DIABLO no image

Készült 2012. augusztus 19. | írta pirosbicikli

25

Diablo 3 – 1.0.4 hírdömping

Szorgosan termeli ki a Diablofans gárdája az 1.0.4 patchben implementált változtatásokat, ebből fogok most szemezgetni, mivel igen igéretes dolgoknak nézünk elébe. Elöljáróban, ezek egyelőre még nem megerősített, végleges tények, csupán a jelenlegi kódban ezek a legfrissebb értékek / adatok.

 • Először is van egy igen alapos lista a kasztokat érintő változtatásokról errefele. Nem túlzok, ha azt mondom, mindenki erős buffnak néz elébe.
 • Nagyon izgalmasan hangzó, ún. Paragon szinteket, és ehhez kapcsolódó bannareket (?), ikonokat túrtak elő. Még semmi konkrét, a kód alapján ezek valamiféle alternatív szintek (talán level 60 fölött), amik egyre több MF-et, és GF-et adnak majd az ezeket teljesítő karakternek.

AltLevelUpRewards – {s1} Magic Find and {s2} Gold Find
AltLevelUnlocked – Paragon Portrait Unlocked
AltLevelUp – Paragon Level {s1}
AltLevelUnlockedTitle – You have gained
Levels string1: You are now earning Paragon XP!
Each Paragon Level you gain grants a Gold and Magic Find bonus.

 • A patch előtti legendary itemek külön “Legacy” taget kapnak majd, hogy könnyebben meg tudjuk különböztetni őket az új verzióktól.
 • Bekerült egy “NAMEME” [nevezz el] tag néhány legandary item neve elé. Megint csak semmi konkrét, de lehetséges, hogy item testreszabás kerül a képbe? A Diablo II-féle item elnevezésnek sok értelme nem lenne. Meglátjuk!
 • Kikerült az összes új legendary proc effekt. Szép a lista, kedvencem az on hites rootoló x-bow. Arena, heló. De vannak itt régi visszatérők, mint a már említett Buriza piercing shot, vagy olyan klasszikus, mint a “Slain enemies rest in peace”. Az legjobb azért mégis az a ring lesz, ami on hitre Treasure Goblint idéz!
 • Teljes set bónusz, és új affix lista.

Dörzsölöm a tenyerem.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • DiamondKigma

  nyam nyam

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • gabeei

  Érzem, hogy egyre közelebb van a D3 megjelenése...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • pluhi

  Natalya's Solace 4 pieces: [+20 maximum Discipline]
  Ebből még balhé lesz 😀
  Kérdés, hogy az ilvl63-as set darabok eléggé odaverik-e a régieket. Valszeg igen, és akkor nem lesz kérdés, hogy az új set a nyerő, még a nerfelt bónusszal is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • golddigger

  Proccra goblin az beteg lesz, jo latni h fantazia van meg a devekben

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tech

  1.1-re teljesen más játék lesz a Diablo 3 mint most.Kérdés mennyien várják ezt ki?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Blasta

  fél év múlva talán pvp is lesz benne amit ígértek...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Memnon

  @Tech: Nem kell kivárni, nem havidíjas a játék, elég ha vissza-vissza néznek és ha egy pozitív változást észlelnek akkor ottragadnak (egy darabig).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zibuprofen

  Már csak azt lenne jó megtudni, hogy kiknek is szánják a játékot ezzel a sok karakter buffal és monster nerffel. A casualok legaljának tartom magam, de ez már "sok". Azt a maradék szavatosságát is elveszti a játék ami még most megvan. Ezért kár a 4 fokozat, ha már mindenki (3éve hugi-99éves nagypapa) röhögve végig tudja vinni. Illetve még azt is jó volna megtudni, hogy mi is a céljuk a játékkal, az egész megölése, vagy a jelenlegi tartalom élvezhetőbbé tétele.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Green777

  Zibuprofen: A Diablo 2 az Überezést leszámítva Hellen jóval könyebb volt mint a Diablo 3 Infernon és mégis évekig tolták rengetegen akárcsak én.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kopi

  A változások nagy része jó irányba halad, mondjuk a buffra szerintem sincs szükség.

  Nem a játék nehézségével volt a baj, hanem azzal, hogy nem volt "progress". Beloggolt az ember, farmolgatott, de nem haladt sehova.

  Na mindegy. Továbbra is azt mondom: a pvp rengeteget dobna a dolgon, ki kéne jönni vele...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Charmed

  Ezzel játszik még valaki?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DS

  @Charmed: Nem, abban a pillanatban, hogy te abbahagytad, mindenki felállt és azt mondta "Ha Charmed nem tolja akkor mi sem ! ", ha meg esetleg nem is vetted meg, akkor veled együtt senki sem vette meg. Mert hát miért ha Charmed nem veszi.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • pirosbicikli

  @Charmed
  Gondolkoztam rajta, hogy töröljem a kommented, vagy tegyek be vicces képet, de inkább megpróbálom megérteni. Kérlek avass be pontosan mit akartál közölni ezzel a bejegyzéssel, az alatt a post alatt, ami pont azzal foglalkozik, hogyan szándékoznak fejleszteni a játékot.
  Te már nem játszol vele? Szar a Diablo? Blizzard fail? Tényleg érdekel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bennytheboss

  Én még mindig játszom vele. Akkor most égő vagyok?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  @pirosbicikli: Rossz ötlet. Egy szép képpel mindenki jobban járt volna 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Yoyo

  Egy kicsit eros a kijelentes , de van benne kis igazsag is. A kb 50 emberes friendlisten jo ,ha atlagban 2-3 ember van online , abbol 2 WoW-ozik. Jo persze nem azaz 50 ember a diablo jatekosbazisa ,de tenyleg sokan elhullottak , es en is egyre kevesbe erzek keztetest , partyban azert meg jo volt jatszani ,de igy hogy szinte senki sem maradt mar nem is eroltetem a dolgot ,neha-neha felnezek azt annyi.
  A public gamek meg durva mennyire kihaltak , van hogy 5-10 percig 0 azaz nulla jatekos van az adott questen.Szoval nem haldoklik , meg varhato is volt ,hogy nem fog 8millos jatekosbazissal rendelkezni 1 ev mulva is ,de azert jelentosen csokkent a jatekosok szama , illetve nagyon sok jatekos akivel talalkozom uj 20as 30-as karikkal.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  Beszéljünk egy kicsit arról, ami a postban van. Kezd a Blizzard pofozása egy kicsit fárasztó lenni és unalmas. Ha nem tetszik a játék, ne foglalkozz vele.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • adamkaa007

  Az a baj a játékkal hogy agyon lett Hypeolva.. egyszerűen olyan emberek is megvették akik azt se tudták mi az a diablo... "nincs kontent" "ugyan azt kell végigtolni 100 szor" EMBER próbáltad te a d2 -t ? mégis mit vártál ? havonta új bossokat ? Az meg a másik abszurd hogy egyesek úgy várják a pvp-t mint a messiást 😀 Ha egyszer berakják akkor mégtöbben cryolnak hogy 1 full gearű karakter le one hitel.. Aki tudta mit vett az megvan a játékkal elégedve , aki nem az meg megérdemelte.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kopi

  @adamkaa007: OFF: Ne kezdjük ezt már megint!

  Te anno játszottál a Vadnyugat játékokkal? Vagy bármelyik szöveges kalandjátékkal? Attól hogy nagy kedvenceim voltak, még nem gondolom azt, hogy 2012-ben egy RPG-nek úgy kéne kinéznie, ahogy anno az Új Vadnyugat nézett ki.

  ON: PvP-t azért várom mint a messiást, mert úgy gondolom, hogy a classok, itemek buffolása, meg a mobok nerfelése nem fog sokáig a játékban tartani. Természetesen meg fogom nézni, mert tetszik, amit eddig olvastam. 1-2 napot farmolok, hátha esik valami legendary, vagy set. Utána viszont megint abba fogom hagyni.

  Ha azonban lenne egy jól kiegyensúlyozott pvp, jól megcsinált ladder-rel és/vagy jól kialakított bracket-ekkel, akkor az tartósan visszahúzna a játékba.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shaurie

  @adamkaa007: Én a magam részéről csak normális játszhatóságot vártam, és nem az 1.0.x patchtől, hanem headstarttól. A jelenlegi D3 content tökéletes, azzal speciel semmi bajom sincs.
  Azok akiknek csak egy WoW pótló volt már úgyis abbahagyták, vagy hamarosan mennek vissza Pandázni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mailman

  Hi

  A változások érdekes s van benne fantázia, de szeritnem nemfog emiatt vissza menni az a sok emebr játszani, csak páran, s ez a véleményem a pvp patch-vel is kapcsolatban, ott is csak páran ha vissza mennek majd, de semmi más.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mailman

  * Mi is tudunk erről a nulla kis történetről, nem újdonság nekünk se. *

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Memnon

  AH vátozások:
  http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6369407745

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cyrus

  végre lesz petes kaszt 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Arilian

  Annak aki nem akarja elolvasni az egészet, itt egy patch tag cloud 🙂

  http://tinypic.com/r/29xcbbl/6

  INCREASED DAMAGE

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑