Diablo 2 Resurrected megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


Featured lol_feat_0526a

Készült 2013. május 26. | írta Attila

43

League of Legends Cinematic: A Twist of Fate

Felkerült a világhálóra egy friss League of Legends videó, amit már korábban bemutattak egy rendezvényen, de csak most tettek publikussá. Ez a játék ugyan nem a mi profilunk, de a render videókat szeretjük. Sok eredeti ötlet ugyan nem akad a kisfilmben (X hős harcol Y hős ellen), de a kivitelezés nem rossz, és egyébként is, mivel lehetne jobban kezdeni egy álmos vasárnap délelőttöt?

( thx Bazsi! )

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


43 komment érkezett a(z) League of Legends Cinematic: A Twist of Fate poszthoz

 1. Spellbreak mondja:

  Garen csak kétszer fordult meg a tengelye körül. Fake.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. pefcs mondja:

  Sosem játszottam még LOL-al, természetesen hallottam már róla sok jót és rosszat egyaránt, de ez a videó nagyon odarakta. A kiscsaj a végén nagyon adja.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Endyr mondja:

  nekem kimondottan a sztori mely kidolgozottsaga tetszett benne 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Quazuk mondja:

  CAW CAW CAW CAW CAW CAW <3

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. mykee mondja:

  "Yay! Tibbers!"

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Galleoth mondja:

  Ha smite Jana feedelne Annie mögött, mert ő pickelt midet előbb, akkor még hihető is lenne 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. DS mondja:

  Nocturne gecijól néz ki

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. D4v3 mondja:

  A HoN/dota2/smite sokkal jobb!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Razel mondja:

  Vajon mennyi idő míg elkezdődik a szánalmas LoL/Dota2 vita?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. menpe mondja:

  Ha nem tudnám, hogy mennyire a játék, akkor a kisfilm alapján szörnyen jónak képzelném. És ez nem fikázás, 10 perc után fejfájást kaptam a csillámságtól.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. Robi bacsi mondja:

  @menpe:

  kimaradt az ,hogy SZAR

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. vazzeee mondja:

  Annie, Fiddlesticks <3 😀
  Én is ezzel kezdtem a reggelt, jól is esett! 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Capowne mondja:

  @Spellbreak:

  a Judgment (E, vagyis az a spell amikor forog 🙂 ) bármikor megszakítható ha aktiválás után újra megnyomod a gombot. 😀
  Amúgy nagyon jó lett a videó szerintem is. Ami volt régen, szeirntem sajnos elég gagyin hatott de ez igazán jól meg lett csinálva.
  Amúgy megvagyok lepve, hogy már több mint 10 comment lement, és még mindig nincs komoly dota2 vs lol fanclub háború xD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. D4v3 mondja:

  @Capowne:
  Persze, mert mindenki honozik, ami sokkal jobb, mint az a másik kettő.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. Capowne mondja:

  @D4v3: ajajaj milyen flame lesz még ebből xD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. Mohrtimer mondja:

  Én szinte az össze mobat kipróbáltam, de ez egy kicsit sem tudott lekötni 🙁
  Jó a video, nekem is meghozná a kedvem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. MarksmanJoe mondja:

  Megjöttek a habzószájú Dota2/HoN fanok. 😀
  Mindenkinek meg lehet természetesen a saját véleménye arról, hogy kinek melyik MOBA tetszik jobban, de amik tények:

  - A LoL mondható az első igazi független moba játéknak, mivel az eredeti Dota egy Warcraft 3 'custom mod' volt csupán. Nagyon fontos kiemelni, hogy ezt a custom modot a Blizzard alkalmazottainak egy kis csapata alkotta, akik később kiléptek. Ma ők a Riot Games. Ez komikussá teszi az ismét csak habzószájú kommentelők véleményét miszerint "ezt a hőst a Riot már megint a Dotából nyúlta le". Mekkora szemétség a saját ötleteinket felhasználni, komolyan.

  - A néhány hibás, és fake felmérés ellenére csak a LoL EU West szervereken többen játszanak mint a Dota 2-vel worldwide, továbbá az Xfire-es adatok is nagyon a LoL mellett szólnak(bár erre alapozni igazából nem bölcs dolog). A twitch.tv-n átlagosan 4-szer többen nézik a LoL-t közvetítő játékosokat a Dota-t játszóknál(erre viszont már nyugodtan lehet alapozni). Tehát a LoL sokkal népszerűbb.

  - A grafika mindig is szubjektív volt, de az tény, hogy a Dota 2-nek a gépigénye fényévekkel nagyobb. A gagyi kis intel gma-s laptopom a lol-t közepes grafon 60 fps-sel viszi, míg a Dota 2-vel min grafon se produkál játszható fps-t.

  - Az olyan játékokban ahol nem mindenki teljesen egyenlő, lehetetlen tökéletes balanszot elérni, ugyanakkor a LoL-beli balansz a Dota 2-éhez képest maga az önnön tökéletesség. Szinte bűn egy mondatban használni a balansz és a Dota szavakat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. MarksmanJoe mondja:

  Amit még nem értek, hogy ez a játék miért "nem a ti profilotok"? Westy-nek több Smite-os videója van ami ugyanúgy MOBA játék mint a LoL.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. sunyika mondja:

  @MarksmanJoe: "- Az olyan játékokban ahol nem mindenki teljesen egyenlő, lehetetlen tökéletes balanszot elérni, ugyanakkor a LoL-beli balansz a Dota 2-éhez képest maga az önnön tökéletesség. Szinte bűn egy mondatban használni a balansz és a Dota szavakat."
  Bocs de ezzel a maradék hiteledet is elvesztetted. 😀 A LoL aztán baromira balanced, amikor hetente beraknak egy új hőst, ami erősebb, mint a többi, aztán majd amikor befizetés nélkül is meg lehet venni, akkor rommánerfelik. Azt hiszem ezt hívják pay2win modellnek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 20. Mohrtimer mondja:

  @sunyika:
  ott a pont... de ez van HoNban is...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 21. Crowbar mondja:

  "Megjöttek a habzószájú Dota2/HoN fanok" a te személyedben, eddig egy ilyen komment sem volt, nem is kellett.

  Legközelebb nyugodtan gondolt át mit jelent az ízlés, mielőtt ilyen "fun-facttel" rukkolsz elő. Az összes MOBA lehet nézőpont kérdése, mindegyiknek megvan a maga erőssége-gyengesége.

  Az általad hozott "érvek" pedig...

  Ne érts félre, nem vagyok elfogult, több év LoL és Dota van a hátam mögött, de ezek láttám jót mosolyogtam.

  Inkább maradjunk a CGI trailernél: Ütős lett!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 22. Mohrtimer mondja:

  @MarksmanJoe:
  Dota nem mod volt, hanem map. Icefrog találta ki a dotat, aki nem volt blizzard alkalmazott, és jelenleg a dota 2-n dolgozik a Valvenál.
  A lol is wacraft 3 map volt. És azzal "villogni" egy "játék" mellett, hogy melyik kapott hamarabb külön teljes játék programot... hááát... dota kapott utoljára, hamarabb jelent meg a HoN, vagy LoL, mégis oda vezethető vissza...
  Counter Strike, na az mod volt, mégis külön játék módjára van emlegetve, és később lett külön játék.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 23. Mohrtimer mondja:

  @MarksmanJoe:
  Ja és balance. Dotaban kevesebb hős van, vagyis elméletileg már jobban balanszolható. És a HoN utolsó patch-e is elég jó lett... De persze LoL, HoN, Dota, Smite... szóval moba játékban még soha nem volt jó balance, nem is nagyon látni rá esélyt. Amivel megoldható a dolog, hogy olyan pick metódusokat találnak ki, ami már eleve kizárja az imba hősöket(pl.: banning pick) ranked/verseny körülmények között, vagy nem teszi lehetővé az imba combo-k összeválogatását.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 24. Quazuk mondja:

  Amúgy LoL VS Dota2re annyit szeretnék mondani,h szerintem az az ég és föld köztük, hogy míg a LoL nagyon casual,nooby barát (elnézést kérek,ha buta kifejezést használtam volna, nem leharapni a fejemet) mivel ad tutorialt, elmagyarázza a lasthitet,tower dolgokat stb.. egy szóval a kezedbe adja az alapokat és egész könnyű benne a kezdőknek is ÉRVÉNYESÜLNI, buildelni illetve a shop is átláthatóbb no meg az interface, a hősök kezelése, megértése se valami nagy ördöngősség (kinek mi). A LoL ezek mellett nagyon sok újdonságot is nyújt nem csak az alap 5v5 mapot. Van Dominion, ARAM map, draft/normal 3v3,5v5, hamarosan jön a Magma Chamber?. De ez csak egy apróság még sok mindent lehetne írni de most nem ez a lényeg.

  Míg a Dota2őt ha elkezded játszani, igen van 1DB tutorial (elnézést ha tévedek, én ennyire emlékszem). Itt leszögezném a konkrét lényeget,h a Dota2őt NEHEZEBB elkezdeni és játszani mivel egyáltalán nem könnyű. Játszik vele az ember egy ideig és ha csak negatív élményt szerez persze,h megunja,megutálja (közhely). Ott van az,h le lehet ölni a saját tornyaidat illetve minionokat az ellenség előtt ami már olyan tényező ami befolyásol egy bizonyos lanet vagy épp játékot, bár ez egész kreatív ötlet(mert nem áll meg ott a tudás,h be vagy pusholva és afkfarm persze ha megteheted, és így magadnak is tudsz segíteni de ebbe nem megyek bele, aki érti érti:].)

  Dota2vel van úgy 100 órám haverokkal és nagyon jó játék ne értsétek félre, de nekem a LoL előbb volt és jobban lekötött +soloQ hero vagyok és tán ezért vagyok LoL párti és nem Dota2. De nem szapulok semmilyen más játékot mert én nem azzal játszom vagy mert nem tetszik.

  Viszont a LoL vs Dota2 közösségbe ne menjünk bele, mert mindenhol előfordulnak a tipikus krumpli elméjű emberek.

  Bocs,ha sok a helyesírási hiba csak hirtelen összeírtam ami az eszembe jutott.

  Napot!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 25. Plevi mondja:

  @MarksmanJoe: Nem csoda, hogy a LOL népszerűbb hiszen a Valve csak "nem rég " kezdte elkezdni kiszórni a meghívókat amíg a LOLba beregisztrálsz és tolod már elég rég.
  Azt is elfejeltetted megemlíteni, hogy a Dotában van ingame tournament spectate system és volt meccs, hogy 60k+ ember nézte csak ingame ami azért meglátszik twitchen.

  @Quazuk: Denynak hívják és ráadásul a lolba könnyebb is a last hit

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 26. Quazuk mondja:

  @Plevi: Yepp, ezt kifelejtettem :]

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 27. Razel mondja:

  @sunyika
  Az utolsó 5 megjelent championból 3 közepesen erős vagy szimplán szar, szóval tényleg arra mennek rá hogy minél többen gyorsan RP-ből megvegyék és mindenkit ownoljanak vele...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 28. Capowne mondja:

  Szerintem a csoki fagyi ezerszer jobb, mint a vanília, ami egy szar, és különben is a csoki volt elöbb, szóval alapból aki vaníliát eszik egy núb, mert az csak egy ócska lopás. szerintem 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 29. Gerloss mondja:

  @MarksmanJoe: Sajnos úgy ítélkezel, hogy nem ismered elég alaposan mindkét játékot, (sem a játékok (dota, hon, lol, dota2) - néhány helyen sajnos aljas húzásokkal tarkított - ködös történetét).
  Flame-re viszont valóban nincs szükség, úgyhogy tartózkodnék a végtelenbe nyúló vitától, különben is, ízlések és pofonok...
  Én például kb. 2-3000 óra LoL és ugyanennyi Dota után egyértelműen a Dota 2 - re szavazok, a létező szempontok 95%-át tekintve.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 30. hellal mondja:

  @Capowne:
  Igen, de feltételezhetően a vanília fagyit is a csoki fagyi feltalálója csinálta, és a saját ötleted felhasználni nem gáz., és a cukrászdákban többen esznek vaníliát, tehát a vanília menőbb, akkor a csoki evők a núbok, mert nem tudnak levelupolni a vaníliára.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 31. GnomePaladin mondja:

  Kicsit Jóreggelt Vietnám érzésem van:

  "Ha az AE egy ilyen VIP, nem lehetne TÜK-ösíteni az SK-ját mielőtt a vietkongok KO-zzák és mi EÜ szülgálatra kerülünk?"

  akik nem ismernék (sicc) olyan 1:11-től tekinthető meg az ominózus szöveg:

  http://www.youtube.com/watch?v=toX938ohUG4

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 32. Capowne mondja:

  @hellal: Hát mondjuk a poén értékén ront, ha meg kell magyarázni, de nem akartam egyik játékot se beazonosíani az ízekre, mindössze arra próbáltam rávilágítani hogy mennyi értelme van azon dörpölni hogy most akkor melyik játék a jobb: semmi.
  biztos megvan az oka mindenkinek rá hogyha valamilyen játékkal játszik, és jó ha az ember leírja ezt, de ugyan ne legyen már az az indok, hogy "azért szeretem ezt, mert amaz szar"... a világ nem így működik szerintem, és nem értem miért látni mégis minden lol/dota/hon-al foglalkozó hír kommentei között ezeket a mondatokat, hogy "dehiszen ez ezerszer balanszosabb mint az" meg "ez volt elöbb és az meg csak lopás, szóval az csak rossz lehet"... de őszintén tudok sajnálni mindenkit akinek valóban elég annyi hozzá hogy élvezzen egy játékot, hogy közben ezeket a mondatokat ismételgeti

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 33. Robi bacsi mondja:

  A ket legalapvetobb kulonbseg Dota es LOL kozott. LOL sokkal casual baratabb mint a Dota , sokkal porgosebb LOL-ban az early game ,rovidebbek maguk a meccsek es szerintem a hibaknak nincs akkora sulyuk mint a Dotaban. Emiatt vonzobb a nagyobb retegeknek mert 20 perces meccsekre szinte barmikor barki raer es 1 jobban betanitott kutya is elboldogul LOL-ban.
  Dotaban sokkal nagyobb hangsuly van 1-2 dontesen es neha mar az elso 5 perc last hit/deny szamaiban eldol a meccs. Mondhat barki barmit de szerintem amikor "hivatalosan" is kijon a Dota rovid idon belul le fogja korozni a LOL-t nepszerusegben. TI + G1 league miatt keleten mar most is eleg nagy az orulet , belovik az uj kinai szerokat es viszlat van!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 34. MarksmanJoe mondja:

  @Gerloss
  3 éve LoLozok, azért azt csak ismerem. 😛 Dota2-t nyilván kevesebbet, de az érveimet nem igen cáfolta meg senki. A gépigény igen is rosszabb, a LoL népszerűbb, és a balansz is jobb a LoL-ban. Az, hogy az új hősök a legtöbbször igencsak erősek egyáltalán nem a LoL sajátossága.

  @Mohrtimer
  Érdekes a szó használod. Ha szerinted én "villogni" akartam bármivel is akkor valamit erősen félreértettél.
  A lényege az volt a mondandómnak, hogy a Warcraft 3 dota volt az első moba játék amit tudomásom szerint egy csapat készített nem egyetlen ember, és ők a mai Riot Games.
  Persze könnyű belekötni, hogy "mod" vagy "map", vagy kiemelni azt, hogy nyilván az a fő érvem, hogy a LoL hamarabb lett teljes, önálló játék. Ez a mondandóm kifordítása.

  @Crowbar
  Előttem írták már, hogy így úgy "szar" a lol, nem az én személyemben jöttek meg hidd el. 😉
  Ha meg tudod cáfolni az érveket akkor tedd meg, teljesen jogosnak tartom mindet. Persze csak ülni és "mosolyogni" könnyebb.

  @sunyika
  Én leírtam dolgokat amiknek egy részét tényként tálaltam, pár dolgot pedig úgy, hogy nekem nem tetszik. Mivel ez így is van. Egy játék vagy tetszik valakinek vagy nem, de vannak tények. Az, hogy a balansz a Dota2-ben rosszabb az egy tény. Jöhet azzal bárki, hogy régebb óta van kint a LoL, vagy hogy a "dota2-ben kevesebb a hős, biztos jobb a balansz"(nem), attól még ez így van. Az, hogy az új hősök erősebbek egyáltalán nem csak a LoL-ban van jelen. Az, hogy erre te személyeskedéssel reagáltál szerintem téged minősít, vagy ha egy klasszikust akarok idézni akkor te "vesztetted el a maradék hitelességedet is".
  De mostmár egyébként kíváncsi vagyok, hogy mikor vesztettem el én ezelőtt a hitelességem nagy részét, ha ezúttal szerinted már csak a maradékot vesztettem el? 😀
  Mit írhattam úgy a havi 1-2 kommentemben ami legtöbbször annyi, hogy "ez tök jó" amivel ezt értem el. Nem tudom. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 35. Crowbar mondja:

  Joe textjére reagálva.

  "Megjöttek a habzószájú Dota2/HoN fanok."
  Egy kivételével, mindenki kulturáltan fejezte ki nemtetszését. Nem kezdtek ódába.

  "A LoL mondható az első igazi független moba játéknak, mivel az eredeti Dota egy Warcraft 3 ‘custom mod’ volt csupán..."
  Nem verseny, hogy ki volt előbb vagy utóbb, a lényeg a végeredmény.

  " A néhány hibás, és fake felmérés ellenére csak a LoL EU West szervereken többen játszanak mint a Dota 2-vel worldwide..."
  Ez tény. CoD-val is többen játszanak mint ARMA-val, pedig ez utóbbi is egy shooter. Nem egy súlycsoport, más a közönség. Előttem írták a deny-t, a hero deny-t(mikor a saját csapattársad csapod le, bizonyos feltételek között, hogy az enemy ne kapjon érte goldot), a last hit nehezebb, creep block, pull, jungle stack több aktív item van stb. Több mindenre kell figyelni.

  "A grafika mindig is szubjektív volt." Maradjon is az, kinek a pap kinek a paplan. A gépigény pedig nem a semmire van. Mellesleg nem mondták , hogy nem fogják még optimalizálni.

  " Az olyan játékokban ahol nem mindenki teljesen egyenlő, lehetetlen tökéletes balanszot elérni..." "a LoL-beli balansz a Dota 2-éhez képest maga az önnön tökéletesség" Pl.: Rengart a megjelenés óta nerfelik a nagy balansz közepedte.

  Amúgy persze, hogy más a balansz, mert a LoL rendszeréhez viszonyítod a DotA-t. Az, hogy 1-2-3-X meccsen elkenték a szád, mert ahhoz vagy szokva, hogy a torony véd téged és nem te a tornyot, az nem a játék hibája. Meg kell szokni, bele kell jönni. LoL-ban kisebbek a rangek, DotA-ban több nagy is van, meg lehet ismerni, meg lehet szokni, ki lehet játszani, eleinte nagyon furcsa lehet, sőt unfair! (Csak egy példa ami váltás során rögtön szembe ötlik.)

  Röviden: Attól, hogy még valami gurul, mert gömbölyű még nem labda, holott ugyan azt csinálja mind kettő.

  Befejeztem, csókolom!

  DotA/Hon/LoL Előre!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 36. sunyika mondja:

  @MarksmanJoe: Valószínűleg azért nem cáfolt meg senki, mert random hülyeségeket írtál. Teszed ezt úgy, hogy nem is ismered azt a játékot, amit minősítesz a "tényeiddel". Azt továbbra sem tudom hova tenni, hogy mit értesz balance alatt, és mi alapján mérted ezt le, de valószínűleg te sem. A dota meg csak annyira balancolt, hogy ugyanazok az értékek kerültek át, mint ami a custom mapon volt, szóval csak annyira balancolt, hogy azóta se kellett egyik hőshöz sem nyúlni, csak bugfixeket látni a patch logokban.
  A 3 éve játszott játékod történetét is hiányosan/rosszul tudod, de azt is tényként közlöd velünk. Ne várd el, hogy valaki megcáfoljon bármiben is, amíg fals dolgokkal jössz elő.
  De tudod mit, én dobok egy csontot: Lehet, hogy többen játszanak a LoL-al, mind a Dota 2-vel, viszont az is biztos hogy a community minősége ég és föld a dota javára, olyan véget nem érő szájkaratékat láttam rendszeresen LoL-ban, hogy megundorodtam az emberektől, dotában fényévekkel kultúráltabb az átlag.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 37. hellal mondja:

  @Capowne: Nem azonosítottam semmit semmivel, csak próbáltam továbbvinni, de látom ez nem ment.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 38. warruth mondja:

  Én a HoN-t szeretem. És miért? Mert azzal játszottam először ezek közül. Ha valami sok dologban hasonló, de mégis más, az persze, hogy nem tetszik, mer szokatlan. Ilyen egyszerű. Ha a LoLlal kezdtem volna, valószínűleg a HoN meg a Dota nem tetszene, mer azok lennének szokatlanok.
  És ne felejtsük el, van egy valami, amit a HoNos jobban utál a LoLosnál, a LoLos jobban utál a HoNosnál, és a Dotás is jobban utálja bárminél, és ebben nagyszerűen egyet is értenek: OROSZOK.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 39. MarksmanJoe mondja:

  @sunyika:
  "Some of their notable employees include Steve "Guinsoo" Phreak, a former developer of the Warcraft 3 custom map Defense of the Ancients and Steve "Pendragon" Mescon, creator of the Defense of the Ancients fan site, DotA-Allstars.com. Riot Games also employs about a dozen former Blizzard developers, including Tom Cadwell."
  Nem tudok én semmit rosszul a "játékom" történetéről. A jóval nagyobb gépigényt cáfold meg ha tudod barátom. Azt hogy többen játsszák te is beláttad végre. Szóval lényegében 4 -ből eggyel te is egyetértesz, és egy ott van bizonyítva fent abból amit mondtam. Ahhoz képest, hogy "a maradék hitelemet is elvesztettem", és "hülyeségeket beszélek". Nem is rossz. 😀 De, tudod mit? Teljesen értelmetlen vitázni veled, az első mondatod személyeskedés volt, és azóta se vagy kedvesebb. Ilyen "nem jó, hülye vagy és kész, nem tudod, menyj már innen" szintűek a hozzászólásaid.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 40. MarksmanJoe mondja:

  u.i. A communityben talán igazad van, bár arról egy szót se szóltam.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 41. Zenon mondja:

  Hmm, szóval a DoTÁban az első öt perc döntő tud lenni?
  Welcome to the League of Draven 😀

  De egész jó kis kedvet csináltok a DoTÁnak egy LoL poszt alatt.

  Amúgy vicces, hogy mindenki hangosan retteg a flamewartól, pedig senki nem flamelt. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 42. bericroxx mondja:

  A LoL egy easy to learn - hard to master típusú játék, ami jelenleg a legnépszerűbb formátum.
  Ezzel szemben a DotA2 hard to learn - even harder to master. Ez csomó embert elkedvtelenít az elején (köztük engem is, SC2 bőven elég ebből a kategóriából :P).
  http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck#.UaXlckDIYWt ennek a cikknek az első bekezdése nagyon jól kifejezi az érzéseim a dotábal szemben.
  Nézni meg nyilván azt szereti nézni a többség amihez valamennyire van fogalma. Mint ahogy fociszabályokat is többé-kevésbé ismeri a néző, tudja hogy mikor áll be kontrajátékra, mikor teljes letámadásra egy csapat.
  Ehhez képest ha a DotA metáját nem ismered egy picit sem akkor egyszerűen nem lesz érdekes a közvetítés.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 43. tmaster mondja:

  Jöjjön végre 1 comment a vidiről is: Szerintem nagyon adta, jó látni hogy a Riot már ilyeneket is tud produkálni.

  Röviden a MOMBA vitáról: Én szinte mindegyiket kipróbáltam és nem esne nehezemre egyikkeel se játszani mert mindnek megvan a maga hangulata. Szal... játszad amelyik neked tetszik, ne korlátozzon az, hogy mit mondanak neked. ha neked az jön be hogy kivágod a fát hogy egy tuti ganket letolj, menj DotA/HoN-ozni, ha azt szereted hogy minden hősnek megvan a maga role-ja és egy szervezett egységet alkot, menj LoL-ozni, ha a 3rd person/Hack and Slash szerű élményt bírod, ott a SMITE. Én bátran állítom, hogy mindnek megvan a maga értéke és szerethetősége.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  10 User(s) Online Join Server
  • realbaffle/Quellcrist/Amadino
  • Khas Dylar
  • Lina_Inverse
 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • KOMMENTEK

  • evoken on Enerdzsi, pávörIgen, az elejétől elérhető volt szinte minden (2.1-el jött BT), de csomó ideig nem járt senki a T4 contenten túl
  • Adi91 on Hotfixek – Július 30.Olyan jó, hogy a WoW fejlesztői ilyen konzekvensek :) Pont időben észrevették, hogy az egyik típusú shars sokkal erősebb, mint
  • Makk on Enerdzsi, pávörNem értem mi vele a baj? Olyan tempóban játszol, ahogy akarsz. Arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor a TBC
  • Ezri on Enerdzsi, pávörÉn nem akarok senkit megsérteni, meg mindenki olyan tempóban játszik ahogy jól esik neki, de szerintem ez még így is
  • evoken on Enerdzsi, pávörHallottam, hogy aug-szept körül akarják kilőni a P2-őt és így, hogy már tesztbirodalomnál tart a történet, nem is akkora irrealitás.
  • Attila on A Blizzard válaszoltAhhoz, hogy jobban megérthessük a háttérben meghúzódó motivációkat, érdemes megnézni, hogy mennyibe kerül egy pecó bérlése Irvine-ban. :-)
  • Vordengo on A Blizzard válaszoltAz egésszel az a probléma, hogy akit egyáltalán nem érdekel ez az egész botrány csak simán várja a következő content
  • ben2 on A Blizzard válaszoltMinden esetre a WoW-al kapcsolatos munkák teljesen leálltak. "I don’t know what to do. I don’t have all the answers.
  • Singulus on A Blizzard válaszoltKöszönjük a cikket, Attila! Komolyan! Ami biztos, hogy a dolgok állni fognak most egy ideig. Fejlesztések se úgy haladnak. Én
  • Dani on A Blizzard válaszoltBobbytól elég vicces olvasni ezt, lévén 2010-ben már elveszített egy zaklatásos pert :D Amúgy az általad említett helyekről azért nem
  • Bermuda on Diablo Immortal ajándékcsomag@Singulus: Hogy ütközik-e az emberek értékrendjével a női alkalmazottak ilyetén módon történő lekezelése /szemérmetlenségtől kezdődően bunkóság majd bizonyos szint fölött
  • Singulus on Diablo Immortal ajándékcsomag@Bermuda Itt egy kicsit kulonbseget kell tenni "woke" marhasag es akozott ami most van a Blizzard haza tajan. Lenyegeben arrol
  • Bermuda on Diablo Immortal ajándékcsomagÁjjájj, megzaklatták a kaliforniai woke nőket a mocskos disznó maszkulin férfi informatikus főnökeik, hogy történhetett ijjjeeeen! Nem baj, majd mi
  • Dani on Diablo Immortal ajándékcsomagHááát azért Afrasiabi szerintem kicsit komolyabb annál, hogy csak részegen beszólogatott... A hotelszobáját 'Cosby Suitnak' hívták a Blizzconon, majd sutyiban