FROSTSHOCK kreativnyerenyjatek

Készült 2016. december 11. | írta Norton

8

A WoW Quest játék nyertesei

Nagy örömmel hirdetjük ki a WoW Quest nyereményjáték nyerteseit. A legjobb pályaműveket Gamecarddal vagy Battlechesttel jutalmazzuk a CD Galaxis jóvoltából.

Hihetetlen ötletes küldetéseket, sőt, küldetésláncokat küldtetek be. Ilyen alkalmakkor szokás elmondani, hogy naaagyon nehéz döntés volt, meg fáj a szívünk, meg háromszor is összeverekedtünk a jelöltek kiválasztása során… de ez alkalommal tényleg borzalmasan nehéz volt dönteni. A pályaműveket egy táblázatba gyűjtve mutattam meg a többi szerkesztőnek, akik szavazhattak a szerintük legjobban sikerült alkotásokra. Én is elkezdtem színezgetni a cellákat, “Ez is jó”, “Háh, ez mennyire király lett”, aztán azon kaptam magam, hogy már a tizedik nyertesnél járok, pedig csak 5 nyeremény van sajnos. Bárcsak mindenkinek adhatnánk valamit, tényleg látszik, hogy mennyit dolgoztatok vele, de az is, hogy élveztétek a feladatot. De nem is húzom a dolgot, hirdessünk eredményt. Sok nagyon hosszú quest is érkezett, ezért helytakarékossági okokból lapozható fülekbe rendezzük a pályaműveket.

A Frostshock! Internetes Kulturális Alapítvány (FIKA) 5 tagú szakemberi gárdája felelősségük teljes tudatában (az emailekhez csatolt kannás borokat és fél disznókat alázattal elfogadva), 1,5 napos tanakodás, veszekedés és egymás anyázása után sikeresen döntésre jutott. A WoW Quest nyereményjáték kapcsán az alábbi határozatot hoztuk:

A legtöbb szavazatot kaptak, és ezzel fejenként 1-1 Gamecardot nyertek

Soha jobbkor,
nagy bajban vagyunk. A légió elleni harcban nagyon fontos a csapataink khm, morálja. Nos, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a biszex gnóm ikerlányok minden nemű és fajú harcos igényeit tökéletesen ki tudják elégíteni. Vagyis tudták, egészen az utóbbi időkig. Sajnos a hálaadási pulykák hatására alsónemű nélkül, de még monokiniben is vállalhatatlanok lettek a lányok. Nincs mire várnunk, az egyetlen, ami segíthet rajtuk, a crossfit!

Ezekben a háborús időkben borzasztó nehéz polgári felhasználású fémhez jutnom, ami feltétlenül szükséges lenne a lányok edzőtermének berendezéséhez. Azt hallottam, hogy Ironforge-ban még lehet kapni kettlebelleket és krómozott acélcsőhengereket, hozz nekem ezekből egyet egyet, és a jutalom nem marad el! Az összeszereléshez használd ezt a Makita’s Csavarbehajtót.

Jutalom: Gnóm biszex ikerlányok (toy): el tudsz képzelni kigyúrt biszex gnóm ikerlányokat méretre vágott kordbársony szalaggal átkötve? (NE HASZNÁLD NYILVÁNOS HELYEN!!!)

~Gergely

For the one and only!

Selama ashal’anore Pöcegödör!

Régóta vártunk már eljöveteledre ifjú harcos! Csak úgy mint mások, mi is hallottunk ám Kalimdor világában végrehajtott embert próbáló tettedről! Csak a nem mindennapi harcosok képesek végigcsinálni egy monokinis kettlebell edzést a fagyos Winterspring csípős széllel átfújt dombjai között! Ezek tudatában csakis Te vagy az egyetlen harcos Azeroth világában, aki városunk híres gyógynövényesei segítségére lehet ebben a veszélyes feladatban ami a legbátrabbak tiszta alsóneműjének fehérségét is próbára teszi.
Városunk legnagyobb gyógynövénylelőhelyén elkezdtek a növények lepusztulni. Egy felderítőnk szerint a peronoszpóra kezdett el terjengeni a növényeink között.

Feladatod nem más, minthogy ezeket a növényeket, amelyek áldozatául estek a peronoszpórának, kiszedd, és hozd el nekünk tanulmányozásra. Bár egy ekkora harcosnak, mint te, ez biztosan egyszerűen menne, mi azért gondoskodunk róla, hogy ne legyen semmi bajod. Segítségedre magaddal viheted ezt a Szent Energiával átjárt betonkeverőt, ami abszolválja a peronoszpóra spóráit, így az ha már ha benne van, rád nem lesz veszéllyel! Ezeken felül az egyetlen nehézség a feladatban, hogy a szent betonkeverőt nem mindig leszel képes tolni, az előző harcos aki sajnos elbukott a küldetésen tönkretette a lábát, így most néhány csavar fogja azt, amikre időnként fű kerül és megakasztja a lábát. Magaddal viheted Azzinoth Makita csavarbehajtóját, aminek segítségével 10 másodperces kasztidő alatt képes leszel megjavítani és tolható állapotba hozni újra a betonkeverőt.
Utad és küldetésed legyen sikeres és mielőbb várunk vissza városunkba.

Küldetésért járó jutalom:
Válassz egyet:

1x Makita’s csavarbehajtó of Azzinoth
1x Krómozott acélcsőhenger of the Betrayer
1x Sylvanas méretre vágott kordbársony szalagja

~Bence

Fejenként 1-1 Battlechestnek örülhetnek

1. Küldetés neve: Csinos leszek!

Leírás: Üdv Néked kalandor, úgy értesültem neked sosem elég a kalandból!

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk,
A kétfejű ogre, KEK és BUR vagyunk.
Először, hogy felkészítsünk,
úgy látom kicsit fel kell öltöztetnünk.

Egy forgószél szétszórt itt néhány méretre vágott kardbársony szalagot,
feladatod az lesz, hogy szedj össze belőlük 15 darabot.
Majd miután dolgod sikeresen elvégezted, térj vissza hozzánk velük,
s jutalmul választhatsz egy belőlük készült monokinit vagy alsóneműt.

Rövid leírás: Gyûjts õssze 15 darab méretre vágott kardbársony szalagot.

Teljesítés:
Tudtuk, hogy gyors leszel, de hogy ennyire?
Most pedig válassz melyik ruhát öltenéd fel testedre!

Jutalom: 34 arany

Válassz tárgyat: Csillogó kardbársony Monokini, Pihepuha kardbársony alsónemű

2. Küldetés neve: Tisztogatás

Ahhw, máris sokkal jobban nézel ki,
csak vigyázz, KEK testvérem nehogy magának nézzen ki.
De félre a tréfát, sürgős dolgod van!
Így hát indulnod kell azon nyomban!
Utazz el a közeli HRANULÁK vidékre
Itt találod nem messze, csak menj délre.

Egy rejtélyes kór támadta meg arcwine tőkéinket,
Bizonyos peronoszpóra pusztítja eme a féltett kincsünket!

A betegség forrása valószínûleg a helyi pöcegödörben lehet
Szóval nem kis kérés, de tisztítsd meg kérlek ezt a helyet!

Ehhez kapsz egy speciális szivattyút ami a munkád segíti,
reméljük ez az eszköz a fertõzést a pöcegödrökbõl sikeresen kiszedi.

Rövid leírás: Tisztíts meg 6 pöcegödröt a K&B szivattyúval.

Teljesítés:
Kissé koszosan de teljesítetted küldetésed
Úgy látom beválnak a hozzád fűzött remények.

Jutalom: 46 arany, 20 ezüst.

3. Küldetés neve: Probléma van, Főnök!

Leírás:

Következzen hát az utolsó feladatod
De itt már nem garantáljuk, hogy nem esik semmi bajod.
Az a gonosz hozen, Makita szabotálja tervünket,
tönkretette a betonkeverőt, és vele együtt az egész telkünket!
Viszont előbbi az, mi jobban izgat, és ezt kell megszerelned,
ehhez pedig Makita’s csavarbehajtóját kell megszerezned!
Minden bizonnyal szükséged lesz még egy új, krómozott acélcsőhengerre,
Ezt viszont találsz, ha mindent alaposan átkutatsz a pincébe’.
Hogy miért ilyen fontos ez a betonkeverő erről nem beszélhetek,
De nyugtasson a tudat, hogy jutalmad lesz majd temérdek!

Rövid leírás: Öld meg Makitát, és szerezd meg tõle a Makita’s csavarbehajtót, majd találd meg a krómozott acélcsőhengert és javítsd meg a betonkeverõt.

Teljesítés:
Harcos, tudtuk, hogy bízhatunk benned
Ezáltal a elismerésünket is sikerült elnyerned!

Jutalom:
Kettlebell – epikus ököl fegyver /Epic fist weapon/
69 gold 96 ezüst

~Denko

Küldetést Northrenden lehet felvenni Storm Peaksben A küldetés adó egy bizonyos Charlie Fényestompor (Charlie Shinybottom) Level 1-es Goblin Warrior akin nincs más, mint egy hózenetróger és egy mikulás sapka. Ha a játékos megközelíti a karaktert az fejét fogva /cry emote-t hallat egy hatalmas gödör mellet.

Első Küldtetés: Valami bűzlik NORTHRENDen.

Leírás: Ahám! Egyszerencsés utazó! Vigyázz hová lépsz, ha megcsúszol én, ki nem húzlak a gödörből.
<Körbe nézve tapasztalod, hogy bizony ezt a pöcegödört sem ma ürítették ki utoljára>
Bizony látom a szemedben, hogy te olyan hős, vagy akinek sok szarral volt már dolga nincs kedved segítő kezet nyújtani és elhárítania dugulást ebből az emésztő gödörből?
<Átgondolod, hogy valóban sok piszkos munkát végeztél, de ez talán minden idők legnehezebb feladata lenne. Határozatlanul, de bólintasz, hogy segítségére lennél>
Remek! Akkor arra kérlek, először hozz nekem egy 30mm átmérőjű Krómozott Acélcsőhengert talán azt nem marja szét ez a hatalmas adag excrementum.

Feladat: Szerezz Charlie fényestompornak egy Krómozott Acélcsőhengert a Dalaranban található használtfém árúházból 5.000 Goldért

Teljesítés esetén: Fényestompor boldogan átveszi a csövet majd az ürülékbe csúsztatva elégedetten tapasztalja, hogy nem marta szét.

Jutalom: [Fényestompor fényesre csiszolt alsóneműje]

Második Küldetés: Szívás, míg világ a világ.

Leírás: Charlie káromkodva közli: – Mindig ez van! Hiába mondom a Mikulás többi segédjének, hogy ne adjatok neki Chilis Babot. Neeem Neem Persze, hogy muszály neki azt vacsoráznia és Kinek kell kitakarítania a végeredményt? Persze, hogy nekem. Na, mindegy ahhoz, hogy kis is tudjuk üríteni a gödröt, kell, egy Szivattyú azt hiszem Goblin mérnöki tudásommal tudok egyet eszkábálni, de kelleni fog hozzá:

– Egy méretre vágott kordbársony szalag
– Egy betonkeverő
– Egy Makita’s csavarbehajtó
< A listát elnézve zavarodottan nem érted vajon, hogy fordult meg Goblin barátod fejében ez a lista, de hát a küldetés az küldetés>

Feladat: Szerezd be Charlienak a listán szereplődolgokat szerte Azerothban.

Teljesítés esetén: Ahogy átadod a dolgokat Goblin barátunknak bőszen munkának lát és akár egy rajzfilmben porfelhőt kavarva egyszercsak egy már működésbe lépett szivattyú kiszedi a gödörből a barna salakanyagot.
<Habár a gödör ürülni látszik sajnos fényestompor nem jelölte ki hova mennyen az anyag így hát minden mást beterített téged is beleértve>
Hát Legalább a gödör üres. Mosolyog Tompor. Nos, nekem mennem kell! Mikulás Gyrost evett és úgy tűnik fehérembertől vette.
Köszönöm a Segítséget hősöm! Vedd ezt el hálám jeléül!

Jutalom: [Charlie Fényestompor Salakanyag áztatta Monokinije]

~OTP

A DÉMONI BORÁSZAT

Szabotáld Gul’dan borászatának termelését.

Szőlőtartalékok megmérgezve
0/8 kettlebell

LEÍRÁS
Légy üdvözölve Bátor Félisten-Kalandor!

Legendák zengik neved mifelénk, hatalmas kalandjaid híre eljutott hozzánk is: legyőzted a démonvezér Kil’Jaedent, véget vetettél a Lich Király rémuralmának, elpusztítottad Halálszárnyat egy krómozott acélcsőhengerrel, ez nem kis teljesítmény.

Viszont most egy olyan feladatot kínálok néked, mely egyik előző kalandodhoz sem mérhető. A rettegett ork boszorkánymester, Gul’dan seregei részére, a brutális küzdelmek okozta feszültségeket enyhítendően borászatot hozott létre, Makita’s Csavarbehajtó néven (a névválasztás logikájának kibogozásán jelenleg is dolgoznak képzett gnóm kódfejtőink). A feladatod az lenne, hogy hatolj be a létesítménybe, melyet mindössze egy méretre vágott kordbársony szalag véd, vágd el azt a kardoddal, és juttass peronoszpóra gombákat a szőlőtartalékaikba! Ha már arra jársz, az üzem edzőtermében jó eséllyel találhatsz kettlebelleket, melyből 8 darabra lenne szükségünk, hogy beolvaszthassuk, és kovácsaink fegyvert s páncélt készíthessenek belőle.

Dolgod végeztével térj vissza hozzám, a pöcegödör mellett foglak várni. Elune kísérjen utadon, [insert random class]!

JUTALMAK
58 gold 75 silver
Választhatsz az alábbi jutalmak közül:
[Gul’dan korrumpált lopója] 1H healer mace, rare
[Gombafertőzött szőlőtőke] battle pet

~Nándor

Gratulálunk a nyerteseknek! Aston fogja felvenni veletek a kapcsolatot emailen keresztül a részletekkel.

De ti se szomorkodjatok, akik lecsúsztatok a nyereményekről. Mi nagyon élveztük olvasni a fantáziadús küldetéseket (melyeket itt akár el is olvashattok), de sajnos csak 5 ajándékot lehetett kisorsolni. Látszott, hogy sokat dolgozatok velük, bárcsak mindenkinek jutott volna valami díj.

Ne feledjétek, lesz még nyereményjáték. Hamarosan indul a 3. forduló!

Tetszik(9)Nem tetszik(1)

Tags:


 • Ormai Tamás

  Fuuu hihetetlen sosem nyertem semmit karácsonykor ez igen szép meglepetés. nagyon szépen köszönöm minden FIKA tagnak,Frostshocknak, és a CDGalaxisnak De legfőképp Fényestompornak .
  jó érzés ha elismerés illet meg egy munkát 🙂
  Köszönöm
  -OTP

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • György Gyula Docsa

  "Selama ashal’anore Pöcegödör!"
  Na jó ezen felnyerítettem

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szabolcs Galambos

  mi ez a kettlebell mánia?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   Mi a baj vele? 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

  elkezdtem írni egy questet, amit Hancu ad Ungoroban, ő lett volna a Tar beastek királya, és monokiniben vár, de aztán ellustultam.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • majk

  nem lehetne az összeset elérhetővé tenni? sőt, lehetne 1 közönségszavazás is csak úgy, nyeremény nélkül.
  szívesen elolvasnám az összeset, biztos jópofák lettek!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Norton

   Itt elolvashatók: http://bit.ly/2hg8jIn

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gergely Kecskeméti

  Köszönöm szépen, én sem nyertem még szerintem kb. soha semmit. Kicsit betegnek éreztem a saját művem egészen addig, amíg nem olvastam Fényestompor feladatait 🙂 Ja, én is szívesen elolvasnám a többi művet is nagyon!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑