World of Warcraft Classic megjelenés -


DIABLO dio_1103

Készült 2018. november 3. | írta Attila

51

Diablo Immortal bemutató

Az idei BlizzCon legnagyobb csalódását egyértelműen a Diablo mobilos verziójának a bejelentése váltotta ki, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a YouTube-ot már az éjjel elárasztották az úgynevezett reakció videók, a 9GAG-et meg az elmésebbnél elmésebb mémek. Ami persze tök érthető, hisz ha nem is hittünk benne, azért mégis mindenki egy Diablo 4-re számított, nem egy mobilos izére. Mindegy, azért nem fogunk emiatt nyekeregni, inkább nézzük meg a tegnap esti, izzó hangulatú Diablo panel ismétlését. Tulajdonképpen nem néz ki rosszul, de mire megyünk vele?

Tetszik(2)Nem tetszik(1)


 • Attila

  https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/amB0EPd_700b.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Attila

  Siralmas. https://i.imgur.com/ZWBryny.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Livenell

   ilyen sokan vannak?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zibuprofen

  https://www.youtube.com/watch?v=i5impZay_BE

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DougMarcaida

  Érdekes elemzés a bejelentéssel kapcsolatban:
  https://www.youtube.com/watch?v=fI_Eb7tLCpQ

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zarane

  Senkit sem szeretnék megbántani azok közül akiknek tetszik ez az "izé", de ez a videó
  kihagyhatatlan sorry. 🙂
  The real hero of Blizzcon. XD
  https://9gag.com/gag/abYy7NO

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

  https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a0QLrAq_460s.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • László Gebei

  215.000 dislike a hivatalos videón elég beszédes..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Jazoo

   Az a 215k mind előrendelője lesz a játéknak. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • pepipapa

    Ez 1 mobiljatek..nice try though...

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szinkron

  A Blizzard pofán köpött egy generációt. A nagy generációt, aki velük tartottak több évtizede. Már csak a pénzre mennek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Annak a generációnak már kicsit ki is járt a pofánköpés, mert nem volt soha se nagy se túl hűséges. Az elődeinek azt kellett folyton magyaráznia, hogy mi értelme a videojátéknak (WoW film) miközben a saját utódainak szokásait (mobiljáték) ő maga is ok nélkül köpködi. Mármint hogy ha tényleg azok a 30-40-es Diablón felnőtt apukák és anyukák azok, akik most a fórumokon sírnak meg dislikeolnak az azért kicsit szánalmas. Nekem sem tetszik a projekt (főleg szakmai okokból), de hogy rajongók ezen érzelmi kötődés miatt ekkora hisztit tudnak csapni azért súlyos problémákat jelez. Jó, tudom az internet felnagyít mindent, de nekem az utóbbi időben (Nostalrius balhé, Christie Golden sározása, most ez) nagyon úgy tűnik, hogy a szélesebb Blizzard közösség egyáltalán nem egy túl barátságos közeg, nincsen miért hálálkodnia számukra a cégnek. A játékaikat eddig sem a két szép szemükért vették meg, hanem mert kurva jók voltak, s ezt maguknak köszönhetik - még ha minden Blizzcont azzal is nyitnak, hogy nekünk hálálkodnak.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • DougMarcaida

    Szerinted a fogyasztóknak jár a pofánköpés mert nem hűségesek egy céghez? Mióta kell hűséget esküdni egy cégnek? Elborult világban élsz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ben2

    Abban egyetértek, hogy egy alkotógárda sose hallgasson a rinyálásra, hanem tegye le a minőséget és lepje meg a hisztizőket, hogy lám nem hallgattunk rátok és nekünk lett igazunk.
    De itt kb. arról van szó, hogy adott egy nagy multú cím, amiből most az utolsó cseppet is ki akarják facsarni a lehető legkevesebb energia befektetéssel. Amikor egy project marketing költsége többszöröse lesz a kivitelezési költségeknek, akkor valami nyilvánvalóan nem oké.
    Persze mindig is voltak marketing termékek, mint a coca-cola, amiben maga a termék értéktelen, csak a hype adja el, de ha holnap a nagymúltú borházak elkezdenének pillepalackban kínai habozóbor utánzatokat terjeszteni, mert hogy "a fiatal generációt azzal lehet megszólítani", akkor joggal háborognának a minőségi borok kedvelői. Márpedig itt kb. erről van szó.

    Amúgy szerintem messze nincs akkora érzelem a kritikák mögött, mint ami a kommentekből kihallatszik, csak ha már egyszer a blizzard felhype-olta a témát, akkor nyilván mindenki hozzáfűzi a magáét, a túlfűtöttség csak a hype mellékterméke.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lepkemaci

    A helyszínen azért nem csak a 30-40-es korosztály volt, és ott teljesen spontán reakciót, vagy inkább annak hiányát láthattunk. Ezek az emberek rengeteg pénzt hagytak ott, messziről utaztak oda, hogy láthassanak valamit egy korszakalkotó játéksorozat jövőjéből. Bementek a megszokott luxusautó-szalonba, a díler meg eléjük tolt egy csillogó üveggyöngyökkel díszített rollert, hogy ez a jövő, és autó nincs. Van lábad, hajtsd ezt!

    Nem a közönségben volt a hiba. Cheng is észrevette, hogy nagy gáz van, ahogy végignézett a csalódott és döbbent arcokon. Többször nekifutott, hogy legalább tapsolásig hergelje a hangulatot, de síri csend és döbbenet fogadta az ovációra szánt hatásszünetekben. Utána teljesen összezavarodott, és legszívesebben lerohant volna a színpadról. A közönség joggal várja el, hogy a cég nekik is fejlesszen játékokat, ha már belőlük él.

    Azért fejleszthetnek minőségi játékokat, mert ezek a rajongók rengeteg pénzt költenek el náluk. Azért dobhatnak kukába egy Project Titant, mert ebből a pénzből bőven megtehetik. Azért vehetnek hatmilliárd dollárért egy mobilbirodalmat, mert annak kb. a harmada a D3 eladásaiból jött vissza. Azért készülhet mobiljáték meg konzolport, mert PC-n az egyik legsikeresebb cím volt a játék harmadik része is évekig folyamatosan. Ha nincsenek rajongók, nincs pénz, nincsenek fejlesztések meg felvásárlások, és nem tudnak növekedni. Ha nincs növekedés, elmennek a befektetők. Nagyon sok olyan támogatójuk van, akik simán megveszik az összes játékukat, még akkor is, ha nem is játszanak velük. Csak hogy támogassák a céget, meg hogy hiánytalan legyen a gyűjteményük. Az a minimum hogy az ilyen rajongóknak is köszönetet mond a cég. Az meg a másik, hogy vagy letesz valamit az asztalra a BlizzConon, vagy elmondja hogy nem készül még folytatás a kedvenc játékukhoz. Több tízmillió vásárlóról beszélünk, akiknek sikerült eladni a harmadik részt PC-n, plusz a konzolokon. Ennek ellenére a játék beharangozott jövője mindösszesen egy mobiljáték. A BlizzCon előtt hetekkel meg jöttek a hírek, hogy itt majd nagyon izgatottan beszélnek végre a Diablo jövőjéről, mert nagyon dolgoznak rajta. Ezt marhára nem a rajongók rontották el, ahogy a visszajelzések is ezt igazolják.

    Azért megy már második éve a BlizzCon előtti damage control, mert a Blizzard számára is világos az, hogy 2014-től alig tettek le valami újat az asztalra, és tartoznak az ügyfeleiknek. Idén ez átlépte azt a határt, ahonnan az egész borzasztóan kínos lett mindkét félnek.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Don Dondon

     "Azért fejleszthetnek minőségi játékokat, mert ezek a rajongók rengeteg pénzt költenek el náluk."

     Ez sajnos még egy szocialista iparvállalat esetén is féligazság lenne, de egy amerikai szoftvercég esetén pláne felesleges szoros összefüggést keresni a fejlesztésre fordított pénzösszeg és a végtermék minősége között. Mikor az első játékaikat kiadták sok pénzből fejlesztették? Nem, Morhaime a szülei pénzéből indította a céget, mint a tündérmesében, gyakorlatilag biztos jövő nélkül csináltak játékokat mielőtt még bárki is egy buznyákot hagyott volna náluk. S épp ezért nevetséges, mikor a magukat ős-Diablo rajongóknak hívók azt fejtegetik, hogy őket most elárulták. Ez a cég már akkor az ő kedvenc gyermekkori játékukon dolgozott, mikor még nem tudta, hogy hoz-e majd vissza valamit és hogy emberek milliói fognak ráfüggni. Nem volt semmi összefüggés a korábbi bevételük és a későbbi játékaik minősége között.
     Ezeknek a fejlesztőknek akkor is dollármilliárdok állnának rendelkezésre, ha 0-ról kéne újrakezdeni, mert a befektetők tudják, hogy kreatívak, okosak és jó üzleti terveik vannak. Ahogy egyébként egy csomó ex-Blizzard alkalmazott meg is tudta alapítani a saját videojáték cégét több (de általában inkább kevesebb) sikerrel, s a Blizzardtól független tucat példa van most is a legsikeresebb játékok között arra, hogy valaki óriásit dob már az első indie címével (PUBG, Minecraft, CD Projekt, stb.)

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Lepkemaci

      A rajongók előrendeléseinek és a töretlen bizalomnak köszönhetően a Diablo 3 úgy fogyott rekordszámban, hogy gyakorlatilag egy félkész rettenet volt, amiben a RMAH egy szándékosan rosszul tervezett exploitfészekként működött, amíg le nem lőtték. A kezdeti kritikák rendszerint borzalmas képet festettek a játékról, mégis rekordbevételeket hozott, mert eleve minden rajongó megvette látatlanban. A RMAH csak addig kellett, amíg rendesen be tudták fejezni a fejlesztést az első és egyetlen kieg előtti patchben, aztán az emberek a teljes árú Reaper of Souls kieg megvásárlása után kezdtek el játszani azzal a teljesen átalakított játékkal, amit két évvel korábban adtak ki nekik, és ami addig parlagon hevert szinte minden rajongó gyűjteményében. Az ingame közösség valójában két évvel a megjelenés után pörgött fel, miközben mindenki megvette megjelenés előtt az alapjátékot előrendeléssel vagy WoW-ban előfizetői hűségakcióval.

      Az ígért PvP így sem készült el soha, pedig 2015-ig 30 millió példány fogyott, aztán jöttek a konzol portok, és a 30 millión felül is folytatódott az üzleti sikerszéria. A D3 a hátán vitte a céget több olyan negyedévben, amikor a WoW-ból a kínai felhasználók tömegesen léptek le a náluk kötelezővé tett és megemelt havidíj után és a WoD kedvezőtlen fogadtatása miatt. A WoD előtti időkben az aktív előfizetők számának több mint a fele ázsiai játékos volt. Ha nem a rajongók bizalmán, hűségén és kitartásán múlt volna, a D3 nem kerül a top10 legkelendőbb játékok listájára.

      Az eget, sőt az univerzumot megrengető "Waaagh!" csatakiáltás pedig nem véletlenül hangzik el a WC3 zöld bőrű (!) orkja szájából (0:40-nél a linkelt videóban). Ez egy kikacsintás és marketinghúzás is egyben, mert minden Warhammer rajongó tudja, hogy ez mit jelent. (Igen, ez a helyes kiejtése a Waaagh-nak.)

      https://youtu.be/sJWuMwz31qE?t=38

      20 év után, valamikor 2014-ben beszéltek először Blizzard alkalmazottak arról, hogy az évtizedes gyanút és pletykákat beigazolandó, valóban Warhammer játék volt a Warcraft, de pár dolgot módosítottak, nehogy a Games Workshop leperelje a gatyájukat plágium és szerzői jogok megsértése miatt. Az art design, a modellek, a karakterek, a lore teljes egészében a Warhammerből jött a kreatív művészet szabadsága jegyében. Utána a Starcraft szintén a Games Workshop által részletesen kidolgozott világra épült. Ez amúgy tök látható volt azok számára, akik mindkét játékot ismerték, de nem volt annyira szembeötlő, mert a PC gamer nem feltétlenül wargaming rajongó. Szóval van pár dolog azért, ami nem annyira amerikai tündérmese, hanem elkeseredett küzdelem volt az életben maradásért, amiért a cég bármilyen eszközt hajlandó volt bevetni. Nem volt több dobásuk, biztosra akartak menni, ezért lett egy Dune stratégia a Warhammer világában a Warcraft. Nyilván így is volt kockázat, de ha nincs a jól kipróbált design, meg a gazdag lore, akkor nem biztos hogy akkora siker. Rengeteg játék elbukik még akkor is, ha piszkosul jó. Főleg manapság, amikor csak húzós marketingbüdzsével kelnek el a legnépszerűbb játékok is.

      Nagyon sok múlik a fanatikus rajongók feltétlen támogatásán, és ezzel a Blizzard is teljesen tisztában van.

      A PUBG mögött kezdetektől biztos tőke volt a koreai Bluehole (a TERA kiadója) és a Microsoft által, és gyakorlatilag kilóra vettek meg népszerű Twitch streamereket és YouTube videósokat, hogy a játékot tömegeknek eladják.
      A Minecraft még az indie korszak hajnalán indult, amit a Yogscast srácok és számos népszerű tartalomgyártó tett igazán gyorsan terjedő őrületté YouTube-on, majd beállt mögé a Microsoft is, és akkor durrant csak igazán a fejlesztése és népszerűsége.
      A CD Projekt Red egyik legnagyobb befektetője maga a lengyel állam, és amúgy sem semmi pénzből kezdték, mert szürkeimport szoftvereladásokkal lettek olyan gazdagok, hogy jó játékot tudjanak fejleszteni. Hiába az egyik legpozitívabban megítélt fejlesztő/kiadó/szolgáltató a játékiparban, nekik sokkal jobban meg kell dolgozniuk a saját ügyfeleik kegyeiért, mint a Blizzardnak.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZ

      Ezt nagyon faszán megfogalmaztad, köszi az idődet. (+ volt benne számomra újdonság is)

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • PaneuropeanBattleRam

      szép összefoglaló, köszi!

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Szinkron

    2012 óta meg a hazudozás a diablo 3 körül. kezdődött a real money ah-val ami egy nyomasztó grind fest-et csinált a játékból. a Reaper of souls sokat javított ezen, de a játék egysíkú maradt (Rift, Gr rift monoton szezonok). A diabló közösség évről évre várt valami bejelentést, először egy gagyi diablo 1 "remake" izét kaptak event formájában ami egy nyomi filter volt a d3-on, aztán jött a nekró amikor is egy új kasztért kellett pengetni a lóvét. CSak a kibaszás ment évek óta szóval ez csak a csúcspont volt. Azt kapja a Blizzard, amit érdemel.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Darem

    "Annak a generációnak már kicsit ki is járt a pofánköpés, mert nem volt soha se nagy se túl hűséges"

    Hja, szegény Blizzard 30 éve egy gatázsban fejleszt 2 programozóval, mert a szemét maroknyi rajongója nem hűséges...

    Te melyik univerzumban élsz amúgy?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • zibuprofen

   Minket, magukat és nem utolsósorban magát a Diablo nevet.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi

   Egyetlen baj, hogy blizzconon mutatták be. Ha most blizzconon a diablosok kapnak 1-2 art képet, meg egy soon meg dolgozunk diablo projecten és kész. A mobilos cuccot meg valami más helyen bemutatni és kész. Persze lett volna sírás, de nem ilyen hatalmas áradat. Azért blizzconon fújolni meg a devek is rosszul reagálták le a válaszadást (lásd you have phones right?!).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Nyilas Hajdú

    Nem csak az az egyetlen baj,igazából ebbe nem hogy nincs semmi innováció de meg a játék is clone.
    Vettek egy szar kínai mobilos játékot ráhúzták a D-skint es csomagolják.
    Most komolyan??
    https://www.abacusnews.com/digital-life/we-played-chinese-game-fans-allege-diablo-immortal-based/article/2171798

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jazoo

  Szerintem csak jó, ha más platformokra is megjelenik, mint pl. a Nintendo Switch vagy iOS, Android telefonok, tabletek. Egy mai iPad-ben vagy jobb androidos tabletben meg bőven van erő egy ilyen játékhoz és a látványra sem lesz panasz. A kérdés az irányítás megvalósítása telefonon, tableten. Ha van eszük, akkor lesz game controller támogatása.

  Jöhetne már a WoW is konzolokra, tabletekre.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2

   Ha a Diablo megjelenne telefonra és mellette bejelentenének egy kieget, akkor azt mondom, persze. Ehelyett hype-olták a nagy bejelentést, majd kiderült, hogy egy közepesen gagyi kínai arpg diablo skin-jéig futotta. Ezért háborog most mindenki.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bangyi

    Direkt kiadták a közleményt, hogy D4 vagy ahhoz hasonló nem lesz, mert akkor tuti vasvilláig fajult volna a helyzet. 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Nem egy régi játék diablósított verziója lesz a DI. Nem kell mindent elhinni, amit az interneten írnak. Csak az irányítás lesz “kínai”, mert ott ezt szokták meg.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • pepipapa

     Azert ne vegyel ra merget....https://youtu.be/g4fcrLBwNYI
     15:48-tol..az iranyitas meg ARPG-s lesz, nem "kinai" Itt nincsenek nagy variaciok...

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      Akkor a Blizzard alapító Allen Adham hazudott a Kotakunak, amikor azt mondta:

      I want to assure you that Diablo Immortal is purpose-built from the ground up,” he said. He went on to further clarify the similarities between NetEase’s old game and Diablo Immortal, especially the touch-based control scheme, which is basically identical to that of NetEase’s previous action-RPG: “In the East, that control method is becoming ubiquitous, and it’s becoming ubiquitous because it’s very natural, and it feels great. Less so in the West, but we’re now starting to see some games that are bringing that mechanic to the West. So it’s us taking inspiration from some of the work they’ve done already.”

      https://kotaku.com/blizzard-says-it-wasnt-expecting-fans-to-be-this-angry-1830204721

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Nem hiszem, hogy hazudott volna, inkabb csak nincs kepben (vegtere is a Blizz azt sem tudta, hogy a zandalari lehet-e lock vagy sem...:D infopanelen ott volt, blizz oldalan nem...aztan az infopanelrol lekerult vagy mu, de az oldalra fel...)
      https://youtu.be/e19Y6WnBS40

      Ezek a kinai NetEase jatekok kremje (elvileg) Nem mind ARPG (sot) de ami az, annak az iranyitasa ugyanolyan...bal sarok, karika...Ez ipari standard, egyszeruen nincs jobb megoldas egyszerre aktiv mozgasra es skillhasznaltra, ugy hogy ne takard el a fel kepernyot....

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Vitya

   En 2 eve tableten tolom a wowot :).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kiss Bálint

  Ide a rozsdás bökőt, hogy az egyik legnépszerűbb mobilos játék lesz! 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2

   Ha elég lóvét tolnak a marketingbe, akkor bizonyára lesz elég kínai, aki még az ingame cuccokat is megveszi jó sok pénzért. A kérdés inkább az, hogy fél-egy év múlva is játszik-e még vele valaki, mert ha lecseng a hype, akkor már csak a játékélmény minősége számít. A Blizzard jó ideig azért számított etalonnak a játékfejlesztésben, mert a játékainak 5-10 éven át megmaradt a közönsége még az után is, hogy grafikailag már elavultak.
   Most ezt a renomét váltották aprópénzre egy kínai arpg átkozmetikázásával. Ahhoz, hogy a Blizzard ebből arcvesztés nélkül tudjon kijönni forradalmasítania kellene a mobil játékipart kb. olyan szinten, mint ahogy az MMO-t forradalmasította a WoW-al és ezzel kapcsolatban azért vannak kétségek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szinkron

   Kínában.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • pepipapa

   ARPG, P2W.....nem, nem lesz az Kinan kivul..(a p2w a stilusbol fakad...) mit ad isten, a NetEasenek par ARPG-je megy mar...Crusaders of Light, Endless Gods es ami durva a Fantasy Westward Journey, ami....hmm ..nos, durva szamokat tud felmutatni (es van pc-re is) Teszem azt napi $7millios bevetel.....

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bandeetos

  Bizti kedvéért regisztráltam gyors... Hátha kapok bétakulcsot.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZ

   Lehet te vagy az első 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bandeetos

    Az tuti 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zero

  Elég kínos volt a QNA, semmi fontosra nem tudtak választ adni, mert fejlesztik/még nincs eldöntve. Ráadást ezek a kérdezők átestek elvileg egy screenelésen.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZ

   Valszeg még a Blizznél nem volt idejük lefordíttatni a kínai specifikációt hogy mit fog majd tudni az app, csak az animációkat készítették el hozzá 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZ

  Közben valahogy az official ingame trailerről lekopott kb. 200.000 dislike, maradt 69k 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=Ab2-WW1skOM

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi

   Azért, mert az a trailernél(CGI) van és nem a gameplay trailernél.Sima CGI trailer már majdnem 300k-nál jár és szét van spammolva. Furcsálltam is, hogy a blizzard nem kapcsolta ki a kommenteket és a dislike/like mutatát. (még ha ez kihátrálás is).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lepkemaci

    A YouTube videók alatt kb. óránként törlik a negatív hozzászólásokat, amik rendre visszatérnek. Gyakorlatilag alig van pár óránál régebbi hozzászólás, mert mindent törölnek a moderátorok. Amúgy tényleg volt egy dislike reset, mert a kezdeti roham után csináltak egy reupload trükköt az első órákban, hogy a sok negatív visszajelzést tudják valahogy gyorsan kukázni. Aztán visszatértek az emberek, és már dacból is dislike-ot nyomtak újra.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Tt

   Gondolom azért, mert azóta leszedték és fellőtték még egyszer, hogy nullázódjon. Elég szánalmas húzás, de hát nem is vártam tőlük mást, az innovációt már nagyon régóta nem náluk kell keresni.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Zero

    Én nem találtam semmi bizonyítékát a videó leszedésének, a bejelentés után nem sokkal megnézett videó URLje még mindig él és ha a csatorna feltöltései között kattintok rá akkor is ott a Likeom. Szerintem az emberek nem tudnak olvasni és összekeverik a gameplay meg a cinematic trailert. Elnézve a Lost Honor nézettségét én a botolás mellett teszem le a voksom, meg híresen szar youtube algoritmusokon (A copy paste kabbe blizzard kommentek se segítenek ezen, öngerjesztő sóbánya lett az a két videó)

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Tt

     Na de azt sem gondolhatod komolyan, hogy a 200.000 dislike "lekopik" a harmadáig. Ilyen nincs. 😛

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • pepipapa

     Ezen mar tulvagyunk, allatira le vagy maradva....A Blizz azota feloldotta a muteolast, 170k dislike eltunt az eterben (ezek lehettek botok, bar kisse nagynak tunik a szam ahhoz ....)
     Szoval deal with it...ez volt, ez van..

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

  Szerencsére nálam eldőlt a kérdés elég gyorsan: ha érdekelne is bármilyen játék telefonra, Windows 10 Phone-ra úgysem fejleszt senki 😀 Így nem esek abba a hibába, hogy kíváncsiságból kipróbálom 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hard3n3d

  Nekem tetszik

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • nyominyul

  https://www.youtube.com/watch?v=Y3CvVuhJI8o

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑