World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


DIABLO diablo_1028

Készült 2017. október 28. | írta Attila

7

Dupla Goblin

November 6. és 8. között a Diablo kincsvadászainak kedveskedik a Blizzard a Double Goblin eventtel. Nem bonyolították túl a dolgot, annyi fog történni, hogy az event ideje alatt egy kincses goblin helyett kettő után rohangálhatunk a nagyobb loot reményében.

Patch 2.6.1 is now live worldwide, and Season 12 is just around the corner.

We want to help you stretch your muscles and get prepared for the latest patch with a special in-game event—double Treasure Goblin spawns! Each time you encounter a single Treasure Goblin, they’ll be hanging out with a buddy whose bags are overflowing with all your favorite treats and treasures.

This Double Goblin event will begin in the Americas region on November 6 at 5:00 p.m. PDT, and ends on Thursday, November 9 at 5:00 p.m. PDT.

Note: This buff does not affect the number of goblins encountered via a Bandit Shrine, Goblin “Rift” packs, or in the Realm of Greed.

diablo_1028g

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • zsenyeg

  Mostanság semmit sem bonyolít túl a Blizzard...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gerstn

  Külön kiemelik, hogy csak Treasure Goblinok.... még ha Rainbow Goblinok lennének. Mehhhh

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jazoo

  Pár napja küldtek levelet, hogy most 20 helyett 10 Euro a RoS kieg (DLC), de ennyit sem ér nekem, mert úgysem játszanék vele.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bandeetos

  Egy dupla Diablo 4 kéne már.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lepkemaci

  Az egyik balra szalad, a másik meg jobbra? Szóló játékosoknak glhf. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Olasz

   A wow ba a mitic kulcsozast a diablobol vettek at. Mert nagyon jol mukodott es tenyleg jol be is valt. 4 es csapatokban lehet tolni ha rift kulcsozol de tenyleg csak a vege fele kezd kihivast okozni. Es kb. A geart 2-3 nap alatt osszeszeded minden szezonba es a max torment nehezseget utheted :/ mint lelkes ember aki a d2 vel mai napi jatszogat eg es fold. Nem mondom rossznak mert szeretem a d3 at is. De a kulcsozason kivul 80-90 es ig akarki eljut temerdek paragon szint elerese nelkul. Jaaa igen viszont ezt akartam kiemelni hogy a d2 ben anno nagyon orult volna a nep egy hasonlo paragon rendszernek. Es a wow ezt is szepen atvette a d3 bol aetifact power neven 🙂 ha kemeny akarsz lenni farmolj. Ez kulonbozteti meg h kinek mennyi ideje van jatszani. Sajna nekem nincs sok. Koszi ha elolvastatok. Velemenyeket kerek 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • 2734 bulkin

  Holy abszolút igazad van, de ha kapna szeretetet, lenne pénz is. Amíg x évet tökölnek, és kijön két új map meg egy új class túlárazva (amit gondolom így is sokan megvettek), addig nem kell csodálkozni, hogy nincs pénz. 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑