World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


BLIZZARD brutal_0921

Készült 2020. október 13. | írta Attila

3

Brütal

A Blizzard játékok grafikájának, megjelenésének sokáig meghatározó figurája volt Samwise Didier. 30 éve tartó karrierje alatt elsősorban neki volt köszönhető a WoW és a StarCraft stílusa, amiért nem lehetünk eléggé hálásak. Fura módon eddig még nem adták ki mostanáig a mester legjobb munkáit, de ennek vége. Jövő hét kedden jelenik meg a Brütal: The Art of Samwise című 300 oldalas, kemény fedeles album, melyet már most megrendelhetnek a rajongók az Amazonról. Az ár szállítással együtt kb. 14 ezer magyar egység. A művész rajongóinak érdemes lehet egy kitérőt tenni a Gaming Trendre, ahol egy interjúban mesél az alkotásról és a kedvenc alkotásairól. Az alant látható videóban pedig maga a mester mutatja be a nyomdából frissen gigurult kiadványt. Impozáns darab!

Brütal: The Art of Samwise is the first book to reflect all aspects of Samwise’s prolific career and includes the most famous characters he’s created, including Blizzard’s biggest heroes. Samwise’s unique art style, which combines the use of bold colors, visual storytelling, and a touch of humor, has been featured around the world and is instantly recognizable to his legions of fans. As senior art director at Blizzard Entertainment, where he’s worked since 1991, Samwise has contributed art and art direction to many of Blizzard’s games, including some of its biggest franchises (World of Warcraft, StarCraft), and is known as the father and creator of the “Blizzard art style.”
Tetszik(4)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Az utolsó nagy régiek egyike de ő is eltűnt már régóta. Mi van vele pontosan? Nem tűnik úgy hogy köze lenne már az art designhoz vagy bármihez.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Hát mondjuk amekkora savazást a panda faj kapott egyesektől nem is csodálom, hogy kicsit eldugták a csávót, azóta WoW-on valószínűleg tényleg nem dolgozott - utána volt a HotS, most Overwatch 2 vagy Diablo 4 lehet valószínűleg az étlapon.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

    Pedig ha valamivel, a panda kieg designjával pont nem volt gond. Nekem inkább az tünt fel hogy amig egy Warcraft 3 kézikönyve, cgi és játék grafikája 1000%ban az ö stilusa, utána már semelyik blizzard játékban nem látni ezt, maximum csak nyomokban. HotSt leszámitva persze, de azért az mégiscsak inkább a partvonal egy Blizzard léptékü cégnél. Az interjuban amugy megemliti hogy egy pár tier seten még dolgozott a késöbbiekben, szoval a wowot sem kerülte el teljesen, de na. Nem arca a cégnek már semmilyen szinten (pedig régen rendszeres Blizzcon résztvevö volt+az Elite Tauren Chieftain metálkodás), valahogy ebben is azt érzem, hogy ki tudja miért, valamiért mindig a régi arcok huzzák a rövidebbet.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑