DIABLO no image

Készült 2012. augusztus 15. | írta pirosbicikli

37

Diablo 3 – Legendary

Azt hiszem az 1.04 egyik legjobban várt változtatása a legendary itemek buffja lesz. Meg is érkezett az ehhez kapcsolódó developers blog, illetve egy teaser videó – utóbbi inkább csak eyecandy, mintsem ténylegesen információdús tartalom.

Kezdetnek a videó:

 

A hivatalos oldalon a végére tették, én logikusabbnak látom ezekkel az infókkal kezdeni, utána a képek, stb.

 • Emlékeztető, csak az 1.04 után eső itemek kapják majd az új statokat. Nincs visszamenőleges változtatás.
 • Nem változik meg minden legendary, és set item. Van, ami a jelen állapotában is teljesen használható.
 • A set itemeket is érinti a változtatás. A setbónuszok is változnak, erősödnek, viszont az 1.04 előtt esett / beszerzett set darabok nem fognak szinergizálni az 1.04 után esetekkel. Farmra fel.
 • A craftolható legendary recepteket viszont nem kell újra megtanulni. Ha már tudja a kovács, automatikusan át fog állni az új statokra.

Jöjjön a devblog – 5 fő részre oszlik, a teljes fordítást kikerülve a lényegre koncentrálok:

1) A legendary itemek legyenek egyediek – nagyjából 50 item fog egyedi skint / effektet / speckó procos képességet kapni. Utóbbiak közt lesznek jelenleg csak a mobok által elérhető képességek is (fire chain, shield, stb). Lásd a fenti videót, illetve az alábbi két példát. Kedvencem egyébként a gatya, amivel Ghom féle al-far-hang-kipárolgásokat nyomathatunk, és ezt partytagokra is át lehet terjeszteni majd.

2) Eltérő buildek támogatása. A Diablo II mintájára bevezetik azokat a tárgyakat, amik egyes skilleket, sebzéstípusokat keményen buffolni fognak.

3) Szintén nem tudom nem észrevenni a Diablo II áthallást a következő kategóriában, ez pedig az (egyelőre egy példa elérhető), MF / GF specializált cuccok. Felturbózott Goldskin, yeah. Cserébe erre az itemre például nem rollolhatunk main statot. Valamit valamiért.

 

4) A régi klasszikusok. Frostburn cold dmg buffal, Buriza piercing shottal, haladjunk.

5) Stat buffok. Talán a legfontosabb. Az eddigi mechanika alapján, a legendary itemek egy alacsonyabb affix poolból kaptak statokat, mint az item levelük. Plusz, a 63-as legendaryknak is volt egy beépített affix hardcap ilvl 62-re. Ennek vége, meghalt a király, éljen a király! Most már jöhetnek az IGAZZY combos ilvl 63 legendaryk.

Így volt: Így lesz:

Személy szerint roppantul örülök a változtatásoknak, az irány jó, mondjuk így kellett volna kezdeni. Na de ne fanyalogjunk már így koradélelőtt. Nemsokára szerintem jön a hivatalos 1.04 patchlog is, benne a már régóta ígért WD pet buffokkal!

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


 • pluhi

  2H-n 200% lesz a max Crit Hit Damage? Hmm...
  Az a 300 Dex-es Firewalker need.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Peter85

  Varos nagyon 🙂 🙂 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Achnot

  Na ezzel a patchel vissza fogok térni Diablozni, felhúzom az altjaimat és farmolok a mainnel, hátha esik valami szaftos legendary.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Brottor

  Me gusta. Mondjuk sokban nem adta vissza a kedvem a farmoláshoz 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Insophia/advanced InsolentD

  bejövős dolgok, visszaad némi hangulatot a D2-es unique itemek hangulatából, feltuningolva a WoW-ból megszokott extra procokkal... nagyon tetszik 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • H.Meredith

  Nekem is kevés még ez a kis item buff, ahhoz hogy visszatérjek. 1.1 lesz a za pont amikor megéri újra nekifeküdni a játéknak!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Noiry

  Vajon a legendary-kat is lehet dupe-olni?

  http://www.youtube.com/watch?v=6omRbneV_8o&feature=g-u-u

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • darkspell

  Akármennyire is nem szeretném leírni, a legfőbb kérdés ezzel a módosítással kapcsolatban mégis ez: Miért_nem_így_jött_ki_eleve?

  Basszus, az ember azt hinné, ha van egy nagy sikerű játékod, amit folytatsz, akkor az ott szeretett (mit szeretett, imádott!) részeket alapból viszed tovább, fejleszted, szépíted. Nem a porba döngölöd, hogy bár alig essen legendary, de ha végre esett, az legalább szar legyen.

  És igen, ez most már nagyon kellett, mert akárhogy is nézem, _nem_ a citromsárgának kell(ene) a királynak lennie.

  Az összes többi 1.04-es változást leszámítva, már csak emiatt megéri majd visszatérni. HELL YEAH!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Klapiklapp

  sajnos ez sem menti meg a jatekot...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • dudi

  @darkspell: Egész egyszerűen azért nem jöttek ki a játékkal, mert ezzel mégegyszer fel lehet majd pörhetni az RMAH-t, és mivel a játék erre lett építve, így ez szerintem előre megfontolt lépés volt tőlük. (Először kipörgetiik a rare-eket RMAHban aztán bepatcheljük a rendes legendary-t és újra fognak RMAH-zni az emberek).
  Bár amit eddig kitaláltak az szerintem édeskevés, hogy az emberek nagyrésze visszajöjjön játszani.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tojgli

  Sziasztok!

  Itt is kicsit off módon szeretném megkérdezni tapasztaltabb emberkéktől, hogy kik és miből tudják megvenni a többszázmillió goldos cuccokat az ah-ban?

  DH-val tolom, egy "rendesebb" csúzli 20-80mio gold, nemritka a többszázmilliós tétel sem, de néha egy-egy komolyabbnak tűnű (még csak nem is überjó) vállas is 10millákért megy el...

  én meg ~160óra játék után se nagyon tudtam még annyi pénzt összevakarni, hogy esélyem legyen egy-egy tényleg komoly cuccra...
  (a közepesen erősek amik most vannak meg édeskevesek arra, hogy inferno act2-3-4-en jáccizzak)

  Azt nem tudom elképzelni, hogy amellett, hogy
  - a játék (játékosszám) a kommentek alapján már lefelé cseng,
  - egyre több a jó lvl63as cucc a piacon (mivel nincs bop)
  miért nem csökkennek az árak olyan mértékben, hogy egy olyan casual mint én is meg tudja venni őket...

  köccc ha vki méltat kielégítő válaszra 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Impi768

  Vki okosabbatól kérdezném ha most esik egy ledzsönderi és nem undentifiedolom csak a pach után akkor lehet esélyem a jobb statokra?O.o
  Mert én egyszer kibontottam egy Fist Weapon-t majd kaptam egy rollbacket és más statok jöttek ki ugyan arra a "?"jeles itemre szóval szerintem van rá esély (ugyanígy az ilvl61-62es fegyókra) Szóval vki megtudna erősíteni vagy rácáfolni?:S

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Brottor

  @Tojgli: Megveszik RMAH-ban a goldot rá.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  @Impi768: az angol verzioban le van irva, h nem igy lesz, mert nem identify-nal dobonka a statok, hanem amikor kiesik. Szoval nem erdemes raizgulnod.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tojgli

  Brottor:
  elgondolkodtam ezen is...
  De az általad leírt verzió nem áll össze:
  a legtöbb gémer sztem gyerek, kétlem, hogy anyuka-apuka adna nekik többszáz eurót azért, hogy vásárolgassanak a játékban... 100euróból talán 50mio gold jön ki, ez egy jobb fegyverre mondjuk elég lehet...
  elgondolkodtam rajta én is, hogy mi van ha rászánok 50-100eurót hogy goldot vegyek legálisan, de ennél többet nem adnék, amit meg ezért kapnék cuccot meg nem látom, h elég lenne inferno act2-3-4-re.... ahhoz kb 1000eurót kéne költenem ami meg eszetlennek tűnik 😀

  talán inkább fordítva tudom elképzelni:
  a farmerek akik "úsznak" a goldban mindent megvesznek a sima ah-ban amit akár 5euróért át lehet tenni rmah-ba...

  De az áraknak a piac telítődésével és a játékosszám csökkenésével mindkét verzióban mindkét piacon akkoris csökkennie kéne...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Askeno

  @Impi768:
  Nem lesz esélyed rá, mivel az 'drop' pillanatában már eldöntetett milyen az item (amit meg nem látsz az szimplán csak RP véget van benne : 'unidentified'). Erről volt szó egyszer egy régebbi [FS] Dio3 stream kapcsán. Ajánlom figyelmedbe azokat az adásokat, mert nagyon sok hasznos információkat tudhatsz meg belőle.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Askeno

  @Tojgli:
  Vannak olyan playerek akik streamelnek és több száz! millió goldjuk van. Ez abból jön össze, hogy meghirdet streamen x típusú item craftolási lehetőséget és egy időpontot kijelöl rá (mettől meddig tart), amikor craftol az embereknek. Ez napi 1-2 órát simán tart és 1 cuccért kb. 150k - 250k goldot fizetnek a játékosok + material. Nah most egy rendes 6 statos item craftolása durván 200k legyen azaz 1 craftal 50k-t is összeszedhet (kb 20-50k gold / item haszon). Nagyon sok ilyen stream működik EU és US -ben is és szerintem pont az ilyen emberek véget teszik be a cuccokat hátha megveszi és akkor kaszálhatnak egy nagyot. Azonban jó árért vannak bent az AH-ban cuccok, én is elég gyakran cseréltem 1 héttel ezelőttig itemeket, mert kellett upgrade. A max amit eddig fizettem 1.01 milla gold volt egy fegyverét. Amit azóta le is cseréltem...

  De nem is biztos, hogy egy nagyobb dmg fegyó jobb, erre figyelj oda! --> Nekem 729 dmg 153 dexet adó fist weap ~1200! dmg vel rosszabb mint egy 592.2 dmg 293 dexes fegyver!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kobor

  Gold botok, nekik vannak 100 millió goldjaik, ebből bármi (majdnem) áron €-t akarnak csinálni. Szóval leginkább miattuk ilyen k*rva drága minden. Anyjuk picsáját. De eladni én is csak nagyon ritkán tudod bármit is. 5M goldom van most éppen, de nem nagyon tudok ebből jobb cuccot venni, vagyis nem akarom egy slot-ra elkölteni mindet.
  Én is így vagyok ezzel Act I-re elég a gear-em, II-III-ban leginkább elpatkolok egyedül, csapatban kell menni, mert sima Wizard dps vagyok, nem a tankolós féle. Kite-olni 20 percig meg nincs kedvem egy elite bandát, akkor inkább Act I farm.
  Majd Patch után megyek csapatban többet, ott már könnyeb is lesz a HP nerf miatt (+75% emberenként).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Brottor

  @Tojgli:

  Szerintem annyi nem esik, hogy komolyan csökkenjenek az árak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tojgli

  @Askeno:

  Kösz a választ... erről a kraftolósról még valóban nem hallottam... (bár a kraftolásra én úgy érzem, hogy túl drága ahhoz, hogy az 1000ből 1 tényleg jó cuccért megérje)

  Arra persze figyelek, hogy nem csak dps-t nézek hanem egyéb statokat is (crtdmg,dex + passzív előnyök mint lifesteel-vit stb...)
  Persze a sok változó miatt én pl értékelném ha az ah-ból is működne az a funkció ami gém közben megy (kurzor rátart, fő statváltozások kiír)

  NAmindegy, többszázmilla goldom úgysem lesz, addig max elkezdek másik karikkal szórakázni... annyira még leköt a dolog casualként... 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ragle

  @Tojgli:
  "h elég lenne inferno act2-3-4-re…. ahhoz kb 1000eurót kéne költenem ami meg eszetlennek tűnik"
  Igazából egy minimális cucc, amivel végig lehet menni a játékon, és a packok nagyrészét is megölöd vele, az egyáltalán nem kerül ma már sokba. Nem kell még csak közel top gear sem inferno diablo killhez. Act 2-3ra meg aztán mégkevesebb is elég.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • pluhi

  DH-mon legalább 5 cucc van, amit magamnak kraftoltam, 5 soros receptből. A legdrágább cucca egy 25M-ós íj (valójában egy Skull Grasp a legértékesebb rajta, de az esett). Ez egyrészt a kraftolt cuccok eladásából jött össze, részben talált dolgokból. Szépen tudtam keresni sisakokkal, ott crit+socket+mainstat már eladható, ha vit/allrez is van, az már milliós tétel. Kesztyűnél telitett a piac a 6 sorosakból, azt nem erőltetném. Azért több jött be a talált cuccokból, kraft az legtöbbször nullára jött ki és egy upgrade magamnak, mákkal profit. Azmodan runok nem olyan nehezek, Toweren lehet ledgelni is, ha valami szopatós pakkot kapsz.
  Nem könnyű eldönteni, hogy AHn melyik cucc mekkora upgrade, ebben segitenek az excel spreadsheetek. Igy be tudod lőni, hogy mittomén 20M-ért legalább 10k damage upgrade kell és gyengébbet nem veszel meg.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Horcsogg

  Szerintetek ez a patch fel fogja majd nyomni az arany árát az RMAH-ban? 😮

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tojgli

  @Ragle:

  Szia...
  nekem most van dh-val ~45kdmg, ~70k life, ~350allres ami lehet, hgy egy "prónak" elég, de nekem erős casualként (ok, használhatjuk a pancser szót is :D) kevés solozáshoz...
  a meglévő cuccokból tudnék variálni több res vs több life vs több dmg, de a minőségbeli ugráshoz azt látom, hogy ~10millás cuccok kellenének...

  act2 már lement, 3 félig, valszeg végig is tudnám vinni, mert a bossok és sima pakkok kezelhetően lemennek ezzel, diótól se félnék ha odajutnék, de nem élvezem ezt a fajta a játékot, ahogy eljutok a köv. bossig, mert az eliteknél azt érzem, hogy ezzel a gearrel vagy 30percig kéne egy pakkot kiteolgatni hogy lemenjen (leginkább a dps-t érzem kevésnek) amihez se időm se energiám... így kerülgetem őket vagy elhúzom az útból, meghalok, továbbmegyek... de ez nem nevezhető siker vagy játékélménynek... inkább csak küszködés... 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • tsirche

  Remélem ez tényleg segít 🙂 Most még én is azon tábort gyarapítom, akik varázslóval csukott szemmel tolják végig act1-et pillanatok alatt, de act2-ben akármit csinálok elfogy a kraft. Barbárral is ugyanez, act1 mehet hent módban is , act2-ben meg örülök ha nem enragelnek rám az elitek...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Askeno

  @Horcsogg:
  Nem hinném, hogy 0.25 euro cent-ről felugrana sokkal magasabb árra. De ha RMAH-ban akarsz / akartok keresni akkor amulet és ring az amit nagyon jó összegekért el lehet adni és persze a jó statos legendary és set itemek (nem fegyverek!).

  Hogy 'ON' is legyek:
  Személyem szerint nagyon kíváncsi leszek erre a legendary és set upgradere, mert a képek óriási buffot jeleznek. Jelen pillanatban 2563 dexem van! és csak a csizma most dobna rajtam 150 dexet??, ez elég rossz vicc lesz majd PVP-ben ha minden így marad, mert a 65%!!! dodge-ot simán elérhetem monkkal ami ugye azt jelenti, hogy még 65% esélyem is van (1093 all res, 9892 armor mellett) a teljes damage elnyelésére. Azaz akinek nincs nagyon jó geare az nem tud majd érvényesülni ebben az "end content"-ben (sem)?
  Természetesen a játék így is jó, de szerintem ez a világ / játék sokkal nagyobb komplexitást is elbírna (és kellene is neki).
  (enchant, charm, upgrade)
  u.i.: a legnagyobb gondom az itt, hogy az MMO-ban használatos szintezési rendszerrel járó igazságtalanságokat vezették be.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kopi

  Tojgli: alapvetően a hyperinfláció miatt nem mennek le az árak és nem is fognak. Te beleraktál a játékba 100+ órát, a 10 millió player jó része szintén belerakott ennyit vagy még többet. Az itemizáció és a drop rate el van rontva (értsd: kevés igazán jó item esik és rohadt ritkán) miközben ömlik a gold. Erre még rájön az X ezer/tízezer goldfarmer bot, akik célirányosan goldfarmolással foglalkoznak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://szilcsi.freeblog.hu szilcsi

  @Tojgli: 2-3 millióból össze lehet hozni olyan DH-t, amivel végig mész infernon és Diablot is ölsz! Tank DH, 55k+ hp 600+ AR
  ez a build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#UPYkje!VcU!cYbcYc
  Ehhez elég 10-14k dps 1h xbow+shield. A kulcs 1500+ LoH 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tojgli

  Kopi:
  na én ezt az "ömlik a gold" dolgot nem érzem, hisz akkor a 10mio playernek is sok pénze lenne, de én kevés olyat ismerek aki dúskál casualként a 100millákban...
  elég sokat farmoltam bucserrunokat, prószáltam mf cuccban, rájöttem értelmetlen, lecseréltem mindent gf-re így körönként vagyis inkább mondjuk, hogy ~30perc alatt jött be ~100-150k gold... és heti mondjuk kéthárom 500e goldnál jobbat érő cucc...
  ebből igen sok idő mire kijön egy 50mios cucc

  Szilcsi:
  Értem én, hogy loh a tuti, de mint írtam, sztem végig tudnék én menni a mostani karimmal a játékon, de hogy act2-ben sosem versz le egy elite pakkot 10-15k dps-el (belátható idő alatt) az egészen biztos... vagy k szarul csinálok valamit... ??? 😀
  Most se a 350rest és a 70k life-t érzem kevésnek... nem ezen kellene nekem loh-al turbózni...

  vagyishát nekem 45k dps-el (a life és res kb elég lehetne ha lenne türelmem) és elég sokféle build kiprósza után se megy "ésszerű" idő alatt... egyszer beszorítottam act2ben egy bubis sárgát az addjaival olyan helyre ahonnét nem jöttek utánam és csak álltam helyben és szórni kellett őket... mértem, 4-5perc volt mire ledaráltam őket...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Impi768

  @Tojgli: Jelen pillanatban amolyan vihar elötti csend van ha bejön az 1.04 képes lehetsz magadnak craftolni 1k+dpses fegyót, vagy akár eladásra is .Sztm a +5propertis elégé nagy esélyel behoza a +elemental dmg-t és 40%dmg+-t ezzel párhuzamosan az infernos befőt ára kúszik felfele 1 hét alatt 500golddal ,szóval 100kért vegyél recit mert !most még! olcsó ez fix hogy változni fog az ára és horibilis irányba sztm..(Exalted Fine, íjpuska vagy ami tetszik)
  Szumaszumárum ha pénzt akarsz mint casual két irányt is add a játék
  1. minden requied level 60 as itemet bezúzól befőtté és bedobod az AHba ez itemenként akkár 1700goldos bonuszt is hozhat
  2. Elkezded te is kiszedni a befőteket az AHból beraktárazni belőlük mint a Nagyi a barackszezonban és minden itemet bezúzol ami rlvl60as majd megprobálsz nagyot szakítani ilvl62es +5propos fegyók gyártásából :ez a rizikósabb de többet is lehet vele keresni majd elvileg...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kopi

  @Tojgli: "...na én ezt az “ömlik a gold” dolgot nem érzem..."

  De érzed, mert azt látod, hogy nem csökken a jó itemek ára. Azért mert Te nem rendelkezel 100 millió golddal, attól még van aki igen. (Egyébként nekem sincs 1 millió goldnál több. Utálok farmolni.)

  Ez pont úgy működik, mint a való életben: vannak nagyon gazdagok és nagyon szegények, meg rengeteg ember aki e kettő között van. Jelenleg a gold semmit sem ér, mert könnyen lehet hozzájutni és olcsón - túlkínálat van belőle, mert csak minimális összeg kerül kivonásra a játékból. Ezzel szemben az itemek 99%-a szemét, vendornál végzi, vagy szétszedésre kerül - kevés a jó item és magas rá a kereslet.

  Ebből adódnak a "horror" árak, ami egy "normál" játékosnak megfizethetetlennek tűnik.

  (Egyébként szerintem ne aggódj a goldon. Ahogy többen is írták: pár millióból már el lehet jutni Diablo-ig és meg lehet ölni. Utána meg már sok értelme nincs X csillió goldot venni/farmolni, hogy geart vegyél.)

  A változásokra reagálva: jó az irány, de szerintem is kevés ez még, alapvetően kell átalakítani a játékot, hogy "megérje" beloggolni. A PVP-vel ha kicsit sietnének az sokat dobna a dolgon. Ha az jól sikerül, akkor az sokat segíthet szerintem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tojgli

  Kösz mindenkinek.... kicsit okosabb lettem... (bár ügyesebb nem leszek tőle meg több időm se lesz jáccani) 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • golddigger

  @Ragle:

  Ha meg osszegyujtesz 240.000 hpt es leveszed a dpsed 978ra 300ar el
  Akkor atjuthatsz act 5 re is
  ...10ev mulva.

  Gondolkoztal mar azon, hogy hogyan hal meg egy mob vagy egy player. Pl elfogy az elete vagy beleall 10fireballba vagy landzsaba mikozben egy pestillence alulrol masszirozza.
  Mai napig mukodik par dolog:
  Dps
  AR
  WASD
  Foleg dhval ami ugy van kitalalva hogy ha nincs resid akkor wasd skill kell csak
  Hp meg 10-46k kozott opcionalis resi nelkul is
  De mar 350ar 30k hpval hallhatatlan vagy (ezt az amőbaskilluek ne vegyek keszpenznek) melle siman 55-130k dps befer 120mfdel vagy 79 mf+980 loh 400hpreg
  Tehat a formula egyszeru aki meg nem tud olvasni vagy 4 gombot megnyomni(kattintani) ez ne panaszkodjon hogy nem megy valami mert xar a jatek.
  Gold se magatol osztodik a taskadban...
  A nagyokos gyerek inkabb power dh-t csinal butcherfarmra /ACT1= töröttlábu giliszta is wipe nelkul atporgeti 25 perc alatt/
  150k gold profit vagyis megy inkabb 1000kort egy AH bowert mint felvenne egy csomo mfet meg csak dpst es talan esne vmi is ami magamban jobb mint ami rajta van vagy ertelmes aron eladhato. A gold meg ugyanugy melleesik csak buk +5 percet
  150oraval meg senkise panaszkodjon h semmi lootja. Az ilyenek ha profik akkor kb ennyi ido alatt eljutnak hell diabloig
  Akkor sirj ha nem esik 950 ora utan se loot, de sajnos nekem is esett par mar talan mf talan megsajnalt a gep

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tojgli

  @golddigger:

  Olyan kellemes csalódás volt, hogy mindenki normálisan válaszolt, elgondolkodtatott, beszélgetett ahogy egy ilyen helyen kéne...

  De a végére azért csak ideértél, és a kommentek normális elolvasása nélkül leoltottál minden noobot egy-egy vagányos félmondattal és valami isteni bölcsességgel aminek a kizárólagos birtokosa vagy... sztem úgy hiányoztál mindenkinek mint a másnaposság... 😀

  Dehát a fajtád nélkül nem kommentelés a kommentelés... 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Impi768

  @golddigger: Ez így igaz és 2hetente kell áldozni egy napos csibét a D3 poszteren a Loot Istennek azt kihagytad... -.-"

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://szilcsi.freeblog.hu szilcsi

  @Tojgli: ht act2-ben egy elite pakk annyi idő alatt hal, hogy kb észre se veszem, hogy elite-ek voltak 🙂
  http://eu.battle.net/d3/en/profile/szilcsi-2695/hero/141216

  2-3 csapda és pár gránát 🙂 röhögve állok a trutyikban és még a lézer se hat meg (3db lézer egyszerre már megölne, de azt azért nem várom meg) act3-ban már az elite-ekre használom a cluster arrowt, de act1-2ben nem kell. A bossoknál le se megy a hp-m és kb folyamatosan freeze-stunban vannak. Mikor Diablo színes lángcsóvája is csak a negyed hp-m vitte le, akkor kezdtem el röhögni 😀 Nem mondom, h nincs elite pakk, ami megizzaszt, sőt azért néha halok is, de így is szórakoztató a játék. kite-olva 70-80k unbuffed dps-el nem volt ilyen...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • aBo0w

  Arról tud valaki valamit hogy a DH settet buffolják-e és ha igen mennyivel?
  Mert ebben az esetben mielőbb szeretnék megszabadulni tőle.. :p

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑