World of Warcraft Classic megjelenés -


DIABLO wallpaper033-1920x1080

Készült 2016. március 22. | írta Hancu

4

Power leveling fakk jeee

Level 1-ről 70-re 33 másodperc (!!!) alatt:

Oké, mit is látunk? Jó kérdés. Ez egy Cow Rift, a létező összes XP-boostoló cuccal kidekorált, és három kigyúrt karakterrel kísért level 1-es kisfickóval. Hát ilyenek mennek ma D3-ban, via Kotaku.

Tetszik(4)Nem tetszik(0)


 • Ermac

  Uborkaszezon

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
 • fects

  A Hots mountért nekem egy picit tovább tartott 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

  Elszórakozhattak egy darabig az előkészületekkel, mire ez így összejött. Level 1-ről instant 13-ra, aztán onnan azonnal 51-re ugrott, mindezt kb. fél másodperc alatt. 🙂 Volt ott egy nagyobb pull, ami ezt megoldotta. Valószínűleg fel kellett párszor venni, de jópofa végeredmény lett. Összességében valószínűleg gyorsabb a boost, ha csak simán, mindenféle előkészület nélkül bemegy valaki haverokkal, aztán pár perc alatt eléri a 70-et, mint hogy megpróbálja ő is a videón látottakat. Nyilván a videó célja sem az volt, hogy az ellenkezőjéről győzzön meg bárkit is. Csak a szórakozás kedvéért készítették.

  Szóval ha valaki esetleg gondolna egyet, hogy úgyis van egy szabad perce, ami alatt felhúzna egy karaktert 70-re, akkor inkább lebeszélném arról, hogy ilyen gyorsan akarjon végezni. 😉

  De a videó igazi üzenete a 666 paragon level! Ha bemegy a templomba, elfüstöl (oké, elpárolog) a szenteltvíz, majd a kénköves pokol kapui nyílnak a lépte nyomán. Mert mindannyian tudjuk, hogy ezzel a játékkal is kizárólag sátánisták játszanak, akik titokban vasárnaponként kinyitják a boltokat, hogy bűnbe taszítsák a templomba járó hitközösségeket. Az Úr és a minket figyelő gyíkemberek irgalmazzanak a lelkének, de nagyon!

  A játéknak is van ám hasonló üzenete, mégpedig az, hogy a gonoszt nem lehet elpusztítani. Mindig újraéled a rohadék. 😀 Hol vannak már azok a játékok, amiknek a végén stílusosan kiírják, hogy "The End", oszt tényleg vége?

  Tetszik(7)Nem tetszik(0)
 • https://battle.net/recruit/X6PXJJLMR8 Khas Dylar

  @Rertez "Hol vannak már azok a játékok, amiknek a végén stílusosan kiírják, hogy "The End", oszt tényleg vége?"

  Olyasmire gondolsz, mint például a Starcraft 2: Legacy of the Void? 😛

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑