World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


DIABLO dio_0629

Készült 2020. június 29. | írta Attila

3

20 éves a Diablo II

Napra pontosan 20 évvel ezelőtt jelent meg a legendás Diablo II. A jeles évforduló alkalmából sokan reménykedtek a Diablo II remastered verziójában. Azt nem kaptunk, de speed runt, vicces videót, visszaemlékezéseket, Diablo mellszobrot és egy jópofa kozmetikai itemet a Diablo III-ban igen.

Multiple Great Evils (not just one). Hardcore mode. Gem socketing. Fighting demons outside for the first time. Diablo II has a legacy, and it’s in the bloodstream of every game we’ve worked on at Blizzard since the year 2000.

 

It taught our artists, engineers and designers about mood and atmosphere, about randomness, and about what makes plate mail dress-up so persistently delightful. For DII’s 20th anniversary, we’re stoking the campfire and reflecting on a game that shaped how we make games.

 

In the process, we’ve dreamed up some cool stuff, and we hope you’ll check it out and celebrate with us.
 • To start, watch Baal Runz 101, a video developed by animation sorcerer Carbot Studios that we think is among his funniest work yet—and maybe the truest depiction of battling the Lord of Destruction.

 • Read our Diablo II retrospective, with comments from Blizzard employees who’ve grown up developing, playing, and hanging out in the world of Sanctuary.
 • Follow speedrun record-setter MrLlamaSC on a day-long live speedrun through Diablo II beginning at 9 am PT today. He’ll be playing through the entire game up to and including the Pandemonium event and conquering the “Uber” bosses.
 • Bear witness to the unspeakable evil that is this limited-edition Lord of Terror bust. It looms 9” wide by 7-1/8” deep by 10-1/2” tall–the perfect size to desecrate your computer desk. Diablo’s never looked more terrifying (or more enthusiastic).

dio_0629a

 • Log in to Diablo III any time after June 29 to unlock your own tendinous Prime Evil Wings and represent the legacy you forged on Arreat Summit. Baal—as we saw in him in Diablo II—did not have wings, but try to imagine what they would’ve looked like if he did, and if you could’ve fastened them to your hero’s shoulders.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)


 • Szinkron

  És így mennek el szépen egymás után az esélyei a Blizzardnak, hogy visszahozza magát a sorozatos PR katasztrófák után. Ha lett volna eszük, erre az évdordulóra váratlanul kiadhatták volna a remastert, de természetesen nem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Marslakó

   Ez a Blizzard kerlek mar sehol sincs egykori onmagahoz. Ez az egykori kedvenc nagy cegem felsorakozott bizony az olyan tragya cegek melle mint Bethesda, EA, Ubisoft. Egy rohadt nagy protfit-orientalt, kapzsi tragyadomb lett ebbol az egykor szebb napokat megelt cegbol. Anno figyeltek a rajongokra, mar mar csak a penzedre figyelnek.
   De mindegy is a vilag egyre szarabb hely amugy is, szoval ezen se lepodok meg igazan. En azokon lepodok csak meg, akik mindezek ellenere azt mondjak: minden a legnagyobb rendben.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Szerintem a játékok még tartják a minőségüket, csak a marketing osztályon túl buzgóak az emberek, és néha többet ígérnek mint ami végül lesz. Lásd wc3 reforged, ha valaki követte az eseményeket akkor tudta hogy végül mik nem lesznek benne, de ha valaki csak a hivatalos oldalt nézte akkor ott kint maradtak olyan dolgok is amikről már bejelenttték hogy nem lesznek benne. Diablo Immortal ugyanez ha nem csigázták volna fel blizzcon előtt az embereket hogy lesz diablo játék, akkor nem lett volna ekkora visszhangja. Bár annál még nem tudjuk hogy milyen játék lesz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑