FROSTSHOCK mountain-stream

Készült 2016. május 8. | írta Astonkacser

4

Móka és kacagás FS! módra kedden 7kor

Ezen a héten is lesz adás! A múlt héten egész sokan néztetek minket, és úgy tűnt talán vannak élvezhető pillanatai a műsorunknak, úgyhogy rendületlenül folytatjuk a kedd esti móka-kacagást.

Ezúttal is HOTS-al fogunk játszani, sajnos az Overwatch bétáról éppen lecsúszunk, de a későbbiekben akarok majd streamelni Starcraft II-t (például az új Novás pályák jónak ígérkeznek) és nyár végén Legiont is.

A játék szüneteiben főleg az Overwatchról fogunk beszélgetni, illetve arról, hogy két héten belül jön Chromie. És mellesleg itt a nyakunkon a Warcraft film is! De, elsősorban az lesz a téma amit TI adtok hozzá az estéhez.

Apropó … ööö … elnézést … hogy mi ? … jaaa, ok. Most jut eszembe. A kedd este folyamán, vagy a következő heti alkalommal, egy teljesen véletlenszerű időpontban, akár még az is megtörténhet, hogy kisorsolunk egy páros jegyet a UIP-Dunafilm premier előtti Warcraft vetítésére (nem tipp!). Szóval, mindenképpen érdemes lesz becsatlakozni. Bemelegítésképpen például mindenki elgondolkodhat arról, hogy miért ez lett a poszt képe.

Éééés, mellesleg megjegyzem: A minőség kedvéért beinvesztáltam két új játékszerbe, és megpróbálom majd feltolni a minőséget full HD-ba.

13129095_10208631403370112_738564298_o

https://www.twitch.tv/astonkacser

Tetszik(6)Nem tetszik(0)


4 komment érkezett a(z) Móka és kacagás FS! módra kedden 7kor poszthoz

 1. Spellbreak mondja:

  "Bemelegítésképpen például mindenki elgondolkodhat arról, hogy miért ez lett a poszt képe."

  Azért mert a lassú víz partot mos a Frostshock mottója 🙂

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 2. Gumbo mondja:

  Egy szép HD Stream van a képen

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 3. Bagyi mondja:

  Kelet vietnámi folyó partjára épült galambsimogatós apartmanba lehet egy hetes pihenést nyerni, délutánonként kötettlen aknaszedéssel....legalábbis remélem!

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 4. Astonkacser mondja:

  Most kaptam a hírt, egyenesen a Frostshock sasfészkéből: 1 darab páros jegyet fogunk tudni kisorsolni a streamen!

  Tetszik(5)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑