World of Warcraft Classic megjelenés -


DIABLO dio_0816

Készült 2018. augusztus 16. | írta Attila

4

Diablo III Nintendo Switch-en

Tegnap már kiszivárgott a hír, ami most már hivatalos: Még idén megérkezik Nintendo Switch-re is a Diablo III. Az Eternal Collectio névre hallgató kiadás tartalmazza a kiegészítőt és a Necromancer class-t is, plusz meg lesz fejelve még pár exkluzív jósággal. Megjelenés valamikor ősszel, kedvcsináló videó itt, részletes infók pedig a hivatalos weboldalon.

Diablo III, Reaper of Souls, and the Rise of the Necromancer pack… The full Diablo III experience is coming this fall to Nintendo Switch!
Tetszik(1)Nem tetszik(0)


 • Lepkemaci

  Hát nagyon nem lepődtünk meg, mivel már vagy fél éve spoilerezték a hírt egy elég egyértelmű tweetben, amiben egy világító Diablo-fejet kapcsolgattak. Jobban tetszett Digital Extremes módszere, amikor a TennoConon (ez a saját BlizzConjuk) szép csendben farzsebből előkaptak egy Switchet, amin mindenki nagy meglepetésére a Warframe futott, és a fickó lazán játszogatni kezdett vele, miközben tök másról ment a duma. A közönség meg amint kapcsolt, egyből felhördült, hogy wtf. Mindezt úgy, hogy egy rakás újdonságot mutattak be a shown in-game a Switch verziótól függetlenül is.

  A Blizzardnak mostanában sikerül elrontani a saját meglepetéseiket. Pedig tök egyszerű lenne kicsit csendben maradni, hogy utána nagyobbat durranjon minden. Akkor nincsenek teljesíthetetlen elvárások, nincs hosszú ideig szabadjára engedett fantáziálás, spekuláció, nincs csalódás, csak nagy meglepetés. Ami most elmaradt sajnos.

  Amúgy itt a februári tweet, amiről beszélek:

  https://twitter.com/Blizzard_Ent/status/968727468675809280

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • eatmoregold

   Fúúú baszki, lehangoló egy figura vagy :D...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  ennyi? ez a nagy bejelentes? hat ettol nem lettunk tobbek az biztos..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • olasz

   Majd blizzconon maximum bejelentik a druidat. Mas ugy se lesz

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑