DIABLO dio_0308

Készült 2019. március 8. | írta Attila

5

Diablo a GOG-on

A Blizzard elérhetővé tette a Diablot a GOG-on keresztül is, így azok is kipróbálhatják most, akiknek annak idején kimaradt ez a fantasztikus játék, és nyilván a nosztalgiára hajlamos játékosoknak is nagy öröm ez. A GOG-os verzióról fontos tudni, hogy nem teljesen ugyanaz, mint a Battle.net-es. Kisebb-nagyobb fejlesztéseket tartalmaz a hang és a grafika terén, és nem része a Battle.net hálózatnak így csak offline játszhatunk vagy lanon. Az ára 9,99 dolcsi, ami mai árfolyamon 2800 forintnak felel meg.

On December 31, 1996, Diablo introduced the world to the dark, foreboding realm of Sanctuary. Heroes braved the depths below Tristram Cathedral to take on the Lord of Terror himself, kicking off an ongoing legacy in the world of action role-playing games. Today, players can once again explore this timeless Blizzard classic as it becomes available digitally and DRM-free for the first time ever, exclusively on GOG.COM!

 

Diablo has been lovingly preserved in its original form, featuring HD resolution support and compatibility fixes brought to you by the GOG team to ensure compatibility with modern PC operating systems. Play on your own or with friends via network or direct IP. Explore randomly generated rooms, corridors, traps, treasures, monsters, and stairways, all rendered in their original three-dimensional, SVGA enhanced graphics.

Ready to go back to where it all started? Diablo is available now direct from GOG.COM for $9.99!

Tetszik(2)Nem tetszik(0)


 • Chris

  Éppen pár hete vettem elő egy kis nosztalgiázásra, de sajnos ma már szerintem nagyon nem jó vele játszani. Pedig kölökkoromban számlálhatatlan sok órát raktam bele.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Tegnap már zsákoltam is be egyböl. Amugy a klasszikus verzio is benne van, battleneten lehet online tolni!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Aki esetleg nem ismerné, annak egy kis kedvcsináló:
  https://www.youtube.com/watch?v=loC04UMfSqg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zibuprofen

  Én már a Mobilblo-t várnám de nagyon :(.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Makk

  Tudom, hogy a Hellfire nem hivatalos kiegészítő, de anélkül el sem tudom képzelni a játékot, túl sok jó dolgot rak bele.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑