World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


Featured ostrom_0412

Készült 2014. április 12. | írta Attila

21

TESO: Az ostrom

Óriási hibát követtünk el azzal, hogy nem postoltuk még az új TESO trailert, de most ezt orvosoljuk. Egész egyszerűen káprázatos.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Zeta

  Mikor lesz F2P? 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Elég jó. Az a varázsló, amelyik betöri a falat, elég badass. Kár hogy a barbár ebben nem fitogtatta annyira az erejét.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DS

  A boszorkányt már ideje lenne nerfelni gyerekek

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Aullah

  Az hagyjál, hogy ezt nem raktad ki... mert amúgy senkit nem érdekel. Dehogy ebből sem lett poszt, az felháborító 😀 Pedig már van második rész is.
  https://www.youtube.com/watch?v=lbjRlxvKLBc

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  @Aullah: Legjobb!
  Azért a 3 seasonji SC2 is említésre méltó. Sőt dolgozik már az sc2 modon is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hatba

  Ecsém, annyira TESCOnak olvastam.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ucnahvuli

  Érdekes kis vidi. Megnéztem mind a 2 trélert, de nem jött át, hogy ki kicsoda és kivel van. :p ....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Crymic

  A 3 TESO trailer elképesztően jó. Ahogy a három szövetség egyike felhasználja a másikat, hogy bejuthasson a várba... A betában nem volt lehetőségem komolyabban belefolyni a pvpbe, de ha sikerül ennyire ármányos módon megoldani a dolgokat akkor még lehet belőle valami. Én szurkolok neki.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Alopex

  The Elder Scrolls Online:

  http://funnyasduck.net/post/33914

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  azert egy rendezot talalhattak volna a TESO-s videokhoz, mert mindegyik baziunalmas szar, hiaba hogy technikailag jok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Frozen

  @skaven: Úgy voltak vele, minek az? Majd az "epic" harc kárpótól... (kár, hogy nem...)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Devio

  Akkor ezek szerint nem csak én nem láttam a videó lényegét. 😀
  Annyira semmit mondó az egész. Ki van kivel? Miért olyan fontos az a torony? A barbár is osszerogyik a 2 db nyíltol, de amint kihúzza újra ereje tejében van. -.-"
  Ennél az EVE online intrója is izgalmasabb és sokkal többet mondó.

  Amúgy biztos jó játék! 😀 Csak én ez alapján nem próbálom ki. A WoW videót láttam és azonnal meg volt az, hogy ezt ki kell próbálni. Szerencsére azóta is tart a varázs. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Devio

  Btw edit gomb. 😀

  Aullah: Teljesen jogos! Ezerszer szórakoztatób ennél a videónál!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lorkhan

  @Devio: Torony? Barbár? Szép volt 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • bettyboop

  @Devio: valószínűleg nem ez az egyetlen játék, ami egy rétegnek szól, illetve azoknak, akiknek tetszik, nekem pl kurvára bejön, a másik meg, hogy Fantasy mmorp = használd a fantáziád, azért fontos a torony, amiért fontos volt megölni gerost, azért jön rendbe a barbár, amiért a diablóban is, pl mágiksu regenráció, stb stb stb, elég okos faszinak tűnik, az eddigi videókból szépen lejött, hogy k***a rühelli a mágiát, de azért nem hiszem, hogy nélkülözné, ha a saját túlélése a tét...

  persze a képzelőerő nem mindenkinek alapvető tulajdonsága :p

  http://www.uesp.net/wiki/Lore:Main_Page

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://cryel.uw.hu wildor

  megnéztem, de nem bírok rájönni, hogy most ki kivel, ki ellen, miért, meg úgy általában ez a video most végülis miről is akart szólni?
  mert nagyon nem jön át a lényeg, bár lehet én néztem csak rossz szögből a monitort 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Devio

  @wildor: Te is a monitor hátulját nézted? xD. A hangok meg nem sokat árultak el, hogy egy epik csatában vennénk részt. Amúgy ezt a tornyot már 3 videó óta izélik.

  Nem a játékot szidom. Szimplán a videó átláthatatlan. Nem csak nekem ahogy olvasgatok.

  Bettyboop: Hidd el semmi baj a fantáziámmal. 🙂 Ugyanis az én verziómban a mágus csaj megdöglött. A barbár meghalt mert a 2. nyílvessző szíven találta. Az ostromot pedig egy Erebus ( EVE online Titán hajóosztály) nyerte, mert doomsday-t küldött a mágus csóka nyakába. Illettve ezzel egyidőben kipusztította a bolygótis, mert olyan közel repült a bolygóhoz, hogy letérítette a bolygót a keringési pályáról. 😀 Tudnám még cifrázni az élénk fantáziám miatt, de nem teszem. 😀
  Amúgy mikor széthúzza a falat. Az jó jelenet. De ennyi az egész. Ezt lehet érteni és látványos is. Viszont a hang elég 0 alatta. Lehetett volna dúrvább is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Goldblaze

  Hogy ki kivel van? Warcraft 3 trailer... tudom régi, orc vs. human aztán együtt halnak meg egy haramadik ellenségtől. Itt sem másról szól a történet (a vágót és a rendezőt ki kell rúgni, ennyire szarul vágni egy trailert és ezt elfogadni, az bűn - Belgát idézve "ezért verés jár"). Nem kettő, hanem három faction harcol egymás ellen (plusz a meggyengült császárság). Ahogy a kedves baráton fogalmazott, aki nagyon keveri azt a bizonyost, azt berántja a kanál...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ucnahvuli

  ahogy elnéztem itt a császárságon és a 3 frakción kívül volt még egy negyedik is, a 2es trélerből az ufók, akik aztán zombik is lettek és a 3as trélerben még a toronytetején elf, elfzombik is voltak, plusz velük lehettek a 3as tréler elején a goblinok is akik warhammeresen kirepültek a lövegekkel.
  wtf.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mule

  @Devio: akó' elmagyarázom (mint apa hülyegyerekének a kockásfülű nyulat)

  3 fakció van, a nord félszarvú az ebonheat pack-ból , a varázslóbuxa az altmeri dominion-ból, meg az ijjász a daggerfall convennant tagja és aki az előző részben átátlt a sötét oldalra és félzombi lett igy most Mannimarko nevü fögönoszt szolgálja. Az előző trélerben amikor az ijjász megzombult a nod elvitte a sérült varázslót, itt meg felhasználja az erejét hogy betörje a falat. a 3 frakció egymás ellen harcol senki sincs senkivel.

  most hogy majdnem 50-es vagyok elég jó képet kaptam a játékról. vannak benne hibák, pl nincs ah hanem keeskedő guild-ek vannak, amik gyakolatilag áttekinthetetlenek, nem lehet kereseni stb nyílván lesz rá addon, vannak bugok, de azokat napi szinten javítják és a 2x6 gombos actionbart is szokni kellett. de maga a játék rendkívül igényes a quest-ek érdekesek, akár többször is szívesen megcsinálná az ember, sok quest végén a választás befolyásolja a játék történetét.

  A szintezős zárt insták kegyetlenűl jók, nehézségben valahol zulaman/zulgurub szintjén vannak csakhogy ezek nem hc-k hanem sima insták. szerintem van jövője a a játéknak. https://www.youtube.com/watch?v=cjwjdIlwZuU

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mule

  https://www.youtube.com/watch?v=6BVlCk-oSis

  main questline utolsó bossfigth.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑