World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HEARTHSTONE Hearthstone

Készült 2015. december 10. | írta Deathcrow

9

Heti Hearthstone #1

2015 – 50. hét

Na srácok,

Az van, hogy a wowot már régóta nem tolom. mivel egyszerűen nincs időm rá. A többi Blizzard játék, mint a Heroes of the Storm és a Diablo meg annyira nem köt le, hogy akkor most arról irogassak hosszú sorokat.

Az utóbbi fél évben toltam egy picit a Metal Gear Solid ötödik részével (60 órát simán beletettem…), meg a megjelenése után nagyon rászálltam a Fallout 4-re (100 óra… na!) Viszont volt ez a Hearthstone, amit sosem tudtam hanyagolni: perpillanat számomra ez a kártyajáték iszonyúan addiktív, szórakoztató és a hibái ellenére is egyre szélesebb közösséghez jut el. Remélem eljutunk egyszer oda, hogy legyen egyszer egy FS! által szervezett FireSide gathering. Ez lészen a célom!

Mivel szerdánként van update/szerverleállás/új kocsmai verekedés (igen, ez a Tavern Brawl magyarul…), ezért úgy gondolom csütörtökönként kaptok egy kis updatet a játék jelenlegi állapotáról. Ugorjunk is fejest a paklik közé:

Karácsonyi hangulat: Aston írt erről, a hősök a megszokott üdvözlés helyett Boldog Karácsonyt kívánnak, utána ettől függetlenül kapod arcba az aggrót. Ráadásként csak most, ki tudja meddig 40 pakli áráért kapsz 50-t az eredeti kártyacsomagokból.

League of Explorers:

 • Az első szárny legnagyobb meglepetése Reno Jackson, amely friss löketet adott a Warlockoknak és a Freezemageknek. Rögtön a megjelenés hetében SuperJJ egy élő tornán csinálta meg ezt a trükköt. Halál a secretpalákra!!
 • A második szárny Brann Bronzebeardje finomabban avatkozott a játék egyensúlyába, de azért sok pakliba bekerült: tizedik körben egy Brann – [Dr. Boom] kombó szépen beteríti aknákkal a pályát 🙂

  Boom boom boom boom! I want you in my room!

 • A harmadik szárny legendary kártyája, Sir Finley Mrrgglton és az előző szárnyból jövő Tunnel Trogg meg elhozta a Sámánoknak a kánaánt. Perpillanat az aggrósámánok kb olyan szinten vannak elk*rvulva, mint a secret palák. Nebasztassámán!
 • Ma nyílik meg a negyedik szárny, és perpillanat úgy néz ki, hogy Elise Starseeker megmarad egy aranyos bulikártyának, komolyabban nem számolnak vele a játékosok. A kártya úgy működik, hogy Elise kijátszásával belekever a paklidba egy térképet, majd amikor kihúzod ezt a lapot és kijátszod, akkor egy Aranymajmot kever a kihúzatlan lapok közé. A poén csak akkor jön, ha kijátszod az Aranymajmot: minden nálad lévő kártyát random legendary lapra cserél 🙂
 • Majd a jövő héten meglátjuk, hogy a prófécia igaz lesz, vagy az Arany Majom 🙂

Tavern Brawl:

A héten az “Encounter at Crossroads” van. Nagyon egyszerű a menet:

 • Klikk a Tavern Brawlra
 • Kiválasztasz egy hőst
 • Kapsz 30 totál random kártyát aztán lehet játszani. Tökéletes arra, hogy gyorsan megszerezd a heti ingyenpaklit és az új játékosok is találkozhatnak legendary lapokkal.

Már többször volt, de ettől még jó móka marad az eheti brawl

Most zárom soraimat: a hét folyamán majd jelentkezem egy irománnyal, amiben bemutatom, hogy tudsz sikerélményt szeretni friss HS játékosként 🙂

Tetszik(7)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Woot! DC is back!

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Drout

  DC a kazuár? 😀
  Nekem is nagy kedvencem a tavern brawl, hétfő-kedden el sem indítom a Hearthstone-t. Eddig legjobban a múlt heti tetszett, de a Crossroads is jó móka.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Deathcrow

  Annyira nem kazuár, de még csak most kóstolgatom igazán a mélyvizet (rank 5 környéke) 🙂

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • rilo

  Természetesen mindenki azzal játszik amivel akar, nulla rosszindulattal írom ezt, csak fura volt ezeket a sorokat egymás után olvasni 🙂
  "Az van, hogy a wowot már régóta nem tolom. mivel egyszerűen nincs időm rá."
  "megjelenése után nagyon rászálltam a Fallout 4-re (100 óra… na!)"

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Ha kiveszel egy het szabadsagot akkor 50-100 orat siman tudsz jatszani egyhuzamban. De Wowozni nincs ertelme ha nem tudsz vele havonta legalabb 50-100 orat jatszani. Az meg kicsit mas.

  Nezd ugy, hogy DC mar csak az egy ejszakas kalandokat szereti (Fallout 4), de a Wow mint komoly barátnő már nem fér bele.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Deathcrow

  @rilo: a Fallout 4 miatt párszor sikerült hajnali 4 körül ágybamenni 🙂 Ezt hosszú távon nem lehet megcsinálni, és jah kivettem pár nap szabit a játékra 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Az utóbbi 2-3 hétben kezdtem el komolyabban szórakozni a játékkal, mert Legionig úgysem nagyon van mit wowozni, addig meg jó ez. Megvettem BRM és LoW kiegészítőket, valamint elkövettem azt a hibát, hogy vettem 40 pakli classic kártyacsomagot. Nem is értem mi a francot képzeltem, a 200 kártyából nagyjából 30 volt új lap, másik 30 meg a második az adott kártyalapból, a lapok 70%-a instant disenchant lett, ráadásul 40 pakliból sikerült 1 (azaz egy darab) legendaryt kiszedni, Gruul személyében, köszönöm. Nem értem, miért a classic paklikon van kizárólag kedvezmény :/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Deathcrow

  @Deluksz: en sem, nem egy nagy winter veil akció 🙁 Sőt volt botrány is, hogy az Amazonos paklik nem is voltak akciósak.

  Perpillanat a havi golden kártyák disenchantolása a jó biznisz ha rank 8 fölé mész: nem kell bling bling, csak a dust.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Stickie

  https://media.giphy.com/media/VMgcrwq9imGHu/giphy.gif

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑