DIABLO dio_immortal_altalanos_01

Készült 2021. január 12. | írta Attila

2

Diablo Immortal élménybeszámoló a Wowheadtől

A múlt héten véget ért a Diablo Immortal úgynevezett technikai alfa tesztelése, mely az elérhető tartalmak alapján akár béta tesztelés is lehetett volna. A tesztelők véleménye szerint egy-két apróságtól eltekintve kész a játék, és egyáltalán nem kizárt az idei megjelenés. A Wowhead egy minden részletre kitérő elemzést készített a játék jelenlegi állapotáról, amit nem csak azoknak érdemes átböngészni, akiket érdekel, hanem azoknak is, akik szerint a Diablo Immortallal a Blizzard végleg lefeküdt Kínának és persze az arany borjúnak. Az írásnak a fő tanúsága az, hogy szép-szép, de annyira szép, hogy ez akár PC-re és konzolra is megjelenhetne a minősége alapján…

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


2 komment érkezett a(z) Diablo Immortal élménybeszámoló a Wowheadtől poszthoz

 1. Afthraste mondja:

  PC/konzolhoz azért elég pixeles fullHD-n is, de bluestacks és társaival úgyis játszhat majd aki akar (sajnos telós black desertet se adták ki pc-re és emuval a LOD distance és társait nem lehet állítani, amit egy PC simán bírna és kellene a PC minőséghez).
  Új ipad pro-n azért örülök, hogy nem akadt performance issueba egy eszközön ami erősebb jó pár laptopnál is. 😀 Kíváncsi leszek olcsóbb telókra, a sys req eléggé furcsa volt mert kirinből sokkal erősebbet írtak mint snapdragonból szükségesnek.
  "nem kizárt az idei megjelenés" azért remélem nem kell év végéig várni rá. 😀

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 2. Singulus mondja:

  Hat hogy Nekem az S8+-omra azt irta, hogy nem kompatibilis ez a verzio az kisse sziven utott.
  Minden specifikacio adott kiveve a processor modellszama volt neki gond.. de a sebessege is jo volt.
  Remelem javitjak ezt hamar, hamar az volt az erv par eve mellette hogy "mindenkinek van mobilja, nem?".. erre most meg egy raklap telefonon nem fut.

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑