World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


DIABLO future_0808

Készült 2018. augusztus 8. | írta Attila

9

A Diablo jövője

Az alábbi kis videó Brandy Cameltől csupán azért érdekes, mert a hölgy tesz némi célzást arra, hogy hamarosan, még ebben az évben bemutatja a Blizzard, hogy mit tervez a már 20 éves frencsájzzal. Izgi! Legkorábban két hét múlva gamescomon vagy három hónap múlva a BlizzConon.

Stay awhile and listen – we have exciting updates to share about the future of Diablo. Learn more about Season 14
Tetszik(2)Nem tetszik(1)


 • usul

  Nekem egy diablo 2 remastered is megfelelne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • olasz

  Jöhet a druida!!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Chris

   Attól tartok én is, hogy ez lesz az irtó nagy bejelentés.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • olasz

    Tudod jol h amit beharangoznak diabloval kapcsolatban altalaban majdhogynem egyenlo a semmivel. En speciel neha visszanezek. De nagyun unalmas hogy semmi uj set nincs se egyeb ujitasok pl ujabb überek speci itemek. Az h behoznak uj skineket meg valtogatjak a szezonban eloszor megszerezheto seteket szerintem edeskeves hogy a nep diablozzon.te hogy gondolod ?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Chris

     Pontosan ugyanígy... meg szerintem az emberek legalább 85%-a is ugyanígy. Ha hozzánk vágnak egy druidát azzal semmivel nem leszünk előrébb.
     Mindenki D4 bejelentésről álmodik, de ha ez meg is történik az Blizz mércével még minimum két év mire játék lesz ha nem több. (Nem baj, addig pár PoE liga lemegy még. 😀 )

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Bangyi

      Az új POE liga baromi jó lesz. Ötletes ez a bányász csoda.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bangyi

    Nem úgy lett felépítve a D3, hogy ki lehessen belőle paszírozni pénzt, hogy komolyabban foglalkozzanak vele. Kieget csinálhattak volna, hogy legyen pénz fent tartani pár érdekes seasont és mindenki jól járt volna, de ehelyett évekig ugyan az ment. Ja várjatok, hatalmas újítás. Dupla goblin... Hatalmas potenciál volt a D3-ban, de remélem 3-4 év múlva a d4 tovább fogja bírni.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Makk

  Az a baj, hogy egy eljuss egy alapszintre túl könnyűre rakták és a játék ráderőlteti a greater riftet, amit megint tök nem szórakoztató, mert csak egy RNG check. Hiába lehetett a Dia2-ben is összerakni beteg karaktereket, sokkal tovább tartott.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2

   Egyetértek. Gyakorlatilag pár nap alatt végigfutsz a sztorin, aztán farmolhatod a végtelenségig ugyanazt. Ráadásul a nehezítés se nehezítés, mert mindig bejön valaki full setben és egyedül legyalulja a pályát a Te dolgod meg kb. annyi, hogy szeded utána a lootot.
   A Greater Rift szólózás talán az egyetlen, ami kihívás, de mire eljutsz odáig már a könyöködön jön ki az egész.

   A Diablo tök jó rpg lehetne amúgy, akár még mmorpg is, ha ugyanezzel a motorral megoldanák, hogy valódi open-world legyen, lehessen területeket felfedezni benne, stb.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑