DIABLO dio_0726

Készült 2021. július 26. | írta Attila

20

Diablo Immortal ajándékcsomag

Ugyan még rejtély, hogy mikor fog megjelenni a Diablo Immorta, de az biztos, hogy a Blizzar marketing osztályán mocorgásba kezdtek a kollégák, mert az elmúlt héten több “ismert” streamer is DI tematikájú ajándékcsomagot kapott a postán.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


20 komment érkezett a(z) Diablo Immortal ajándékcsomag poszthoz

 1. Dani mondja:

  Az ActiBlizz vs. Kalifornia állam balhéról nem írtok egy cikket? 🙂

  Tetszik(11)Nem tetszik(1)
  • Attila mondja:

   Én biztos nem.

   Tetszik(2)Nem tetszik(19)
  • Singulus mondja:

   Itt a kizárólag csak szép és jót lehet olvasni a Blizzardról. 😀 Továbbá áhítattal érdemes beszélni. "Mert a WoW csak jó, mindhalálig".
   Kicsit mint egy szekta.

   Mikor roskadozik az egész Blizzard és már hardcore playerek is fordulnak ellene... sajnálom hogy erről nincsenek cikkek.

   Tetszik(17)Nem tetszik(2)
   • Attila mondja:

    Sajnálom, ha csalódást okoztam, de nem arra iratkoztam fel 14 éve, hogy a Blizzardot szapuljam vagy hogy teret adjak ennek.

    Tetszik(3)Nem tetszik(26)
    • Zibuprofen mondja:

     Ez nem szapulás, hanem tények.
     Gondolod nekem nem fáj, hogy az a játék minek 16 éven keresztül éltem enyészetté válik?
     Hogy a cég, mely kurvajó játékokat csinált, mára nem több mint kanos alkoholista disznók csőcseléke?
     Hogy ez a morál és a kapzsiság kihatott minden közelmúltbeli játékukra?
     Hogy a bugos szar patcheket store-os mountokkal kompenzálják?
     A játék függője voltam, pár éve el nem tudtam képzelni, hogy ne lépjek be. Míg mások buliztak én itthon raideltem, mert imádtam ezt a játékot.
     Március óta be sem léptem és nem az FF14, new world, vagy a többi szemét ölte meg a WoW-ot, hanem saját maga.

     Tetszik(19)Nem tetszik(1)
     • Bermuda mondja:

      Ájjájj, megzaklatták a kaliforniai woke nőket a mocskos disznó maszkulin férfi informatikus főnökeik, hogy történhetett ijjjeeeen! Nem baj, majd mi haladó szellemiségű magyar előfizetők ítélkezünk felettük, hogy ilyet nem szabad csinálni, mert csúnya dolog, pfejj micsoda ízléstelen céges bulik lehettek ott! Én mindig is tudtam, hogy a férfiaknak csak egy dolog jár a fejében és az undorító (Thrall <3 Jaina)!
      De hogy ne tűnjek érzéketlen baromnak a munkahelyi zaklatások áldozataink küldöm a Bëlga együttes Pipitánc című számát:
      https://www.youtube.com/watch?v=-x2XhBTfYBY

      Tetszik(1)Nem tetszik(13)
     • Singulus mondja:

      @Bermuda Itt egy kicsit kulonbseget kell tenni "woke" marhasag es akozott ami most van a Blizzard haza tajan. Lenyegeben arrol van szo, hogy egy ceg aki kivulrol woke-nak mutatja magat, belulrol rohadt. Mindenkinek lefekudtek mar akinek lehet, Kinatol kezdve az LGBTQ lobbynak... erre pedig cegen belul olyan kornyezetben voltak emberek es inkabb Nok, ami szerintem meg itthon se lenne normalis. Magyarul bort ittak es vizet predikaltak. En kozel sem vagyok "nyitott ember", sot eleg konzervativ ertekeket vallok... de ez mar kozel sem normalis mar az En ertekrendemmel sem.,, es ne feledd egy 2 eves nyomozas eredmenye volt ez... nem egy mostani tema ez.

      Amugy ez az egesz ugy mar csak hab a tortara igazabol naluk. Az a vegtelen arrogancia ami aradt beloluk az elmult 10-12 evben az mar magaban szembemegy minden olyan ertekkel, ami egykoron az amugy kedvenc fejlesztomet es kiadomat illette.

      Tetszik(4)Nem tetszik(0)
     • Bermuda mondja:

      @Singulus: Hogy ütközik-e az emberek értékrendjével a női alkalmazottak ilyetén módon történő lekezelése /szemérmetlenségtől kezdődően bunkóság majd bizonyos szint fölött bűncselekmény/ arról nem érdemes vitát nyitni, mert nyilván így van.
      De hogy ne lenne normális dolog? Apám, én nem tudom te melyik iparágban keresed a kenyered, de a nők munkahelyi kirekesztése és zaklatása kb. annyira általános, hétköznapi, tipikus jelenség, mint Kubában az áruhiány. Egy bizonyos üzemméret fölött egyszerűen van. Amiket a Blizzard szennyeséből eddig kiteregettek az babazsúr ahhoz képest, amit a pénzügyi világ nagy cégeinél, a londoni, szingapúri, new york-i vagy japán tőzsdekultúrában tapasztalni. De akármelyik nagy tech konkurensre tuti találni hasonló munkaügyi eljárásokat (Amazon woman lawsuit, Sony woman lawsuit, Riot woman lawsuit), nem akarom ragozni.
      Talán kicsit övön aluli is volt kishazánkkal előhuzakodni, de más mércén nézve a Blizzard "hibája" az volt, hogy olyan elkötelezett a termékei (WoW, Overwatch, Diablo) köré szerveződött közösség és olyan magasan van az érzelmi intelligencia ezekben a körökben, hogy ezt tényleg nem fogják tudni megúszni.
      De hogy ez nem öli meg sem a WoW-ot sem a többi univerzumukat az tuti - sőt, az amúgy rendkívül bulváros sztori felkapottsága pont azt mutatja, hogy mennyi ember van még mindig, akit érdekel, hogy mi történik a kedvenc videojátékos teleregényének alkotóival. Egy ilyen eset éppen hogy kellő lökést adhat ahhoz, hogy megújuljon a céges kultúra és friss erővel folytatódjon a fejlesztés egy kisebb megrázkódtatás után.

      Tetszik(2)Nem tetszik(2)
    • Dani mondja:

     Én nem azért kérdeztem, mert szapulni szeretném őket, csak furcsa volt, hogy Magyarország (szerintem) legrégebbi WoW-os oldala (klánja?), amit szinte a kezdetek óta követek, nem ad hírt egy ilyen, elég komoly témáról. De ti tudjátok. 🙂

     Tetszik(10)Nem tetszik(4)
    • Farnass mondja:

     Lehet akkor itt az ideje leiratkozni.

     Tetszik(4)Nem tetszik(1)
     • Farnass mondja:

      Sajnálatos, hogy a Frostshock is átvette az M1-es mentalitást és nem tényeket közöl, hanem azt, amit...
      Ahogy korábban is írták tényközlés != szapulás...

      Tetszik(15)Nem tetszik(1)
     • Attila mondja:

      Mik a "tények"?

      Tetszik(5)Nem tetszik(14)
    • viktro mondja:

     A wow classic rajongóbázisát, és a jelenséget mégis tűzzel vassal kergetted, még a megjelenése előtt, miközben a retailről pedig úgy nyilatkoztál, hogy: "ezen a héten ezek az az eventek várják a játékosokat a WoW meseszép világában".
     Kemény dolog ez a kettős mérce.

     Tetszik(8)Nem tetszik(2)
 2. Szinkron mondja:

  Chris Metzen Mike Morhaime tették naggyá a Blizzardot, érdemes elolvasni a nyilatkozataikat az ügyben. Nem szégyen tudomást venni arról is, ami nem tetszik, pláne egy ilyen elhivatott rajongói oldalon.

  Tetszik(9)Nem tetszik(0)
  • Attila mondja:

   Olvastam mind a kettőt. Nagyon könnyű okosnak lenni meg játszani a "korrekt embert", úgy hogy egyikük sincs már a cégnél. A végén úgy is ki fog derülni, hogy csak a pénzről szól az egész. Meg fogják szépen emelni a fizetéseket, aztán gyorsan meg lesz bocsátva, hogy pár évvel ezelőtt Alex Afrasiabi meg a haverjai részegen beszólogattak a csajoknak. Lehet, hogy Kaliforniában ezért bitó jár, de innen nézve engem vajmi kevéssé hoz lázba.

   Tetszik(5)Nem tetszik(12)
   • Szinkron mondja:

    A kérdés nem az volt, hogy szerinted megtortent-e vagy se, hanem, hogy van egy Blizzarddal kapcsolatos hír, amiről minden külföldi rajongói oldal beszámol, de te ugy teszel, mintha nem létezne. Ez az, ami eleg furcsan hat.

    Tetszik(9)Nem tetszik(0)
   • Dani mondja:

    Hááát azért Afrasiabi szerintem kicsit komolyabb annál, hogy csak részegen beszólogatott... A hotelszobáját 'Cosby Suitnak' hívták a Blizzconon, majd sutyiban távozott a hátsó ajtón. Még Metzen is elhatárolódott tőle, hogy nem volt "annyira" jó barátja, mint sokan hiszik... Úgyhogy itt kicsit több, komolyabb dolog lesz.
    Máshol is írtam, itt is. Ez nem az az eset, ahol Mancika, a titkárnő 4 évvel a kilépése után nyom egy #metoo-t, hogy egyszer a főnöke ránézett a fenekére. 2 éves állami nyomozás áll a háttérben, ahol a hivatalos dokumentum megjelenése előtti egyeztetésen az ActiBlizz nem volt hajlandó együtt működni. Nem mondom, hogy nincs a sztoriban esetleg túlzás, akár az alkalmazottak, akár az ActiBlizz részéről, de jelenleg amit biztosra tudunk, és amiatt kéne, hogy "lázba hozzon", hogy cég PR-ja romokban (három, majdnem teljesen eltérő hivatalos nyilatkozat), a 9.2 gyakorlatilag áll és állni is fog, ha elkezdik kirugdosni az érintett embereket (ki fog helyettük egy ilyen céghez menni). Erre rájön a CoVid + a borzalmasan fos 9.1, aminek eredményeként elég sokan mentek át az FFXIV-be...
    Az tuti, hogy Bracket nem húzza ki az évet, de ki jön helyette? Mindenki kedvence, Ion? 😀
    Na, én ezek miatt gondoltam, hogy ez megér egy cikket itt, de amint látom, tévedtem. Majd kommentekben megbeszéljük 😀

    Tetszik(1)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  33 User(s) Online Join Server
  • Kefeman
  • Gazfic
  • kaspa
 • KOMMENTEK

  • csabe on Legyőztük a Lich Kinget!Erre is ráférne egy 4K remaster. :D
  • Kalandor on Legyőztük a Lich Kinget!Olyan nincs, hogy valaki ne linkelje be ide... https://www.youtube.com/watch?v=uFsPvLpPBg0
  • Adi91 on Egy Dragonflight Collector’s Edition rendelBenne van persze a Forint gyengülése is abban, hogy ilyen eszméletlen drága lett a Collector's, de amikor a Legion Collector's
  • Bermuda on Egy Dragonflight Collector’s Edition rendelSzerintem ma már jobb ki sem írni az ilyesmit forintban. Amúgy én arra tippelek, hogy Mikulás bácsi hozza, de ha
  • Kvarclovag on Elindult a bétaEzt megcáfolnám! Én még nem vettem meg, csak előfizető vagyok, de kaptam béta hozzáférést. Annyi a gond, hogy nem érdekel,
  • Azuran on Egy Dragonflight Collector’s Edition rendelMár június óta lehet. Én kicsit közelinek érzem azt a novembert, szerintem december eleje lesz belőle. Még csak most indult
  • ben2 on Cataclysm Classic kérdőívLétezik egyáltalán olyan, aki szívesen játszana a Cata-val? Az egész vanilla mozgalom a Cata miatt kezdődött.
  • PTR01 on Tennivalók a DragonflightigEgy tennivaló van, elfelejteni ezt a borzasztó kieget.
  • Attila on Elindult a bétaKimaradt a PTR post, mert épp nem voltam akkoriban gép közelében, amikor elindult. A classokkal kapcsolatos változásokat már nem szoktam
  • Kvarclovag on Új Death Knight mountOké, bevált a trükk! Már logolok is! :)
  • Darkpep on Elindult a bétaMivel nincs poszt róla így ide kommentelem: Már ilyen jól állnak classok-kal, spellek-kel, talent-tel, hogy már PTR is van belőle?
  • Darkpep on Elindult a bétaNem csak aktív előfizetés kell hanem meg is kell vedd a Dragonflight valamelyik részét. Én se adnék bétát annak aki
  • Vordengo on Elindult a bétaVan egy csillaggal jelölt rész az ezzel kapcsolatos hírekben a blizzard oldalán ahol jelzik, hogy kell hozzá előfizetés. Ez eddig
  • Hatba on Elindult a bétaKiváncsi vagyok kell e aktív előfizetés a bétához való bekerülésre.
  • ben2 on Pénzért mindentNorthrend Mythic Update: instant lvl80, full WotLK raid gear, 500k gold, 500% flying mount,teleport anywhere with 0 cooldown, scroll that