World of Warcraft Classic megjelenés -


DIABLO dio_1018

Készült 2018. október 18. | írta Attila

14

Nesze semmi, fogd meg jól!

De azt a címet is adhattam volna a postnak, hogy “Olaj a tűzre”. Hogy miért is? A Blizzard az alábbi posttal kedveskedett minap a rajongóknak a hivatalos Diablo blogon.

BlizzCon 2018 is almost here and we’ve seen a lot of rumors flying around about our plans for Diablo at the show. These are very exciting times—we currently have multiple teams working on different Diablo projects and we can’t wait to tell you all about them . . . when the time is right.

We know what many of you are hoping for and we can only say that “good things come to those who wait,” but evil things often take longer. We appreciate your patience as our teams work tirelessly to create nightmarish experiences worthy of the Lord of Terror.

While we won’t be ready to announce all of our projects, (kiemelés tőlem) we do intend to share some Diablo-related news with you at the show.

November 2 will be an especially diabolical date—not only is it the first day of BlizzCon, it’s also when Diablo III arrives on the Nintendo Switch. If you’re planning to pick up the game (the digital download will be available starting at midnight on launch day) and are joining us in Anaheim, be sure to bring your console. We’d love to slay some demons with you on the show floor.

Again, we want to thank you for your patience and support. We are eternally grateful to you and the millions of other Diablo fans around the world whose passion for this franchise inspires us and keeps our fires burning.

We’ll see you in hell . . . and at BlizzCon!

A lényeg az, hogy kiderült, amit eddig is tudtunk: Több Diablo projekten is dolgoznak a Blizzardnál, de – és ez új – a két hét múlva esedékes BlizzConon bizony nem fogják az összeset bejelenteni, szóval nyugodtan leszállhatunk a Hype vonatról valahol Vecsés magasságában. Persze jön a Diablo 3 Nintendo Switch-re, de ezzel azt hiszem, nem fogják betömni a rajongók száját. Nekem ebből a postból  az jött le, hogy előre mentik a menthetőt, mert ha készül is a Diablo 4, az még messze nem áll olyan állapotban, hogy be tudják mutatni. Nagy kár. Azt mondjuk azért biztosra vehetjük, hogy valami nagy dolog készül, hisz a héten a Heroes of the Storm vezető fejlesztőjét, Alan Dabirit is áttették egy titkos projekthez

 

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Szinkron

  Évről évre fújják diablo lufit és pofára esés a vége. Most eladják 16-18 ezer ft-ért switchre ezt az elaggott játékot, ennyi a nagy "esemény". Akkora volt az elvárás, hogy valamit bejelentsenek, hogy megelőzték a botrányt ezzel a közleménnyel. De ha tényleg ekkora az elvárás, miért nem csinálnak egy új diablót?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Csinálnak, csak Blizzard "tempóban". :S

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Szinkron

    Ja, a Blizzard tempójánál lassan az lesz a kérdés, hogy megélem-e az új játékukat.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Attila

     "Unokáink is várni fogják." 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Zero

      Inkább várják csak, de legyen jó.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Serathis

      Ez már nem az a Blizzard 🙁

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • fyktyvf

   Azért jó lenne, ha az előreláthatólag minimum 3 év várakozás mellé a Diablo 4-hez egy kicsit összekapnák a jelenlegi dolgokat. Most ott tartunk, hogy nemhogy ability változások, de egy éve már új itemek sem jönnek szezononként, szóval van karakterenként 1-2 build ami működik seasonben aztán szevasz. Ha legalább valami változás vagy update jönne akkor biztos visszanéznék az évben legalább 1-2 season erejéig, de így hogy max ugyanazt tudom tolni, amit legutóbb is, csak megint a nulláról kezdve, semmi nem hajt hogy még egy seasonbe belekezdjek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2

   Én már új D3 tartalommal - azaz új sztori és felfedezhető területek - is megelégednék, ha lenne benne 8-10 óra értelmes játékidő.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lepkemaci

  Már látom is az ördögi tervet. 🙂 2019-ben kijön a Torchlight Frontiers, megnézik hogy az mit csinál jól vagy rosszul, aztán elkezdik gyűjteni az "ihletet" a Diablo MMO-hoz. Amúgy ez a Torchlight MMO is Blizzard fejlesztés, ha azt nézzük hogy ezúttal is ex-Blizzard North érdekeltségű a stúdió, és ugyanúgy igazi Diablo játék lesz más cím alatt, mint ahogy a TL2 is volt. A TL2 is hozta a Blizzard minőséget storyban, zenében, mindenben, szóval talán a Frontiers is jó lesz, ha az üzleti modellt nem szúrják el. A Torchlight II. után elpasszolták a céget, aztán alapítottak újat, ami most szintén TL játékot fejleszt, és kb. alapítástól számítva három év alatt kiadnak egy "Diablo" MMO-t. Már bizonyították, hogy tudnak gyorsan jó játékot tervezni és fejleszteni.

  Talán a Diablo tévésorozatról azért beszélnek majd valamit a Switch port kiadása mellett. Újat szerintem nem fogunk megtudni, mert sikerült ismét mindent spoilerezni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi

   Diablo maga eléggé bajban van, mert a PoE fényéveket ver rá és F2P. PoE-ban mindig van új season új kontentel INGYEN. Jönnek az ázsiai MMO-sabb ARPG-k (lost ark, másik nevét mindig elfelejtem). Még ha ezek ázsiai stílusuak, talán ezek is F2P modelt követik. De ettől függetlenül simán megállná a helyét a D4 is, de a D3-is megállta volna, ha foglalkoznak a ladderral rendesen és nem ilyen dupla goblin szintű "újítást" adnak a népnek. De mivel ez pénzbe kerül, akkor kérjenek pénzt érte, de akkor legyen tartalom is. De remélem az új torchlight ütni fog.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gábor Imre

  Off. 3 nap free BFA
  https://hardmode.hu/world-of-warcraft-ha-van-inaktiv-wow-hozzaferesed-akkor-most-3-napig-ingyen-jatszhatsz-a-bfa-val/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • weckermann

  Path of Exile. Az eddigi legjobb dolog amit az ARPG piac kitermelt. 4 havonta új league amiben sokszor annyi az új content, mint egy normál kiegészítőbe. Komplex skill-talent rendszer, gyakorlatilag "végtelen" content a map rendszerrel, nagyon érdekes, és rengeteget variálható skill rendszer, kb. a legjobb dev csapat a gaming industryba. És mind ez ingyen. Köröket ver bármelyik másik játékra. Aki arpg lover ez egy kötelező game. Köröket ver a Diablora, és még nagyon sokáig nem lesz elhanyagolva.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi

   Isteni a poe, de az elején nem fogják eléggé a casualek kezét és emiatt szerintem sokan otthagyják, mert senki sem mondja nekik, hogy saját builddel nem fogsz sokáig eljutni, ahhoz hogy normális saját buildet rakj össze, na hát ahhoz meg baromi sok idő és próbálkozás kell. (Nem akarom, hogy casualebb legyen a poe, csak a játék elején jobban kéne fogni az új játékosok kezét, hogy "nézz buildet neten és utána csinálj sajátot, mert nagyon komplex az egész").

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZ

   Nekem a "Grim Dawn" jön be, de rohadtul. Igaz, nem ingyenes, de nem is horror az ára. Szerintem a legjobb fizetős alternatíva 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑