World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


GW2 no image

Készült 2013. augusztus 21. | írta Roodie

6

GW2 próba

gw2necroHa szeretnéd kipróbálni ezt a remek, előfizetési díj nélküli játékot, akkor itt az alkalom – péntektől vasárnapig ingyen lehet kalandozni a Guild Wars 2 világában. Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, és letölteni a kliensét (ami jelenleg picit több, mint 17 gigát foglal, így ennyi helyre is szükséged lesz). Regisztráció és pontos információk a GW2 oldalán.

Ha nem tudod, mi is az a GW2, akkor ajánlom a korábbi cikkünket (egyszer megírom a 2. részét is, ígérem!) vagy a Variance kezdőknek szóló cikksorozatát.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Flyinghawk

  Tok ugyanilyen kepet csinaltam a (norn) necrommal 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zibuprofen

  Még mindig ugyan olyan 0 az endgame tartalom, mint mikor közel egy éve a játék megjelent?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rex

  @Zibuprofen: Igen!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

  @Zibuprofen: Igen.
  Emellett minden második kedden van elég nagy content patch, aminek 90%-a 2-4 hétig játszható, tehát érdemes legalább kéthetente bemenni, ha azokat végig akarod játszani, különben nem látod viszont soha.

  A hivatalos oldal "Releases" menüjében ha visszaolvasol a "Past releases" részben, ott láthatod hogy mik voltak korábban, de az csak egy kivonat. Az emlegetett raid content viszont még nem jött ki, és nem is mondták hogy mikor lesz, csak annyit hogy várják a reakciókat majd.

  Jelenleg amit csinálhatsz az állandó PvE tartalmak mellett, az a Clockwork Chaos content, és ha annak befejezésével megnyitottad a Pavilion instance-t (Divinity's Reachben), ott kihívásként solozhatsz egyre nehezedő bossokat (11 db) egy arénában, amikhez ugyancsak ott spawnoló Raid bossok farmolásával válthatsz jegyeket.

  Kedden éjfélkor lerohasztották a játékosok az összes EU szervert fél órára, szóval játékosok tömegére nem kell várni soha sehol. Mozdulni sem lehet az elégedetlenkedő játékosoktól és elég gyakori az overflow egy csomó zónában.

  Egyébként még mindig van 33db 5-man dungeon (jónéhány mechanizmus át lett alakítva), egyre nehezedő Fractals (LA-ban) jelenleg 9 helyszínnel, 11 variációval, több különböző raid-del teljesíthető guild mission (jó guild kell hozzá), egy valag JP, új eventek, új reward-rendszer world bossokra, dungeon-ökre és championokra, WvW-n külön progress és kifejleszthető képességek vannak, új achievement rendszer jött új rewardokkal, ranked solo és team PvP +3 új map-pel, és még biztos van egy csomó dolog amit elfelejtettem. Amit viszont fontos tudni, hogy az aktuális content patch általában meghatározott ideig játszható tartalmat biztosít, aztán jön a következő patch. AR dungeon pl. már nem játszható, pedig szerintem eddig a legjobb 5-man dungeon volt, amit MMO-ban láttam, és elég húzós is volt még jó csapattal is végigtolni. Állítólag még idén Fractals része lesz az is, mint ahogy a korábbi Molten Facility is, de szerintem már csak csökkentett módban, mert önmagában is legalább 1-2 óra volt egy run egy jó party-val. Rosszal meg végtelen idő... 😉

  Szóval tojtak a tartalomra és csak 16 content patch jött ki egy év alatt, amiknek gyakoriságát két hónapja kétheti frissítésekre váltották.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zibuprofen

  @Rertez:
  Köszönöm a több mint kielégítő választ, komolyan érdekel, mert megvan a játék, csak már jó pár hónapja lemondtam róla.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

  Ha valaki spórolni szeretne, de megvenné, az kb. kéthavi WoW-előfizetés áráért (26 EUR) megszerezheti a Go2arena shopjából is a kulcsot. Linket nem adok, mert a WordPress nem engedi, de dotcom a vége. 😉 Tudomásom szerint ott a legolcsóbb és megbízható is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑