World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


GW2 no image

Készült 2012. július 25. | írta Attila

15

Az összes Armor set egy helyen

Alig egy hónapot kell várni, és már itt is van a Guild Wars 2, 2012 leginkább várt új MMÓ-ja. Nem szoktunk GW2 postokat tolni, hisz a Variance csapata tökéletes munkát végez (meg hülyék is vagyunk ehhez a játékhoz), de azért egy-egy érdekesebb videót mi is kiteszünk. Mint például most ezt az Armor-összefoglalót.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Hatba

  A combat meido outfit egész jó, de mondjuk jellemzően a fekete és a fehér dye nem ingyenes 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Abrt

  nagyon cukik ezek a yoda lények 🙂 kis aranyosak 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • donny

  @Hatba: ingyenesek, csak random drop a színek nagyrésze...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Salen

  Srácok, nem reklámot akarok adni ennek a játéknak és fanboy se vagyok... de 1 hónap van a gw2 és panda megjelenése között.. Aki megteheti adjon neki 1 esélyt és próbálja ki. Nem fogja a WoW-ot letaszítani a trónjáról és nem is akarja a játék.. mert teljesen más! És nekem 5 év wow utána baromira nagy pluszt adott minden beta hétvégén amikor játszhattam vele, előjöttek azok az érzések amikor a WoW-ot láttam először és nem bírtam felállni a gép elől... A két játék nagyon-jól elfér egymás mellet és még havidíjazni se kell! Én már iszonyatosan várom a megjelenést, előrendelve a könyvet pedig ami magyarul elérhető hozzá addig kiolvasom.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  @Salen: Nyugodtan lehet reklámozni a GW2-t egy GW2 topic-ban. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Charmed

  Szinte minden új MMO megadja azt a vanilla érzést, hiszen a lényeg épp az, hogy teljesen új világot fedezel fel, új classok, ellenfelek, insták, harcrendszer vár rád.
  Én sosem bántam meg, hogy kifizettem annyit egy MMO-ért amennyibe egy normál játék kerül és eltöltöttem vele néhány hónapot. Jobban jár aki kipróbál valamit, mint az aki minden játékra azt mondja, hogy úgyse lesz wow verő, ezért ki se próbálom.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • SleepWalker

  Az a probléma ezzel is mint a GW1el, hogy 1-2 hét alatt ( max ) kiütsz benne mindent és várod a megváltást ami nem jön, mivel köv. kiegig pvphetsz. Szóval aki ennél többet vár csalódni fog.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zake

  @SleepWalker:
  Persze, ha csak a gearért vagy képes játszani, ezt már sokszor elmondtuk... De én pl. WoW-ban sem érzem azt, hogy a gearrel jaj mennyivel jobb lennék, mivel jobb gearrel nehezebb bossokra, meg magasabb ratingre mész - jobb gearű ellenfelek ellen. Az, hogy a gearrel erősebb leszel, voltaképp egy illúzió, mivel általában úgyis mindig olyan encounterre mész, ami a gearednek megfelelő... Engem pár hónapig érdekelt kb. a gear WoW-ban, amíg új volt a játék és mindenre rácsodálkoztam, aztán csak egy puszta eszköz lett, nem a gearért játszottam sose. Mivel casual guildekben toltam, volt olyan, hogy egy-két helyre szarabb geart vettem fel raideken is, mert az jobban nézett ki.:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zEEbra

  @Zake:
  Nálunk is volt aki séf sapkában tolta a progressbosst, csak ö nem direkt 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Salen

  @SleepWalker: Hááát a GW2-ben tuti nem 1-2 hét lesz a minden én a béta hétvégén lvl 25 ig jutottam ( lvl80 a max ) egy csomó mindent kihagyva és ignorálva ( szakmák, mini játékok, rejtett kihívások stb ) és így teljesítettem a játék szerint a tartalom 7% át. És akkor a dungeonokról, a eventekről, és többi lehetőségről nem is beszélve, plusz altok 😀 Mert minden kaszt és prof baromi érdekes.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • donny

  és akkor még senki sem említette a random helyeken elrejtett jump-eventeket végén eléggé vaskos loottal néha, az eszméletlenül balance-olt pvp-t meg a wolrd vs world vs world-öt amikor 3 szervert egymásnakeresztenek...sokkal többet nyújt ez a játék annál, minthogy eléred a max szintet és kiütöd a contentet majd vársz a kiegig. 5 és fél évet wowoztam, és egy teljesen újfajta mmo-t látok a guild wars 2-ben. csak ajánlani tudom mindenkinek!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Headless

  @SleepWalker: Sleep ettöl ne várj megváltást inkább gyere vissza wowozni, lehetnél nálunk kutyus warrior vagy akár panda is. Sanyinéninél az csak szebb lehet!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pouks

  Én csak azt nem értem, hogy amíg egyes mmo-kban negatívumként állítják be az endgame hiányát/kevés contentet, addig a gw2-ben ez pozitívum. Úgy is lesz pár játékos, aki csak arra hajt, hogy minél gyorsabban magas szinten legyen...

  Mondjuk a WvW jól hangzik, de azt nem tudom, hogy meddig viszi el a hátán a játékot.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Salen

  @Pouks: Igen a gond az a WoW féle gondolkodás.. én is raideltem bőven sokat HC klánban a WoW-ban. De közben 5 év alatt megnősültem lassan család is lesz 🙂 És nem fér bele 5/7 nap raid az időmbe.

  Ez a játék azon WoW játékosoknak akik csak a raidért játszanak nem lesz megfelelő alternatíva, viszont mivel nem havidíjas egy pihentető játék a raidek között lehet.

  Azoknak viszont akik jobban élvezték a wowban a Questelést, Achizást, Szakmázást és kereskedést, Lore felfedezését, szerepjáték jellegét - mindenképp ajánlott kipróbálni mert ezekben nagyon erős a GW 2.

  Nameg a PVP eléggé balancoltnak tűnik ( bár az sose létezik ) és sok lehetőséget kínál a WvW pedig kifejezetten jó 😀

  Szóval itt nem endgame hiány van hanem teljesen más az end game jelentése mint a WoW-ban...

  De mondom itt nem érdemes a két játék között összefüggéseket keresni vagy hasonlítgatni.. Aki játszik a GW2 vel 2-3 órát rájön ez teljesen más mint az idáig megszokott dolgok a kérdés csak az neked az tetszik-e vagy se ? 😛

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Laxius_

  Ámen.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑