DIABLO dio_0805w

Készült 2020. augusztus 5. | írta Attila

9

Diablo Immortal tesztelés

Lassan, de biztosan halad a sokak által várt Diablo Immortal fejlesztése is a Blizzard home office-ban dolgozó dolgozói által. Wyatt Cheng egy friss blog postban foglalta össze, hogy mi történik mostan a játék háza táján. Heteken belül – tehát várhatóan még augusztusban – elkezdődik a Diablo Immortal belső tesztelése, amit majd a későbbiekben kiterjesztenek majd a játékosokra is. Emellett természetesen folyamatosan jönni fognak majd a játékkal kapcsolatos infók is. Ha minden jól megy, akár jövőre talán még meg is jelenhet.

Greetings Diablo Immortal Community!

It’s been a little while since you’ve heard from us, so we wanted check in and share an update on how development has been progressing for Diablo Immortal. We have seen many burning questions about the status of development on Diablo Immortal and rest assured, the team has been hard at work.

dio_0805w_01

We have transitioned to working from home, the team is still making good progress, and we are delighted to be marching toward key development milestones. One of the most important milestones for every new game at Blizzard is the internal company playtest. Blizzard is full of passionate gamers with a diverse range of playstyles and gaming tastes—the internal company playtest allows the development team to access that deep well of feedback.

dio_0805w_02

The Diablo Immortal team is eager to see how our Blizzard colleagues around the world experience our game. From the very first login to choosing a Legendary item to perfectly complement your build, we’ll be soliciting feedback to guide our decisions as we iterate on the game before it goes beyond Blizzard’s walls. In our quest to reimagine what is possible on mobile, we want to make sure the game delivers authentic Diablo combat with traditional Blizzard polish in a way that is natively intuitive on the platform.

dio_0805w_03

Once our playtest concludes, the team will focus on working through the feedback. This milestone is crucial to our team because we want to ensure that Diablo Immortal is the best experience for our players when we’re ready to share it with the world. Getting the game into the hands of more of us at Blizzard is a major step toward getting it into yours.

Diablo Immortal is coming together, and we can’t wait to share more details about our ongoing testing and release plans as development progresses. On a personal note, I also wanted to take a moment to thank you for your continued support and patience. On behalf of the Diablo Immortal team, we are grateful that you have been on this journey with us so far and we appreciate all of the interest for our game. Know that the minions of hell are hard at work and we can’t wait to show you everything we’ve been doing when the time is right.

–Wyatt Cheng
Lead Designer, Diablo Immortal Team

Tetszik(3)Nem tetszik(1)

Tags:


9 komment érkezett a(z) Diablo Immortal tesztelés poszthoz

 1. Marslakó mondja:

  Sokak által várt. Ez jó. xD Sok kínai által?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila mondja:

   Ne magadból és a baráti körödből indulj ki. Félrevihet!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Marslakó mondja:

    Hát a blama Immortal startjuk után Én erősen kétlem, hogy az emberek annyira várnák ezt. A Diablo 4 az már érdekesebb e tekintetben. Nem szoktam szeretni a marketing mázat a nagy szavakkal. Mert ugye azt nem irhatja egy marketinges csapat, hogy "fenntartásokkal várt Immortal érkezik"...
    Az is tény, hogy a Blizzard mostanság előszeretettel dolgozik kínai piacra kevésbé foglalkozva európai játékosokkal...
    Szóval maradjunk annyiban, hogy majd legfeljebb meglepődök mikor letöltöm, de vallási áhítatot hagyjuk. 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Attila mondja:

     Az emberek szeretnek gyűlölködni az interneten. Jól megy vele az idő. Ezt a Diablo Immortalt meg zabálni fogják, és a Blizzard szempontjából tök mindegy,hogy Kínában lesz népszerűbb és nem a nyugati piacon. Bár lehet, hogy ott is. Sokat várnak tőle, nem véletlenül kotlanak rajta már jó ideje. Ebben látják a bizniszt, nem a Warcraft Reforged szerű játékokban. Azért is lett az olyan, amilyen.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szinkron mondja:

      szóval keresnek vele sok pénzt, és emiatt tök mindegy, hogy egy kinai gagyi reskin lesz az egyik klasszikus játékuk. Szuper.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila mondja:

      Az csak egy közkedvelt feltételezés, hogy "kínai gagyi reskin" lesz. Ugyanis még nem jelent meg. Ha annyira szarnának bele és csak a pénz érdekelné őket, nem rajzolták volna át az egészet, mint ahogy azt megtették. Várjuk ki a végét, ráérünk még a Blizzard ütlegelésével.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szinkron mondja:

      Jó játékot.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. ragadozo88 mondja:

  Remélem noxon (android emulátor) működni fog.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Afthrast mondja:

  Ha nem csesznek el valamit akkor úgyis az üzleti modellen fog múlni a sikeressége. Ha kapnánk egy Diablo 3-at cosmetic itemekkel akkor esélyes, hogy tarolna. Ha ilyen egy karakteres, timegatelős/mikrotranzakciós káosz lesz (ami a legtöbb ilyen játék és pont ezért játszhatatlanok, ritka kivételekkel) és lehet majd benne korlátok nélkül feelingesen darálni, akkor nem igen látok benne elrontható dolgot. Persze az után amit megengedett magának a cég a Reforged-al, zéró joguk van a bizalomra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑