World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


DIABLO no image

Készült 2011. szeptember 20. | írta Aleph

4

Áll a zászló

A Diablo 3-ban a playerek zászlója igazi multifunkcionális eszköz. Jó arra, hogy villoghass a szomszéd, barátnő és a haverok előtt. Na jó ebből a felsorolásból igazából a baráti kör elhanyagolható hányadában képes egyedül reakciót kiváltani. De ezenfelül, a játékosok közötti gyors kapcsolatban is segít. Tovább után kiderül, hogy hogyan.

A zászló külalakjában a teljesítményt mindenféle csilivili upgrade-del fogja jutalmazni. Ha sok pvp mecset játszottal, akkor herzig kis légycsapót illeszthetsz majd a zászlód tetejére, HC karakterek meg egy nagy halom koponyát és véres kardot is kapnak elszántságuk jutalmául. El tudom képzelni, hogy beteges dolgokért cserébe durvábbnál-durvább kozmetikai fejlesztéseket tehetünk majd zászlónkra. Természetesen az alapszíne, mintája és mérete is állítható lesz. Nagyjából így fog kinézni a vizuális változás, ahogy halad előre a karakter a szinteken.

Azon felül, hogy imádjuk ha valamit lehet csinosítgatni és utána mutogatni másoknak, a zászlónak lesz egy ennél pár fokkal hasznosabb tulajdonsága is. A főtéren leszúrva azonnali ugrópontként szolgál majd a frissen belépő játékosoknak. Elég lesz csak kattintani egyet a nem rég csatlakozott társunknak a zászlónkra és máris fejest ugorhat a mészárlásba. Abba ne menjünk bele, hogy ez a funkció milyen szóvicceknek és obszcén party inviteoknak fog táptalajként szolgálni.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , , ,


 • Ichiro

  Markold meg a zászlómat és gyere segíteni legyakni a bosst, Dani!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Spellbreak

  Egy igazi virtuális e-peen. Jó, hogy még csak zászló formájú. Az lenne a poén ha minden achi növelne rajta egy picit. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Aleph

  @Spellbreak: Az achievement jelző az lefelé nő. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pingback: Újra áll a zászló | Frostshock!()

Back to Top ↑