FS Állásbörze

Magyar guildek toborzásai, 2009. szeptemberi kiadás.


Bambanyulak (Arathor)

Class: tank, healer, ranged dps

Rólunk: Családi/baráti klán vagyunk olyan tagokkal, akik korábban hc klánokban játszottak, de inkább a nyugisabb játék felé vették az irányt. Főképp olyan emberkék jelentkezését várjuk, akik szeretnek nyugis tempóban(de felkészülten) raidelni és nem zavarja ha esetleg a raid végére a fél banda részeg(esetleg ő is 😉 ). Ha tetszik ez a játékstílus akkor tárt karokkal várunk 🙂

Jelentkezés: a fórumon lehet jelentkezési lap kitöltésével


Neverwipe (Ragnaros)

Class: mindenki

Rólunk: Guildünk többnyire fiatal felnőttekből álló baráti társaság. Olyan aktív, main karakterek jelentkezését várjuk, akikkel teljes lenne a csapatunk a 25 fős progressre. Raidjeink 19.00 órakor kezdődnek a honlapon előre kiírt napokon.

Achievement: Call of the Crusade (10 player), http://www.guildox.com/go/g.asp?n=Neverwipe&r=Ragnaros-EU

Jelentkezés: a honlapon lehet, illetve játékban az officereknél.


Game is not Over (Ragnaros)

Class: dps Death Knight, balance és feral Druid, Hunter, Mage, shadow Priest, holy és retribution Paladin, enhancement Shaman, prot Warrior

Rólunk: Az akkori guildunknak sikerült server first yogg-saront killt elérni(Game is Over) annak a guildnak a szerves része átjött ide és azóta a hard modekat sikerrel vesszük.

Achievement: Heroic: Firefighter

Jelentkezés: Apply írása a fórumra


Silver-River (Ragnaros)

Class: mindenki

Rólunk: Egy dinamikusan fejlődő jó hangulatú guild vagyunk, minden héten 4 raidnap van Hétfő, Szerda, Csütörtök, és Vasárnap ebből 2x-3x kötelező a részvétel. Jelenleg Ulduar25 és Ulduar25 Hard módokat illetve Totc25 és Totc25 Heroicot toljuk.

Achievement: Call of the Crusade (25 player), http://www.wowprogress.com/guild/eu/ragnaros/Silver+River

Jelentkezés: A honlapon keresztül vagy ingame keressétek Icyer-t, Benya-t, Ekloniahslay-t, zippr-t, vagy email-t küldjeteka fakediamond@freemail.hu-ra!


In Aeternum (Arathor)

Class: shadow Priest, enhancement Shaman

Rólunk: Raidelni vágyó tagokat keresünk Ulduar hard mode-okhoz, Coliseum takarításhoz és öcsizéshez. Megfelelő (ejtsd: proper) gear és wsad-skill erősen kívántatik. Manágerünk, Mr. Craw, és munkatársai, Dünamit és Koksz biztosítja a felvételi eljárást. Bővebb info a www.inaeternum.hu és www.dorel.hu weben.

Achievement: XT hard – Heartbreaker

Jelentkezés: A jelentkezéseket a honlapról elérhető fórumon várjuk a tagfelvétel topikban.


Hungarian Titans (Arathor)

Class: ranged DPS

Rólunk: A Hungarian Titans casual raid guild, abból a szempontból, hogy nem kötelező az állandó részvétel, illetve a raidek időtartama és kezdési időpontja a dolgozó emberekéhez igazodik. Másrészt viszont minden este indul raid 10 fősben saját csapatokkal, 25 fősben egy másik guilddel karöltve. ToC 10 normal kitakarítva, Ulduarban YS-on próbálkozunk, következő resetben szeretnénk szétkenni a taknyot a kövezeten.

Achievement: Anub’arak kill

Jelentkezés: Fórum jelentkezések topic


Honor and Glory (Ragnaros)

Class: mindenki, kivéve dps Warrior

Rólunk: Páran biztos tudják, a ragnaros egyik legrégebbi guildje vagyunk. A nyári pangás után most 25-30 ember jelentkezését várjuk, hogy párhuzamosan tudjunk két raidet indítani 25 fős instákba. Illetve megfelelő képességű emberekkel tudjunk heroic és hard mode instákat tolni, aki úgy érzi, hogy nálunk a helye, sőt a barátait és a guildjét is hozná magával, keressen ingame. Geart tudunk nyújtani, skillt neked kell.

Achievement: http://www.wowprogress.com/guild/eu/ragnaros/Honor+and+Glory

Jelentkezés: Jelentkezni ingame és honlapon keresztül


Remény (Ragnaros)

Class: mindenki

Rólunk: A Remény múltja a wow kezdetéhez köthető. Egy nem túl HC, de heti 3 napot 25 fős instancet raidelő guild vagyunk, rendszeresen szervezünk 10 fős raideket és battleground csapatokat is. Erős a guild szociális oldala. Fontos, hogy mindenki jól érezze magát köztünk, jelentős a fórum és a guildchat élet is. Raidnapjaink: kedd, csütörtök és vasárnap 19:15-től 22:30-ig.

Achievement: Trial of the Crusader full clear

Jelentkezés: Fórumon a Szabályok / Jelentkezés topicban.


Cold Fusion (Bloodscalp)

Class: mindenki

Rólunk: Mi amolyan semi-hardcore, kizárólagosan PvE beállítottságú guild vagyunk, próbálkozunk a lehető legjobb hangulat fenntartása mellett a lehetséges maximumot kihozni a csapatból. Hetente ötször futunk neki a raideknek, próbálunk a lehetőségekhez képest alkalmazkodni a szűkösebb időkerettel rendelkező egyénekhez. Folytatás itt

Achievement: I Love the Smell of Saronite in the Morning (25 player), http://www.guildox.com/go/g.asp?a=1&r=Bloodscalp%2DEU

Jelentkezés: A honlapunkról elérhető fórumon, illetve in-game az officereknél.


Infection (Bloodscalp)

Class: tank Death Knight, balance és resto Druid, holy Paladin, enhancement és resto Shaman

Rólunk: Nem HC, de közel sem casual, valahol a kettő között félúton. Heti 3 raidünk van de azokat komolyan vesszük. Hard mode-okra hajtunk, enchantolunk, kajálunk, flaskozunk. A járóképtelen, csökkent szellemi képességű embereket és a slackereket rövid úton kiszórjuk. Időnkent csípős a „humorunk”. Bővebben

Achievement: I Love the Smell of Saronite in the Morning (25 player), http://www.wowprogress.com/pve/eu/bloodscalp

Jelentkezés: a http://inf.egrix.hu/viewforum.php?f=6 linken alatt (részletek a fórumon).


Acrid (Arathor)

Class: healerek, Hunter, shadow Priest, Warlock

Rólunk: Az Acrid guild megbízható, raidelni vágyó, aktív játékosokat keres a szerveren. Felvételi követelmény: 18 életév, aktivitás, min. öltözék. Kisebb társaságok és újonnan született 80-asok jelentkezését is várjuk.

Achievement: Call of the Crusade (25 player)

Jelentkezés: forumon, ingame: Mistiquebaba


Blacksail Pirates (Arathor)

Class: dps Death Knight, Druid, Hunter, Mage, holy Paladin, holy Priest, elemental és enhancement Shaman, arms Warrior

Rólunk: Célunk olyan haladó játékstílust megteremteni ahol megfér egymás mellet a raid a munka és a család. Ezert próbáljuk több emberrel feltölteni a klánt, hogy megengedhető legyen az 60-65%-os részvétel, de ennyit minimum minden raidertől szeretnénk látni. Bővebb info

Achievement: http://www.wowprogress.com/guild/eu/arathor/Blacksail+Pirates

Jelentkezés: jelentkezés a weboldalon


M Y T H O S (Bloodscalp)

Class: tankok, holy Paladin, holy Priest

Rólunk: Nagyon jó baráti társaság 10 fős raidekre járnánk. Raid időpontok megbeszélés alapján, nincs kötelező raid, akkor játszol, ha kedved tartja. A jó hangulat biztosan garantált, várjuk az érdeklődőket.

Achievement: Trial of the Crusade 10 Első Boss fekszik

Jelentkezés: A honlapon fórum rovatban, vagy játékban keress minket bátran.


Resumption (Arathor)

Class: mindenki

Rólunk: Nemrég estünk át egy szerverváltáson, beolvadáson és kiváláson, ezért most újraszervezzük soraink. Motivációnk az eredményesség és a kellemes szórakozás, így a legfőbb jellemzőnk a közösségi szellem és a hosszú távra tervezés. Célunk mielőbb két tizes csapat, IC nyitásra pedig egy ütőképes 25 fős.

Achievement: Call of the Crusader (25)

Jelentkezés: Ingame bármely tagunk útba igazít, vagy a fórumunkon


Reckless Mortals (Arathor)

Class: ranged DPS, feral és resto Druid

Rólunk: A Reckless Mortals, az Arathor szerver vezető magyar klánja, 2005 novemberében alakult. Az eltelt közel 4 évben nyugodt körülmények között, hisztik és
balhék nélkül raidelünk és értünk/érünk el sikereket a progress terén. Hetente 5 napot raidelünk: szerda, csütörtök, hétfő és kedd napokon 19:40-től kb. 23.15-ig, illetve vasárnap 18-19 órától kb. 22 óráig. A raididőpontokból is látszik, hogy nem célunk kifacsarni a játékosainkat, akik nagyrésze már dolgozó, 27 év átlagéletkorú fiatal.

Achievement: Northrend Beasts 25 fős

Jelentkezés: a jelentkezéseket/érdeklődéseket az e-mail címünkre, a recklessm@citromail.hu -ra várjuk, vagy in-game Melondothir ad tájékoztatást


A Fantasztikus Ötös (Ragnaros)

Class: mindenki

Rólunk: Nem, nem öten vagyunk a guildben. 🙂 Már. 2007 óta hódítjuk meg a 10 fős raid tartalmakat és keresünk megbízható, ügyes, értelmes játékosokat heti 2-3 esti, hétvégén délutáni raidekre. Jelenleg 2. raid után Mimiron-t fárasztjuk, ha csatlakozol a csápos polip után haladunk hard modeozni és Toc-10ezni.

Achievement: Ulduar10 10/14

Jelentkezés: Fórumon vagy ingame, officerek nevei a fórumon


Deep Tranquility (Ragnaros)

Class: mindenki

Rólunk: A Deep Tranquility olyan guild ahol igyekszünk maximálisat kihozni a játékból, amellett hogy jól érezzük magunkat a hobbinkra szánt idő eltöltése közben. Nem vagyunk progress guild, de amit eltervezünk azt igyekszünk véghezvinni, erről árulkodhat a, jelenlegi, de nem sokáig, server második helyünk a 25 fős achievementek terén.

Achievement: Immortal, Val’anyr

Jelentkezés: A weboldalunkon keresztül várjuk a jelentkezéseket, az ott feltüntetett módon, a jelentkezési lap kitöltésével.


United Noob Confederacy (Executus)

Class: mindenki

Rólunk: Mi egy különböző szerverekről rerollolt veterán játékosokból álló társaság vagyunk, akiknek már csak casual játékra van ideje. A raideket megbeszélés alapon akkor tartjuk amikor a tagoknak jó nincs fix időpont. Szívesen látunk akár migráló embereket akár lvl 1 húzott karikat is. Akik szeretnének egy skilles, társaságban casual módban raidelni, de mégis haladni szívesen látjuk.

Achievement: ToC 10 4/5

Jelentkezés: E-mail: falloutmaster@gmail.com , MSN: koshthevorlon@freemail.hu


Whispering Wolves (Ragnaros)

Class: mindenki

Rólunk: A Whispering Wolves baráti guild szeretné bővíteni tagsági körét.Több embert is felvettünk már az állásbörzének köszönhetően. Reméljük, hogy még többen jönnek! Konkrét progresz nincs kitűzve célul, viszont nagyon casual szinten szeretnénk a 10-es raid tartalmakat letudni. Egyelőre minimális kötöttségekkel várjuk az új tagok jelentkezését. Amit nyújtani tudunk: nagyon jó hangulat és kellemes baráti társaság, alkalom adtán sörözések. Amit elvárunk, hogy ezekben partner légy, valamint ne a lootért gyere instába, hanem, hogy jól érezd magad.

Achievement: Nincs még említésre méltó raid achievementünk.

Jelentkezés: Aydar, Caissus és Dreathea várja az érdeklődő whispereket, esetleg mail-eket ha nem lennénk online.


Fapuma (Arathor)

Class: tank Death Knight, prot Paladin, holy Priest, resto Shaman

Rólunk: 18/40-ed HC guild vagyunk. Az átlag életkor 10 és fél év. Antisociális társaság keres hasonló visszamaradott embereket. Ulduar 10-ben számos boss-t láttunk már meghalni youtube-on. Jelenleg a “General Vezax” verkfilmel ismerkedünk, de codec probléma miatt a végét nem tudjuk lejátszani.

Achievement: The Keepers of Ulduar

Jelentkezés: A jelentkezéseket várja Mandarin / Wildpeon. Cím: OG, 1297 The Drag u. 13/c (csengő nincsen).


Angels Tears (Arathor)

Class: ranged DPS, healer

Rólunk: Alapvetően barátságos guild vagyunk, bár sok IRL barát van a köreinkben és hát néha leugatjuk egymást, ez az uj embereknek néha talán rémisztő lehet:D U25 és ToC 25 lenne teriteken

Achievement: Legutobb 1 ora 20 perc alatt toltuk le ToC 10 25ben 19 emberrel a pvp reszt mar nem volt kedvunk.


Endless (Quel’thalas)

Class: feral Druid, holy Paladin, disc Priest, enhancement és resto Shaman, Warlock, prot Warrior

Rólunk: Alapjában véve raider guild melynek túlnyomó részét (80%) magyarok alkotják melyekhez recruitoltunk külföldieket, de még mindig nem vagyunk elegen ezért további érdeklődők jelentkezését várjuk elsősorban a megadott kasztokból, ha magyar az illető akkor a ezeken kívül is veszünk be embereket. Minimum szint U25 és ToC 10 ből az összes bossról öcsi és persze hozzá megfelelő skill is ;).

Achievement: Yogg-Saron 25, http://wow.guildprogress.com/EU/Quel’Thalas/Endless

Jelentkezés: Jelentkezni és érdeklődni a fórumunkon (http://endless.tplussz.hu/forum/) vagy online 🙂


Motivation (Ragnaros)

Class: mindenki

Rólunk: A Motivation guild fél-HC módban működő, baráti hangulatban raidelő és egymást segítő teljesen magyar klán. Jelenleg General Vezax (U-25) és Anubarak (Trial-25) van terítéken, a 10 fős instákban már heroic módban haladunk előre achievementekkel együtt! Részletek a weboldalon…

Achievement: Twin Val’kyr (Trial-25) hotfix után

Jelentkezés: Jelentkezni a weboldalon lehet a “Tagfelvétel újra!” nevű topicban.


Isten Ostorai (Arathor)

Class: Death Knight, Druid, Rogue, Paladin, Priest, prot Warrior

Rólunk: Viszonylag casual raiding guild vagyunk, az átlagéletkor 30 év körüli. Heti 3 estén 25ös raid, fakultatív 10es raidekkel. 25ösben Yoggi még él, mert a nyár miatt mindenki Hawaiion szlekkelt. 10 fősben Algalonnál tartunk. Jó játékosokat keresünk, hogy szeptembertől újult erővel tolhassuk a raideket.

Achievement: Firefighter (10fős), http://www.guildox.com/go/g.asp?n=Isten+Ostorai&r=Arathor-EU

Jelentkezés: http://www.istenostoraiguild.com/index.php/forum?func=showcat&catid=2


Knights of Thrall (Twisting Nether)

Class: mindenki

Rólunk: A Knights of Thrall egy baráti szociál guild, ahol megpróbálunk minnél jobban törekedni arra, hogy legyűrjük a jelenlegi contentet, de mindezt jó hangulatban, a játékot élvezve csináljuk. Mindazoknak akik szeretnének jó hangulatban raidelni nállunk a helye. Heti 7 raid van, így mindenkinek van lehetősége játszani, megismerni a jelelegi raid instanceokat.

Achievement: TOTC Faction Champions kill (10 fős)

Jelentkezés: Fórumon: http://www.kot.hu/viewforum.php?f=3, silent apply: recruit@kot.hu


Hun csati heroes (Ragnaros)

Class: mindenki

Rólunk: Hun csati heroes egy RP guild amely arra hivatott ,hogy megvivja csatáit Azerothon Outlanden és Northenden félelemet nem ismerve gyözze le az akadályokat! Ragnaros szerveren rég óta jó hangulatban müködő és sokak által szeretet és ismert Guild.

Achievement: Fall of Naxxramas (25)

Jelentkezés: Ingame Amsia vagy Shaat


Artum Inferniti (Arathor)

Class: mindenki

Rólunk: Az AI egy fél-hc guild, ahol a raidelés mindenki számára fontos, komoly dolog, de próbáljuk a lehető legkellemesebb hangulatban eltölteni azt a napi pár órát. A guild kezdetek óta Arathor top guildjei között szerepel, akár csak a horda oldalt, akár az egész szervert nézzük. Célunk ennek a pozíciónak a megtartása, éppen ezért tagjainktól aktivitást, profi hozzáállást várunk el. Egyéb információ, és guildszabályzat a honlapon.

Achievement: http://wow.guildprogress.com/EU/Arathor/Artum_Inferniti/Ulduar_Heroic

Jelentkezés: a honlapon, vagy ingame: Tyraan Resike Zalandeer Jushi


You Are In Combat (Bloodscalp)

Class: mindenki

Rólunk: You Are In Combat nevü pvp guild nemrég újraalakult régi és új tagokkal. Céljaink közös BG, Arena illetve World PvP. Mindenkit szeretettel várunk aki szeretne közös pvp tevékenységeken részt venni.

Jelentkezés: Phoboss666@gmail.com emailcimen vagy Ingame: Vihaarr-nál


Reign of Destiny (Bloodscalp)

Class: mindenki

Rólunk: Klánunk 1 hónapos fennállása alatt számos hard módot sikerült teljesítenünk, a továbbiakhoz keresünk skilles, gearelt tagokat . Elsődleges Célunk a jó társaság mellett az aktuális Content maximális teljesítése, ideértve a hard módokat is. Elvárások: Aktivitás, megbízhatóság, kasztodra és a játékra való igényesség, Pve orientáltság, heti min 3 raid. További info fórumon vagy Ingame

Achievement: I Choose You, Steelbreaker (25 Player), http://www.guildox.com/go/g.asp?n=Reign+of+Destiny&r=Bloodscalp-EU

Jelentkezés: messor@pannonmailhu e-mail cimre küldött részletes apply-val illetve fórumunkon vagy Ingame: Sianis


Grim Funeral (Twisting Nether)

Class: shadow Priest, elemental Shaman, Warlock

Achievement: Observed (25 player)


Ennyi!

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  31 User(s) Online Join Server
  • Sameth
  • Khas Dylar
  • Valamyr
 • KOMMENTEK

  • csabe on Legyőztük a Lich Kinget!Erre is ráférne egy 4K remaster. :D
  • Kalandor on Legyőztük a Lich Kinget!Olyan nincs, hogy valaki ne linkelje be ide... https://www.youtube.com/watch?v=uFsPvLpPBg0
  • Adi91 on Egy Dragonflight Collector’s Edition rendelBenne van persze a Forint gyengülése is abban, hogy ilyen eszméletlen drága lett a Collector's, de amikor a Legion Collector's
  • Bermuda on Egy Dragonflight Collector’s Edition rendelSzerintem ma már jobb ki sem írni az ilyesmit forintban. Amúgy én arra tippelek, hogy Mikulás bácsi hozza, de ha
  • Kvarclovag on Elindult a bétaEzt megcáfolnám! Én még nem vettem meg, csak előfizető vagyok, de kaptam béta hozzáférést. Annyi a gond, hogy nem érdekel,
  • Azuran on Egy Dragonflight Collector’s Edition rendelMár június óta lehet. Én kicsit közelinek érzem azt a novembert, szerintem december eleje lesz belőle. Még csak most indult
  • ben2 on Cataclysm Classic kérdőívLétezik egyáltalán olyan, aki szívesen játszana a Cata-val? Az egész vanilla mozgalom a Cata miatt kezdődött.
  • PTR01 on Tennivalók a DragonflightigEgy tennivaló van, elfelejteni ezt a borzasztó kieget.
  • Attila on Elindult a bétaKimaradt a PTR post, mert épp nem voltam akkoriban gép közelében, amikor elindult. A classokkal kapcsolatos változásokat már nem szoktam
  • Kvarclovag on Új Death Knight mountOké, bevált a trükk! Már logolok is! :)
  • Darkpep on Elindult a bétaMivel nincs poszt róla így ide kommentelem: Már ilyen jól állnak classok-kal, spellek-kel, talent-tel, hogy már PTR is van belőle?
  • Darkpep on Elindult a bétaNem csak aktív előfizetés kell hanem meg is kell vedd a Dragonflight valamelyik részét. Én se adnék bétát annak aki
  • Vordengo on Elindult a bétaVan egy csillaggal jelölt rész az ezzel kapcsolatos hírekben a blizzard oldalán ahol jelzik, hogy kell hozzá előfizetés. Ez eddig
  • Hatba on Elindult a bétaKiváncsi vagyok kell e aktív előfizetés a bétához való bekerülésre.
  • ben2 on Pénzért mindentNorthrend Mythic Update: instant lvl80, full WotLK raid gear, 500k gold, 500% flying mount,teleport anywhere with 0 cooldown, scroll that