DIABLO no image

Készült 2012. május 17. | írta Attila

39

Bocsika

A Blizzard bocsánatot kért a Diablo 3 startja körüli problémák miatt, és mindenkit biztosított arról, hogy 24/7 figyelték a rendszereket annak érdekében, hogy optimalizálják annak működését. Fontos kérdés az achievementek ügye is, ebben a kérdésben is várható valamiféle megoldás. Az igazán rossz hír viszont az, hogy nem fog elindulni 22-én az RMAH. Az új időpontot egyelőre még homály fedi.

Diablo Players:

We’d like to extend a very sincere thank you to everyone who joined the global Diablo III launch celebrations this week, as well as to everyone who was ready to jump into Sanctuary the moment the game went live.

To that end, we’d also like to say that we’ve been humbled by your enthusiasm — and we sincerely regret that your crusade to bring down the Lord of Terror was thwarted not by mobs of demons, but by mortal infrastructure. As many of you are aware, technical issues occurring within hours after the game’s launch led to players experiencing error messages and difficulty logging in. These issues cropped up again last night for the Americas and Europe servers. Despite very aggressive projections, our preparations for the launch of the game did not go far enough.

 

We’ve been monitoring the game 24/7 and have applied several optimizations to help our systems better weather the global rush. As of late last night, specifically 11:50 PM PDT on May 15, all systems have been online and running relatively smoothly. We’re continuing to monitor performance globally and will be taking further measures as needed to ensure a positive experience for everyone. This includes some maintenance to implement additional improvements for each region.

In order to make sure everything is continuing to run as it should, we’ve decided to move out our target launch for the real-money auction house beyond our original estimated date of May 22. We’ll post further updates on that in the near future.

Aside from the tremendous number of players simultaneously logging in to the game, one of the launch-day service issues was linked to the achievement system. Some players began to notice early on that achievements were either not being earned properly, or not being saved between multiple logins. We’re investigating this issue and will provide a specific update as soon as possible.

We greatly appreciate everyone’s support, and we want to sincerely apologize for the difficulties many of you encountered on day one. Please visit the Battle.net Support site or Support forums for the latest service-related updates or for help in troubleshooting any technical issues you may be having downloading, installing, or while playing the game.

Thank you again for your patience while we reinforce the gates of Sanctuary and further strengthen it for your onslaught.

Respectfully,
Blizzard Entertainment

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


39 komment érkezett a(z) Bocsika poszthoz

 1. Ghostboci mondja:

  Két okot látok arra, hogy az RMAH-t eltolják.

  Az első, hogy amikor a login laggel, az AH is laggel, ami valahol érthető, hisz az AH is account szintű, és nem kari szintű, mint a játékmenet. Ugyanazt az adatbázist használja, sőt lehet hogy ugyanazt a szerverprogramot. Ez esetben hülyék hogy a gold AH-t nem lőtték le, hisz AH nélkül lehet játszani, 37-essel nem.

  A másik, hogy a gold AH jelenleg jobban hasonlít a vendorok szemetesedényéhez, mint olyan helyhez ahol az emberek komoly pénzeket költenek. 1000 arany alatti összegekből vagyok szinte full sárga. Ez esetben azt várják hogy elég ember eljusson olyan szintre, ahol már farmolni kell a továbbjutásért. Mert a normal (ahol a játékosok 99% van) nem igazán nehéz és az emberek gold findot, magic findot meg +XPt-t hordanak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. crystal27 mondja:

  error 3007 - reggel 8 óta, 5-15 percenként ledobál. eltelt azóta 10 óra, vmi blue post érkezett ezzel kapcsolatban?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Cynaris mondja:

  Engem egy dolog zavar, tömegesen mindenkinek 200-400 az átlag pingje, van amikor még fölé is szökik, és Blizz válasza: Ők nem tapasztalnak semmiféle ilyen eredetű problémát.

  Hát kurvavicces.

  Emberkék 100/10-es nettel tapasztalnak 300-as pinget, és el van intézve egy "bocs de a hiba az ön készülékében van" szöveggel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. majd mondja:

  Az AH lag egyszer rajtam is majdnem kifogott, megvettem egy rakás Page of Blacksmithinget, és majdnem negyed óra kellett, hogy megkapjam, már azt hittem hogy elveszett a pénzem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Peddy1 mondja:

  Engem kidobál dc-vel, és ami a legjobb hogy utána nem tudok visszajoinolni a gamebe ahol haverokkal voltunk, ujjat kell hozzá kreálniuk.. AH meg kb 6-7után használhatatlan mert nemtalál semmit már akkora lagg van.

  A játék amugy kwajó lenne, csak meglenne csinálva laggmentesre már

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. LnB mondja:

  Az achi dologra kéne valami jó megoldás mert még a Skeleton King-es acsit sem kaptam meg... :S

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Delfi mondja:

  Szerintem tévedtek, hiszen 12 órával a launch után már minden normálisan működik!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. crystal27 mondja:

  @Delfi: ezt magyarázd már el nekem, meg annak a másik x embernek, akiket 5 percenként vág ki error 3007-el.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Delfi mondja:

  @crystal27: Ó, egyszerű. 🙂 A Legendary topikban leoltottak, amikor ostobaságnak tituláltam ezt a szöveget:

  "Guargumi

  dc, első napi problémák meg a velejárója egy ilyen játéknak, 12 óra elteltével minden ment normálisan, nincs az a marha, aki erre beruház pluszban. "

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. Razel mondja:

  Legalább bevallják hogy csúnyán elbaszták,Bioware-ea mindent ránk kent.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. crystal27 mondja:

  @Delfi: ja értem.. mert a battle.net jelenleg definiálhatatlanul szánalmas. 12 órája nem tudok rendesen játszani (3007), dehát ismerjük a Blizzard gyorsaságát, nekik egy fél nap semmire nem elég.
  Azért bízom benne, hogy holnap 8-9 körül már többet tudok játszani dc nélkül, ami jelenleg 5-15 percenként megtörténik, gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítve a továbbhaladást. ennél pocsékabb startot nem is kaphattunk volna, de a bocsánatkérés helyett inkább csinálják a dolgukat és fixeljék a szervereket.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Jargen mondja:

  @crystal27: Nemtudom te hol játszol, de én kedd délután miután megvettem a játékot, igaz nehezen 2-3 óra próbálkozás után bejutottam és egyetlen dct sem kaptam még, illetve bármikor betudok logolni és 1mb-es nettel sincs semmi laggom.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Horcsogg mondja:

  Az RMAH eltolás miatt haragszok, mikor fogok én így meggazdagodni?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. majd mondja:

  Valószínűleg soha.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. Galleoth mondja:

  @crystal27:
  Delfi válasza iróniának készült, nem pedig ténynek.
  @Razel:
  😀 Ja, meg az EA a sárga golyó a pattanásban, meg a kutyaszar a cipődön. 😀 Frusztráló lehet ilyen ellenszenvvel élni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. Barnus mondja:

  Csak én lennék a szerencsés, meg azok, akikkel együtt játszom? Én számítottam rá, hogy 00:00-tól belépési gondok lesznek, én célul már eleve azt tűztem ki, hogy ha egy órán belül bejutok, akkor game, ha nem jutok be, akkor alvás. Sikerült bejutnom, játszani 2-3 órát alvás előtt. Másnap egész nap tökéletesen működött délelőtt/napközben, stb. Este 8-tól kezdte el ismét, de a kezdeti lázban ez miért meglepő? Fél órába se telt, bejutottunk este is. Jó, egy ideig szarakodott, nem lehetett új játékot létrehozni meg ilyesmi, de már meglévő játékokhoz tudtam csatlakozni. Egész éjfélig-1-ig normálisan ment a játék, 1x estünk ki, de hamar visszaengedett.

  Van aki komoly kapcsolódási és DC problémákkal küzd egész nap/este?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. Brosius mondja:

  @Barnus:

  Nem azért de ez most komoly kérdés volt? Itt a blogotok, minden nap csináljátok olvassátok. Biztos, hogy blizzard fórumokat is nézietk és más gamer oldalakat. Minden tele van a problémákkal. De igaz, én is leírtam már 2er, hogy nem megy a game de ki lett törölve a poszt, mert nem megy a game.

  De most újra leírom. Nem megy ! 😀

  Ha majd megy örülni fogok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. crystal27 mondja:

  @Jargen: európában játszom és mivel neked megy a játék nem látod a masszív krájolást a fórumokon. ma lehetetlenség volt az error 3007 miatt játszani (sokunknak), ennyi a lényeg. h ti pont leszarjátok azt megértem, de engem erőteljesen frusztrál.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. Shaurie mondja:

  @Barnus: "Van aki komoly kapcsolódási és DC problémákkal küzd egész nap/este? "

  Igen. En. Nem kapcsolodasi problema, az szerencsere mar teljesen eltunt. A jatek viszont folyamatosan kidobal napszaktol fuggetlenul. Ez lehet netfuggo is, meg nem neztem jobban utana, de eddig soha semmilyen online jateknal nem volt baj a netemmel.
  (A WoW-nal nem volt ilyen problemam.)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 20. Hun_Bela mondja:

  Egyébként, értem én, hogy elcseszték, és sajnos rencergazdaként nem mondhatom, hogy nemtudom mit néztek így be, de akkor is, érdekes, mert akik ekkorában játszanak mint a blizzard, és ennyit teszteltek korábban, nem lett volna szabad ennyi hibát felhalmozniuk az induláshoz.
  Volt egy előre letöltött hibás installerünk, aztán jött az új ami elvileg ráfrissített a régire, gyakorlatilag szedhettem le újra, végül ez sem müködött, aztán némi forumozás után rájöttem, hogy az amcsi verziót kell használni, mert az európai egyszerűen szar.
  Ezekután pedig igazából mindenhol csak az anyázás megy a login gondok miatt,(nekem a játék továbbra se indul videókártya gyengeségből még vagy 2 hétig nem is fog.) így aztán nem stresszelem magam. Mire nekiállok, már csak menni fog.
  De ezenfelül, azért az achivment rendszer használhatatlansága is egy vicc ennyi bétázás után.
  Lehetnek hibák, de az, hogy gyakorlatilag teknikailag a játék összes részét elszúrták az már vicces 😀
  Ettől függetlenül epekedve várom, hogy nekiállhassak.
  Lejátszottak mindent kicsiben, (béta) ehhez annyi jött hozzá, hogy nagyságrendekkel több játékos próbálkozik belépni.
  Ehhez pedig nem kell más, csak több szerver, és nagyobb sávszél 😀
  Ennyit szakma nélkül is tudnék.
  Ha most ugyanezt a Microsoft csinálta volna, egy sort nem írnék, azt mondanám hogy az jobban meglep, hogy reggel felkel a nap, és este lebukik.
  Persze blizz is így kezdte a wow ot 😀
  De amikor annualpassra pár 0 ával többen jelentkeztek mint várták, már sejthették, hogy mi lessz.
  Onnantól kötelességük lett volna készülni erre a napra.
  Még annyi, hogy nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem wow on kívül még az életben egyetlen kérdésemre se válaszoltak soha, se amikor a war3 al volt baj, se amikor később szintén war3 as acc eltünt a súlyesztőbe ok nélkül.
  Na mindegy bocsi a hosszú léért, csak egyszerűen nemtudom, hogy nevessek vagy sírjak. Inkább leiszom magam!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 21. Lady mondja:

  Van-e gond? 5-10 percenként kidobál, ami azért vicces, mret soha nem érek el checkpoint-ot, és mindig újra randomolja nekem az egész pályát ezért - ami a zsinórban hetedik próbálkozás után idegesítő. Tegnap semmi baja nem volt, ma szívok ezerrel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 22. gereo mondja:

  Tegnap és ma is tudtam játszani egész nap, nem dobált le többször kiléptem és visszalogoltam gond nélkül. Nem is értem hogy akkor másnak mi a bibi.
  Laggolni se laggoltam félelmetes módon egyszer volt gond az AH-val meg óránként talán egy kisebb rövid játék közben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 23. csak_egy_vers mondja:

  Ez a kidobálás akkor függ a kliens oldaltól, nekem megjelenés óta 2 random disconnectem volt, és a Barnus által említett fél órás leálláson kívül nem vettem észre semmit. (félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ez a kliens tulajdonosának hibája 🙂 )

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 24. Barnus mondja:

  @Brosius: igen komoly. tudod, 4 éve várok a játékra, és nézd el nekem hogy az elmúlt 2-3 napot nem fórumok olvasásával töltöttem. tudod ez kicsit csalóka ilyenkor, hisz akinek megy a játék, az játszik vele nonstop, azt feltételezi, hogy működik, mert az éppen online ismerőseinek is megy rendesen.
  Akinek viszont nem megy, az próbál utánajárni, olvassa a hivatalos fórumokat és épp az ellenkezőjével szembesül, hogy ezreknek nem megy. Szóval most épp volt kis időm, rákérdeztem, mostmár tisztában vagyok vele, tehát nem csak külföldi trollkodás és nem a launchkori tumultust fújták fel, hanem vagytok jópáran, akik még mindig gondokkal küszködtök 🙁 Ez szomorú. szívből remélem, hogy hamar megoldódik.

  @crystal27: teljesen érthető, ha valaki napok óta azon bosszankodik, hogy nem működik és mindent végigjárt amit javasoltak, de továbbra sincs megoldás, akkor a legutolsó, amire kíváncsi, hogy fórumon jól megmondják neki, hogy "faszt hisztizel én pr0 vagyok nálam minden tök jól megy vegyél rendes netet meg gépet" 😛

  tudom, hogy ilyenkor nehéz kivárni és nem nagyon vígasztal, de higgyétek el blizz nonstop azon dolgozik, hogy elhárítsa a hibákat. remélem 1-2 napon belül mindenki bánata elszáll és csak leesett állkapcsok puffanásait és a csorgó nyál csöpögéseit halljuk 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 25. naturepalmer mondja:

  Mi is 4es coop-ban jatszunk megjelenes ota, 15-en 1 ora kellett a bejutashoz (37) de 16. ota megy rendesen nekunk. Mentunk tegnap is egesz nap, ma is egesz este, semmi gond nem volt, nem volt error (se login se jatek kozben), tegnap egyikunknek volt 2-3 dc egy rovid idoszakban de semmi tobb. Fura.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 26. UP mondja:

  15. éjfél óta toljuk vele 4-es ccopban. Ha a 15.18:00-22:30 közötti hibát nem nézzük soha nem dobta le egyikünket sem és a legnagyobb ping amit láttam 97ms volt. Az ország három külömböző pontjáról toljuk 3 különböző netszolgáltatóval. Az AH hibát sem láttam még amit feljebb írtatok, pedig non-stop pörgetem benne a cuccokat. Szóval el tudom képzelni, hogy a Blizzard nem látja a hibát.
  Engem inkább az zavar, hogy hellen is 3 kéket dobnak a bossok (és elit pakkok) és csókolom. 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 27. Theo mondja:

  Achievmentekkel kapcsolatban nyilatkozhatna a Blizz, hogy mi lesz azokkal amiket már nem tudok megszerezni, de az ő hibájukból nem kaptam meg. Vicces, hogy 21es karival nincs meg se a LVL 10, se a LVL 20 achie.
  Bizok benne, hogy nem az lesz a javasolt megoldásuk, hogy indits egy új karit.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 28. Barnus mondja:

  @Theo: miért ne kaphatnál meg?:)
  Vannak olyan achik, amiket semeddig nem tart megadni, ha az vminek a függvénye. tehát pl legy lvl 50-es karinak végig adni az előző szint öcsiket.
  Egyébként ha inditasz egy új karaktert, azzal megszerezhető a lvl10-20 as is simán, és ugye account wide a dolog.

  De egyébként az elmúlt napokban vagy 5 nyilatkozat volt ezzel kapcsolatban, hogy továbbra is vizsgálják ezt a hibát, amint tudnak valamit, közlik.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 29. Horcsogg mondja:

  valaki képes volt a rencergazda szót leírni így? 😮

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 30. alkaline mondja:

  megjelenés éjszakáján nemtudtam belépni, másnap délutánig játszottam, kiléptem este, nemtudtam visszalépni, azóta bármikor játszom egyből felenged, sose dc-ztem és ha kilépek, simán visszaloggolok, akárcsak a haverjaim.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 31. erze mondja:

  @Horcsogg: rencergarázda, rencergizda, stb 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 32. Puma mondja:

  Csak én vagyok az az egy szerencsés ember aki az előre letöltött installerel telepített és hibátlanúl játszik kedd reggel óta?(aludni, meg wowos raidre szoktam járni) 😀
  igaz EU csúcsidőben este 7 től 11 ig általában nem játszom, de amikor játszottam akkor sem volt semmilyen problémám a játékkal 1szer sem dobott le stb. stb.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 33. Theo mondja:

  @Barnus: Igen, azt tudom, hogy a szint öcsik account wide-ok, de extrém esetben előfordulhat, hogy csak 1 karival akarom végigtolni 😉
  Mellesleg BS és Jeweller achievmentek (hogy felvetted őket) bukták, ha nem kapta meg az ember, mivel ott ha egyszer megvan a szaki, még egyszer már nem tudod felvenni.
  Ezért jó lenne, ha nyilatkozna a Blizz, hogy ahol egyértelmüen bizonyítható, hogy meg kéne, hogy legyen az öcsi ott odaadja automatikusan, vagy pedig bukta, és ÍJ. Engem a hiba oka kevésbé érdekel, mint, hogy mit szándékoznak tenni a következményeivel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 34. Abrt mondja:

  @Theo: nálam tegnap volt egy olyan, hogy beléptem a játékba és megkaptam egymás után jópár achit, tippre azok egy részét, amiket előző nap nem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 35. Yoyo mondja:

  Megjelenéskor hajnalban 0,45 kor már ment a dolog , épp azon gondolkoztam megyek aludni ,hát jól kitolt velem és felengedett .Úgyhogy játszottam picit 3 ig ,másnap dolgozni kellett menni szóval így is zombiüzemmódban toltam végig a munkanapot.
  Hazaérve este ismét egy kicsi login probléma fogadott ,kb 10-15 percig tartott bejutnom ,de ezt akkor annak tulajdonítottam,hogy este többen is leülnek a gép elé és azért van kis túlterheltség.Na aznap este minden remekul ment toltam is eszetlenül ami a csövön kifért . . . még ezt az egyet ,na még ezt ,na jó megyek aludni ,ohh baz már lassan itt a boss ezt még megnézem , jézus már közel Diablo na ezt megölöm még ,hajnalban 4.15 kor kapcsoltam ki a gépet ez idő alatt szinte 0 lagot tapasztaltam egyszer volt DC és az AH is csak egyszer nem működött ,másnap újra meló . . .
  Tegnap este munka után már-már hulla módjára logoltam be ,de egyre beengedett ,juhé gondoltam végre minden simán pöröghet. Na ekkor találkoztam először kisebb röccenéssel 2700as ms és totál fagyás , majd ledobott.Utána már nem akart visszaengedni ,de mire visszajutottam 20 perc szenvedéssel ,már annyira elálmosodtam ,hogy mentem inkább aludni ,hiába már nem bírom a gyűrődést.

  Bevallom a hibák ellenére is nagyon tetszik és élvezem a játékot ,teljesen azt kaptam amit vártam sem többet sem kevesebbet. Nemtudom ,hogy ha esetleg más hibákkal találkoztam volna az mennyire visel meg ,de ezek még teljesen a tűrhető kategóriába tartoznak így az elején.
  Egyetlen nagy negatívumot tudok csak felróni a játéknak , túlságosan addiktív számomra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 36. szilcsi mondja:

  100%, hogy az AH problémák, lagok mind annak következménye, hogy élesben tesztelik, mielőtt az RMAH-t elindítanák. Ott már pénzre megy a játék, nem lehet hiba! Jelenleg csak reggel 6-8 körül mondom azt, hogy használható az AH, egyéb időben (főleg este) katasztrófa. A keresések még mindig nem pontosak, ha beállítok több prefixet, minimum értékkel, akkor nem hoz fel minden találatot sajnos..
  Hatalmas hibának tartom, hogy nem lehet állítani, meddig legyen bent a cucc és nem lehet idő előtt kiszedni. Valamint a 10db-os limit is marha nagy baromság. Így hegyekben áll a cucc, amit nem bírok kitenni, bár szerencsére megtaláltam, mi az, amit pár óra alatt elvisznek jó haszonnal 🙂
  Nem is baj, ha így nem indul az RMAH, legalább felérek talán infernóig, mire elindul 🙂 És talán az árak is beállnak majd...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 37. szilcsi mondja:

  @Ghostboci: @Ghostboci: nem igaz, hogy az emberek 99%-a gold/magic find-ot és +xp-t hord 🙂 1000gold alatt sárgába öltözni is 10es szinten lehet max...
  aki már legalább nightmare-en tart, az +vit és +stat-os cuccokat keres/vesz!
  Minnél több vitality, annál inkább fogsz haladni és túlélni 🙂 lvl42 nm act2-ben járok DH-val és 9k+ hp-m van. Ezzel már tudok játszani, de mielőtt lecseréltem volna a gearem +vit és +dex-re, azelőtt 5k hp-val folyton haltam 🙁 Itt már 10-20k közt járnak a cuccok, ami még mindig simán olcsó és 5 szintenként lecserélve minden cuccom is simán 200k gold felett tartom magam. És egy ötlet az AH-zóknak, ne csak sárgát nézzetek, a kékek is jó biznisz :)))

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 38. Marciking mondja:

  Ott voltunk a launch partyn,hajnali 2re értünk haza,onnantól 3ig hibátlanul toltuk öcsémmel ketten 2 különböző gépen (komoly PC-k 15megás nettel). Aznap de.felkeltem és azóta minden nap(!) hibátlanul működik a játék.Mindig beengedett,mi kb.2-2 dct kaptunk. Mesélem ezt úgy hogy jelenleg van 27 óra lejátszott játékidőm és egy 51es monkom hell act1en...AH is kiválóan megy rengeteg tranzakcióm van sell is buy is,kiváló. D2 6év Bnetje után vártuk kicsit.Szerintem a játék 98%(elfogult vagyok) az egy bajom vele ami nagyon nagy problémája,hogy nagyon nehezen lehet kilépni...
  Régóta olvasom fs-t (csak a D3 miatt) és nagyon meg vagyok vele elégedve,nem szokásom fórumozni,csak gondoltam ennyi negativ komment után meg blizz köpködés után megosztom énis veletek a kifejezetten pozitiv véleményem...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 39. Puma mondja:

  @Marciking:
  nekem hell act1 22 óra alatt lett meg :O

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  29 User(s) Online Join Server
  • FloreszGump
  • Aximous
  • TheOzi
 • KOMMENTEK

  • Iblys on Dragonflight Collector’s EditionCsak feltételezés, de talán azért is egyre drágább (már a szar eur árfolyamot leszámítva) mert egyre kevesebbet csinálnak belőle. Minél
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionAlapvetően semmi baj nem lenne egyébként ezzel, de amíg látod, hogy mit adtak régen kevesebbért, és mellé teszed, hogy mit
  • Professor J on Dragonflight Collector’s EditionA Starcraft 2: Legacy of the Void CE volt az utolsó fizikai CE, amit 2015-ben még 22 ezerért vettem. Azóta
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionSőt, most megnéztem, szállítással együtt 147 euróra jönne ki. Mai árfolyamon: 59.000 Ft. (Szállítás nélkül 130 euró, 52.000 Ft) Tudom,
  • lelelio on Dragonflight: Még idénHisztit az r/hungary-n, kérlek
  • Professor J on Dragonflight: Még idénHasznál eurot a magyar is, ha külföldről EU-n belülről rendel, főleg ahol euro a fizetőeszköz. Vagy pl. Steam és társai,
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénOrosz-Ukrán háború mi? A horváth kuna az euróval szemben 2010 óta 10%-os intervallumon belül van. A magyar aranytallér meg 260
  • Professor J on Dragonflight: Még idénArról, hogy többek közt az orosz-ukrán háború miatt közel 400 forint az euró, átlag halandók semmit nem tehetünk. Ami jóval
  • Darkpep on Dragonflight: Még idénNekem a pofam szakad le, hogy ennyit elkernek erte, egyre dragabb mint az ifos is. Grrrr
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénNem, mert nem veszem meg :D.
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionTöbb lesz az annál. 129 euró, jelenlegi árfolyamon majdnem 51k. Egyébként rendkívül "kreatív" ajándék a kitűző, a SL után ismét
  • Hard3n3d on Dragonflight: Még idénAki a megjelenés óta játszik az már bele tolt kb 1 millió Ft ot szerintem ez már nem oszt :)
  • Teli on Dragonflight: Még idénTi az idei megjelenésen vagytok kiakadva, nem pedig azon, hogy egy X+1-ik küldetéspatchért 19 700 forintot kérnek el???
  • Attila on Dragonflight: Még idénMeg mertem volna rá esküdni, hogy nem fog megjelenni 23 nyaráig. Ilyen tempó mellett akár már a héten be kellene
  • csabe on Dragonflight: Még idénJó vicc :D Azt akarják beadni hogy 6 hónap alatt lezavarják a bétát és megjelenik idén a Dragonflight??? :D Ha