DIABLO adria_0101b

Készült 2019. január 1. | írta Attila

3

Adria könyve

Kicsit késett ugyan, de november végén azért csak megjelent végre a Diablo bestiáriuma, a Book of Adria. Az alig 20 fontba kerülő kiadvány 144 oldalon mutatja be Sanctuary rémeit, és így szinte “kötelező” minden Diablo rajongónak. A könyvről természetesen már van úgynevezett zsákmányvideó is, amiből kiderül, hogy mit is kapunk majd a pénzünkért.

Sanctuary is home to some of the most dangerous creatures to pull themselves from the pits of hell. Tread lightly, and never fall prey to monsters with the Diablo Bestiary. A celebration of the corrupted beasts and grotesque enemies that players have slain across the franchise’s history, this book is the perfect companion to guide you through the next layer of torment.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


3 komment érkezett a(z) Adria könyve poszthoz

 1. usul mondja:

  A Book of Cain sokkal vagányabb szerintem. Ez a Book of Adria meg olyan "van, de minek" kategória nálam, pedig Diablo fan-nak tartom magam.Tekintve, hogy jó pár éve uborka szezon van diablo fronton, és legalább egy évig nem is várható semmi, nem is értem, hogy mi célból adták ki ezt pont most.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. nadjp mondja:

  En azt nem tudom hogy miert igy adjak ki... Feltetelezem sokkal dragabb lenne kiadni egy klasszikus stilusu konyvkent De mennyivel jobban mutatna ha kulsoleg is illeszkedne a diablohoz. Borkotes, odon lapok

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. menpe mondja:

  Majd letöltöm telefonra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑