ami azt jelenti, hogy hajnalig mehet a móka a Blizzard idei legnagyobb bejelentéseivel a gép, a TV vagy a mobil előtt ücsörögve.  Sörök behűtve, pizza rendelés élesítve, a lelkesedés viszont takaréklángon. A Blizzardnak idén bizonyítania kell vagy mehetnek a Ubisoft után. Pont.

This year, everyone’s invited to watch the BlizzCon opening ceremony, all of the BlizzCon esports tournaments, and select developer panels—including the first four panels on the Mythic Stage immediately following the opening ceremony—completely free on BlizzCon.com and in the BlizzCon Mobile App.

19:00 – 20:00 Megnyitó
20:30 – 21:15 Diablo IV
21:30 – 22:15 Overwatch
22:30 – 23:15 WoW: Shadowlands
23:30 – 00:15 Hearthstone

(A megnyitó után nem sokkal húzok haza pihenni, hogy holnap reggel már kint legyen a friss content.)

Tetszik(8)Nem tetszik(0)

Tags:


23 komment érkezett a(z) Élőben a BlizzConról poszthoz

 1. Attila mondja:

  Az egész BlizzCon legdurvább helye. 😀 https://uploads.disquscdn.com/images/c8afe1e8b0142c9594adc0b9de783f35d1eb9f1fdb7c9ff0d2b0da7f5ab6fc94.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci mondja:

   Idén nem fog átcsúszni az előzetes ellenőrzésen egyetlen kellemetlenkedő kérdés sem. Már csak a tavalyi miatt sem, de a hongkongi balhé után tovább is szigorítottak. Valószínűleg felér egy nemzetbiztonsági átvilágítással, amit a kérdezőkkel tesznek. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila mondja:

    Én azt mondom, hogy nagyon helyes. Egyszer van egy évben ilyen buli, rohadtul nem vagyok kíváncsi a sok jól táplált internetes forradalmárra. 😛

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Lepkemaci mondja:

     Eredetileg a tavalyi srác sem akart kellemetlenkedni, csak miután lement az Immortal bejelentése, az utolsó pillanatban meggondolta magát, és végül nem azt kérdezte ami alapján kiválasztották a Q&A-re. Amúgy meg tök felesleges ez a Q&A, simán kimaradhatna a buliból. A livestreameken is gyakorlatilag a saját kérdéseikre válaszolgatnak.

     Egyébként meg szerintem sem kellenek ezek a negatív dolgok egy ilyen "ünnepre", csak akkor meg tök felesleges úgy csinálni, mintha a rajongók kérdéseire akarnának válaszolni. Úgyis csak azt mondják el, amit ők akarnak.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Attila mondja:

  Hoppá! https://uploads.disquscdn.com/images/e9420fd3b50535a4e9a79887702a6e76c8b4189bdb17b4aed12ab2f86acae7dd.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Attila mondja:

  https://uploads.disquscdn.com/images/69b4f55d3e2430a945625fa8ad382e7aa09e6bbb4cd6bd144e89d0b4a305d3e1.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Attila mondja:

  https://twitter.com/i/status/1190023701137416192

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Attila mondja:

  https://uploads.disquscdn.com/images/b3c42ff9010086b2722b4ec4302e563b00f4967574c2de6fe05ca7c5bef7eb38.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Attila mondja:

  https://i.ibb.co/zRB7XFg/Capture.png

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci mondja:

   Ez a tavaly kitudódott Netflix sorozat. Szerintem ezért sem fognak újabb D4 iterációba kezdeni, hanem kiadják a játékot bármi áron úgy, ahogy most zajlik a fejlesztése. Valószínűleg egyszerre akarják a sorozattal indítani, vagy legalábbis nagyon közel a kettőt együtt.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Ivan Z. mondja:

  Mikor játszottál utoljára Ubisoft játékkal? Assassins Creed originst pl? Div 2? Lassan tartalmasabbak es igényesebbek, mint a jelenlegi Blizzard termékek. Inkább Bethesdát akartál mondani, azok is rottyon vannak, mint a Blizzard.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Renok mondja:

   Nem, teljesen jól mondta.
   Lásd Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. -.-'

   Bethesdában teljesen igazad van.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lepkemaci mondja:

    Nem ez az a kiadó, ahonnan menekült a Bungie és vitte a teljes Destiny franchise-t, amit pont most visz sikerre az elmúlt hetekben Steamen? Ebben a pillanatban többen játszanak vele, mint az ATVI időszakban bármikor. A COD is siker volt az elmúlt 10 évben? Most kezd felmutatni valamit idén. Ha el nem rontják megint a cash shoppal.

    Egy éve kb. úgy néz ki a mumus kiadók ranglistája, hogy EA, Bethesda, Activision Blizzard, Ubisoft. ATVI sikeresen harcol Bethesdával a második helyért. Két éve Ubisoft volt még az EA után, de rengeteget fejlődött. Már a Division 1 vége is nagyon jó volt az 1.8 után.

    Assassin's Creed Ubisoftnál két éve teljesen rendben van és egyre jobb. A Watch Dogs 2-vel is tudtak fordítani a katasztrófa után. Division 2 is teljesen jó irány volt az első részt követve, és Season 1 is az alapárban benne van, valamint fejlesztik még mindig valószínűleg pár évig. Far Cry 4-5 is sikeres volt. A Breakpoint botrány. Ez egy játék a sok közül.

    Ubisoftnál nem voltak nagy leépítések, nem volt politikai balhé. Nem derült ki trükközés meg hazudozás, hogy hogyan manipulálták a cash shop érdekében a játékon belüli fejlődést, meg egyebek. Talán egyedül a Breakpoint idén, ami balhés. Másik nagy címre nem emlékszem, de biztos elrontottak még valamit.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Szinkron mondja:

     A ubisoft ráadásul nem a lenyúlásra megy. Akció után a gamelésért gyűjtött pontokból még 20%ot le lehet vonni a játékokból. Így vettem meg pl az assasin's creed origins-t 5000, a division 2-t 5500 ftért. Ami kb fél évre elég kontent nekem. Közben a blizzard egy giccses mountot ad ennyiért. De tovább lehett menni a discovery mode, ami egy interaktív történelem tanító rész, vagy a témaválasztásaik. EGy érett európai cég lettek.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Sam Fisher mondja:

      A 20% tényleg jó, a storeban BÁRMIRE elköltheted, én így vettem meg megjelenéskor a Breakpointot, annyiért megérte. Más kérdés, hogy a skinek, ruhák nagyrésze fizetős, ami viszont eléggé felháborító egy military shooterben, hogy a ghillie suit nincs alapból megnyitva mondjuk egy sniper kasztnál. És a negatív hangok pont emiatt nem szeretik Ubit: lehet érett európai cég, de tele van minden játékuk mikrotranzakciókkal, ami egy 60+ eurós AAA játéknál felháborító.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Sam Fisher mondja:

     Háááát az Origins és az Odyssey minden, csak nem jó AC játék. Hagyták volna el belőle az AC-t és jött volna ki új franchiseként. De valahogy egyikben sem éreztem, hogy Assassin lennék, ráadásul az Odysseyben már lángoló pegazusok vannak meg modern páncél skin. A Unity volt a csúcs, azt a vonalat kéne továbbvinni. De ők meg akarták lovagolni a Witcher 3 sikerét, és ez lett belőle.

     Division csakugyan jó lett az 1.8 után, a második rész szerintem egyelőre gyengusz, legalábbis semmi extra, semmi új. Nekem ez a kaszt rendszer nagyon nem jön be, de ez nyilván egyéni probléma.
     Watch Dogs 2-őt nem tudom, 10 perc után uninstall ment, annyira cringefeszt volt számomra.
     Far Cry 5 tudtommal nem lett sikeres, gyakorlatilag egy újraskinezett 4, ami meg egy szebb 3 volt.
     Breakpoint az igazi katasztrófa, számomra pláne, mert azt nagyon vártam. A Wildlandset nem szerettem, de elvoltam vele, a vége felé jó lett. A problémám itt is az, mint az AC-nél: nem Ghost Recon. A Breakpoint még lehet jó, van esélyük javítani, de nem tudom tudnak-e. A looter shooter 'RPG' elem tökéletesen felesleges bele, a gearscore értelmetlen viszont ezek a core gameplay részei, így nem lesz valószínűleg kivéve.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • eatmoregold mondja:

   Mit értesz az alatt, hogy rottyon vannak?
   Szinte minden játéka a maga kategóriájában top játék.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Tt mondja:

   +1

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Attila mondja:

  Elindulta a stream.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Silgrond mondja:

  https://twitter.com/afillari/status/1190303200324145152

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. usul mondja:

  Csak én érzem, hogy az idei Blizzconon valahogy feszült az egész légkör? A közönség sem igazán felszabadult. Kicsit feszengős az egész.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑