Diablo 2 Resurrected megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


DIABLO dio_0726

Készült 2021. július 26. | írta Attila

20

Diablo Immortal ajándékcsomag

Ugyan még rejtély, hogy mikor fog megjelenni a Diablo Immorta, de az biztos, hogy a Blizzar marketing osztályán mocorgásba kezdtek a kollégák, mert az elmúlt héten több “ismert” streamer is DI tematikájú ajándékcsomagot kapott a postán.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


20 komment érkezett a(z) Diablo Immortal ajándékcsomag poszthoz

 1. Dani mondja:

  Az ActiBlizz vs. Kalifornia állam balhéról nem írtok egy cikket? 🙂

  Tetszik(11)Nem tetszik(1)
  • Attila mondja:

   Én biztos nem.

   Tetszik(2)Nem tetszik(19)
  • Singulus mondja:

   Itt a kizárólag csak szép és jót lehet olvasni a Blizzardról. 😀 Továbbá áhítattal érdemes beszélni. "Mert a WoW csak jó, mindhalálig".
   Kicsit mint egy szekta.

   Mikor roskadozik az egész Blizzard és már hardcore playerek is fordulnak ellene... sajnálom hogy erről nincsenek cikkek.

   Tetszik(17)Nem tetszik(2)
   • Attila mondja:

    Sajnálom, ha csalódást okoztam, de nem arra iratkoztam fel 14 éve, hogy a Blizzardot szapuljam vagy hogy teret adjak ennek.

    Tetszik(3)Nem tetszik(26)
    • Zibuprofen mondja:

     Ez nem szapulás, hanem tények.
     Gondolod nekem nem fáj, hogy az a játék minek 16 éven keresztül éltem enyészetté válik?
     Hogy a cég, mely kurvajó játékokat csinált, mára nem több mint kanos alkoholista disznók csőcseléke?
     Hogy ez a morál és a kapzsiság kihatott minden közelmúltbeli játékukra?
     Hogy a bugos szar patcheket store-os mountokkal kompenzálják?
     A játék függője voltam, pár éve el nem tudtam képzelni, hogy ne lépjek be. Míg mások buliztak én itthon raideltem, mert imádtam ezt a játékot.
     Március óta be sem léptem és nem az FF14, new world, vagy a többi szemét ölte meg a WoW-ot, hanem saját maga.

     Tetszik(19)Nem tetszik(1)
     • Bermuda mondja:

      Ájjájj, megzaklatták a kaliforniai woke nőket a mocskos disznó maszkulin férfi informatikus főnökeik, hogy történhetett ijjjeeeen! Nem baj, majd mi haladó szellemiségű magyar előfizetők ítélkezünk felettük, hogy ilyet nem szabad csinálni, mert csúnya dolog, pfejj micsoda ízléstelen céges bulik lehettek ott! Én mindig is tudtam, hogy a férfiaknak csak egy dolog jár a fejében és az undorító (Thrall <3 Jaina)!
      De hogy ne tűnjek érzéketlen baromnak a munkahelyi zaklatások áldozataink küldöm a Bëlga együttes Pipitánc című számát:
      https://www.youtube.com/watch?v=-x2XhBTfYBY

      Tetszik(1)Nem tetszik(13)
     • Singulus mondja:

      @Bermuda Itt egy kicsit kulonbseget kell tenni "woke" marhasag es akozott ami most van a Blizzard haza tajan. Lenyegeben arrol van szo, hogy egy ceg aki kivulrol woke-nak mutatja magat, belulrol rohadt. Mindenkinek lefekudtek mar akinek lehet, Kinatol kezdve az LGBTQ lobbynak... erre pedig cegen belul olyan kornyezetben voltak emberek es inkabb Nok, ami szerintem meg itthon se lenne normalis. Magyarul bort ittak es vizet predikaltak. En kozel sem vagyok "nyitott ember", sot eleg konzervativ ertekeket vallok... de ez mar kozel sem normalis mar az En ertekrendemmel sem.,, es ne feledd egy 2 eves nyomozas eredmenye volt ez... nem egy mostani tema ez.

      Amugy ez az egesz ugy mar csak hab a tortara igazabol naluk. Az a vegtelen arrogancia ami aradt beloluk az elmult 10-12 evben az mar magaban szembemegy minden olyan ertekkel, ami egykoron az amugy kedvenc fejlesztomet es kiadomat illette.

      Tetszik(4)Nem tetszik(0)
     • Bermuda mondja:

      @Singulus: Hogy ütközik-e az emberek értékrendjével a női alkalmazottak ilyetén módon történő lekezelése /szemérmetlenségtől kezdődően bunkóság majd bizonyos szint fölött bűncselekmény/ arról nem érdemes vitát nyitni, mert nyilván így van.
      De hogy ne lenne normális dolog? Apám, én nem tudom te melyik iparágban keresed a kenyered, de a nők munkahelyi kirekesztése és zaklatása kb. annyira általános, hétköznapi, tipikus jelenség, mint Kubában az áruhiány. Egy bizonyos üzemméret fölött egyszerűen van. Amiket a Blizzard szennyeséből eddig kiteregettek az babazsúr ahhoz képest, amit a pénzügyi világ nagy cégeinél, a londoni, szingapúri, new york-i vagy japán tőzsdekultúrában tapasztalni. De akármelyik nagy tech konkurensre tuti találni hasonló munkaügyi eljárásokat (Amazon woman lawsuit, Sony woman lawsuit, Riot woman lawsuit), nem akarom ragozni.
      Talán kicsit övön aluli is volt kishazánkkal előhuzakodni, de más mércén nézve a Blizzard "hibája" az volt, hogy olyan elkötelezett a termékei (WoW, Overwatch, Diablo) köré szerveződött közösség és olyan magasan van az érzelmi intelligencia ezekben a körökben, hogy ezt tényleg nem fogják tudni megúszni.
      De hogy ez nem öli meg sem a WoW-ot sem a többi univerzumukat az tuti - sőt, az amúgy rendkívül bulváros sztori felkapottsága pont azt mutatja, hogy mennyi ember van még mindig, akit érdekel, hogy mi történik a kedvenc videojátékos teleregényének alkotóival. Egy ilyen eset éppen hogy kellő lökést adhat ahhoz, hogy megújuljon a céges kultúra és friss erővel folytatódjon a fejlesztés egy kisebb megrázkódtatás után.

      Tetszik(2)Nem tetszik(2)
    • Dani mondja:

     Én nem azért kérdeztem, mert szapulni szeretném őket, csak furcsa volt, hogy Magyarország (szerintem) legrégebbi WoW-os oldala (klánja?), amit szinte a kezdetek óta követek, nem ad hírt egy ilyen, elég komoly témáról. De ti tudjátok. 🙂

     Tetszik(10)Nem tetszik(4)
    • Farnass mondja:

     Lehet akkor itt az ideje leiratkozni.

     Tetszik(4)Nem tetszik(1)
     • Farnass mondja:

      Sajnálatos, hogy a Frostshock is átvette az M1-es mentalitást és nem tényeket közöl, hanem azt, amit...
      Ahogy korábban is írták tényközlés != szapulás...

      Tetszik(15)Nem tetszik(1)
     • Attila mondja:

      Mik a "tények"?

      Tetszik(5)Nem tetszik(14)
    • viktro mondja:

     A wow classic rajongóbázisát, és a jelenséget mégis tűzzel vassal kergetted, még a megjelenése előtt, miközben a retailről pedig úgy nyilatkoztál, hogy: "ezen a héten ezek az az eventek várják a játékosokat a WoW meseszép világában".
     Kemény dolog ez a kettős mérce.

     Tetszik(8)Nem tetszik(2)
 2. Szinkron mondja:

  Chris Metzen Mike Morhaime tették naggyá a Blizzardot, érdemes elolvasni a nyilatkozataikat az ügyben. Nem szégyen tudomást venni arról is, ami nem tetszik, pláne egy ilyen elhivatott rajongói oldalon.

  Tetszik(9)Nem tetszik(0)
  • Attila mondja:

   Olvastam mind a kettőt. Nagyon könnyű okosnak lenni meg játszani a "korrekt embert", úgy hogy egyikük sincs már a cégnél. A végén úgy is ki fog derülni, hogy csak a pénzről szól az egész. Meg fogják szépen emelni a fizetéseket, aztán gyorsan meg lesz bocsátva, hogy pár évvel ezelőtt Alex Afrasiabi meg a haverjai részegen beszólogattak a csajoknak. Lehet, hogy Kaliforniában ezért bitó jár, de innen nézve engem vajmi kevéssé hoz lázba.

   Tetszik(5)Nem tetszik(12)
   • Szinkron mondja:

    A kérdés nem az volt, hogy szerinted megtortent-e vagy se, hanem, hogy van egy Blizzarddal kapcsolatos hír, amiről minden külföldi rajongói oldal beszámol, de te ugy teszel, mintha nem létezne. Ez az, ami eleg furcsan hat.

    Tetszik(9)Nem tetszik(0)
   • Dani mondja:

    Hááát azért Afrasiabi szerintem kicsit komolyabb annál, hogy csak részegen beszólogatott... A hotelszobáját 'Cosby Suitnak' hívták a Blizzconon, majd sutyiban távozott a hátsó ajtón. Még Metzen is elhatárolódott tőle, hogy nem volt "annyira" jó barátja, mint sokan hiszik... Úgyhogy itt kicsit több, komolyabb dolog lesz.
    Máshol is írtam, itt is. Ez nem az az eset, ahol Mancika, a titkárnő 4 évvel a kilépése után nyom egy #metoo-t, hogy egyszer a főnöke ránézett a fenekére. 2 éves állami nyomozás áll a háttérben, ahol a hivatalos dokumentum megjelenése előtti egyeztetésen az ActiBlizz nem volt hajlandó együtt működni. Nem mondom, hogy nincs a sztoriban esetleg túlzás, akár az alkalmazottak, akár az ActiBlizz részéről, de jelenleg amit biztosra tudunk, és amiatt kéne, hogy "lázba hozzon", hogy cég PR-ja romokban (három, majdnem teljesen eltérő hivatalos nyilatkozat), a 9.2 gyakorlatilag áll és állni is fog, ha elkezdik kirugdosni az érintett embereket (ki fog helyettük egy ilyen céghez menni). Erre rájön a CoVid + a borzalmasan fos 9.1, aminek eredményeként elég sokan mentek át az FFXIV-be...
    Az tuti, hogy Bracket nem húzza ki az évet, de ki jön helyette? Mindenki kedvence, Ion? 😀
    Na, én ezek miatt gondoltam, hogy ez megér egy cikket itt, de amint látom, tévedtem. Majd kommentekben megbeszéljük 😀

    Tetszik(1)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  11 User(s) Online Join Server
  • Khas Dylar
  • xdee
  • pirosbicikli
 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • KOMMENTEK

  • Ensomhet on Diablo II: Resurrected cinematixDiablo II: Resurrected's development began around 2019, as a joint effort between Blizzard's Diablo team (Team 3) and Vicarious Visions,
  • Singulus on Diablo II: Resurrected cinematixEz igy ebben a formaban epik. Nem picit varom... Igaz az a hir, hogy nem is a Blizzard maga csinalta
  • Afthraste on Újabb Blizzard perVannak szürkefoltok a tudásomban az amcsi igazságszolgáltatással kapcsolatban, de ha akármilyen nyomozás közben egy gyilkosságra találnak (mert az öngyilkosságba tolás
  • warruth on Prüdéria, Blizzard a nevedTudom, ezzel nem mondok újat, de ugyanarról van szó, mint a Disney-nél. Egyszerre mindenkinek, azaz MINDENKINEK meg akarnak felelni. Fel
  • Adi91 on Prüdéria, Blizzard a nevedVilági faszságnak tartom ezt, csakúgy mint a feketés BLM szarakodást. Térdelés a meccsek előtt, master-slave terminológia átnevezése, Uncle Bens logó
  • Faehren on Újabb Blizzard perHa jól értem, akkor itt polgári perről van szó a cég ellen, nem pedig valami büntetőperről egyes alkalmazottak ellen.
  • Afthraste on Újabb Blizzard perNem kötekedésből, komolyan kérdezem mert én nem találok referenciát, vannak már konkrét ítélethozatalok ezekben az ügyekben most, hogy már mindenkit
  • Adi91 on Kihívások a Mágus ToronybanSokan szerették a mage towert, és egyértelműen fan service ennek a visszahozatala. Mindenesetre én ettől nem esek hasra, fun volt
  • Faehren on Újabb Blizzard perHonnan tudod, hogy ezek nem valós problémák? Egy zaklatás miatti öngyilkosság elég komoly. És hosszú nyomozás is volt mielőtt robbant
  • Hatba on Prüdéria, Blizzard a nevedWoW is saved!!!!44négy
  • Singulus on Prüdéria, Blizzard a nevedSzép Új világ. Jó kis könyv volt. 1984 is nagy kedvencem volt. És miért? Mert hagyjuk. Az emberek egyre apatikusabbak.
  • Singulus on Újabb Blizzard perEzt úgy hívják kártyavár. Innentől kezdve rájuk szállnak. Nos, mint a vadak, akik a gyengékre, sebesültekre mennek.. érdekes az Amazont
  • Zolexx on Megérkeztek Outland uraiLFG tool: gondolom, leginkább HC tartalmaknál lehet ennek is hasznát venni, nekem szintezés közben nem igazán akarnak jönni az invek,
  • Bermuda on Újabb Blizzard perFelvettek az Acti-Blizzbe munkásnak Csiszolom a WoW-ot mint az állat, Bobby Kotick itt ordibál mögöttem "Garrosh did nuthin' wrong" -
  • Bermuda on Prüdéria, Blizzard a nevedHaladó világban élünk, dolgozni kell, hogy a mi elmaradott verziónk is szépen lassan elérje a kínai kliens cenzúrázottságát.