DIABLO no image

Készült 2011. szeptember 13. | írta Cascade

10

Diablo 3: Breaking! Battle.net fiók követelmények a bétához megerősítve

Korábban ugye volt szó arról, hogy a bétába való bekerüléshez szükség van egy Battle.net 2.0-ás fiókra, azaz a fiókhoz kapcsolt World of Warcraft vagy Starcraft 2 játékra.

Most esett be a Blizzard válasza ezzel kapcsolatban. Christian Beer, a Blizzard európai PR referense lenyomozta nekünk a dolgot és kiderült, hogy a korábban egymásnak ellent mondó információk egy tech supportos munkatárs tévedésére vezethetőek vissza: összekeverte a fórumhoz szükséges feltételeket a bétába kerüléshez szükséges feltételekkel.

Rossz információ került kiadásra az egyik tech supportos munkatársunk által. Összekeverték a fórum hozzászóláshoz szükséges feltételeket a béta opt-in-hez szükséges feltételekkel. Ahhoz, hogy jelentkezni tudj a bétára, létre kell hoznod egy Battle.net fiókot és ahhoz hozzákapcsolni bármilyen Blizzard játékot, amihez CD kulcs tartozik. Ha az opt-in sikeres, az azt jelenti, hogy van egy megfelelő játékod hozzá, így bekerültél a játékosok közé, akik közül a béta résztvevők kiválasztásra kerülnek majd.

This was bad information given out by one of our tech support reps. They confused requirements to post in the forums to requirements to be able to opt-in. They’re not the same. To opt-in you need to create a Battle.net account and attach any Blizzard title that has a CD-Key you can attach. If you’re opted in then that means you do have a game attached, and you’re all set – you’re in the pool to be selected just like everyone else.

Íme a hivatalos válasz, azt hiszem, most közületek sokan megnyugodtak.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , , , , , ,


 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Lynet UP

  Ha lenne Like gomb most rányomnék. És ha lenne ncore féle "akik megköszönték" oda is betenném magam! 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.blackravens.net Cascade

  @UP: Van like, 'Recommend'-nek hívják 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Lynet UP

  @Cascade:

  Az a facebookon megosztás szerintem, de egye-fene!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nouse

  Ok ez már csak olyan 20-30 millióra csökkenti le a potenciális jelentkezők számát 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • kw

  catahoz küldtek, remléem ehhez is kapok. :>

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Peter85

  Remek, kukazhatom a 370 fake accountom... 🙂

  Amugy, ha valaki nem kap kulcsot elso korben akkor van ra mod hogy kapjon utolag? Azt irtak blizz forumon hogy a vegen mar SC2 beta is volt majdnem mindenkinek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gaiwer

  oké, ez még mindig nem tiszta. most akkor a jelentkezéshez kell a játék, vagy a kiválasztáshoz is? illetve, aktív wow előfizetés kell, vagy jó ha csak simán kapcsolva van és az wow acc frozen? nekem pl aktív volt amikor a betára jelentkeztem, viszont nem hosszabítottam, szóval jelenleg meg inaktív. most akkor bent vagyok a jelentkezők között vagy nem?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • vizoo

  @Gaiwer: Melyik része nem érthető? Ahhoz, hogy jelentkezni tudj a Diablo 3 bétára szükséged van egy battle.net fiókra, amire bármilyen CD-kulccsal rendelkező Blizzard játék csatolva van (nem, nem kell wownak lennie. És nem, nem kell aktív előfizetésnek lennie a wowon). Ha ez megvan, akkor LEHET, hogy kapsz lehetőséget kipróbálni a bétát.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Charmed

  Kell egy bnet acc amihez be van regisztrálva egy bármilyen korábbi Blizzard játék CD kulcsal.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  http://www.kephost.com/images4/2011/9/15/h8b9idbbfseb6g77x213.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑