World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HEARTHSTONE Hearthstone

Készült 2016. január 25. | írta Deathcrow

6

Heti Hearthstone #5

Egy kisebb megfázás, meg a Diablo III új szezonja miatt kidőltem/elérhetetlenné váltam egy időre – azonban most visszajöttem, és azt mondom  csapjunk bele megint a lecsóba!

Egy videóval: közismert slágerek HS-kiadásban – hacsak egy refrén erejéig. Nagyot mosolyogtam, pedig alig kétperces 🙂

Megjegyz.: a kedvencem a “Scatman” curator, de az “Aladdin” Paladin curve és Ms. Reno Jackson is zseniális.

További HS cuccok:

Pity timer – avagy a szerencsétlen flótásoknak is jár Legendary kártya

“Sosem bontok legendaryt”

Na, ez pont lehetetlen.  Statisztikailag kimutatták (gyakorlatilag több ezer csomagot bontottak fel a srácok), hogy külön-külön van egy “timer” az azonos típusú paklikra (Vanilla, Goblins v. Gnomes vagy TGT), amely garantálja, hogy 39/40 pakkonként biztosan kapj egy legendaryt.

30 pakli felett kezd durván felmenni a plussz %.

Verdikt: ettől még szeretnék az életben egyszer 2 legendaryt találni egy csomagban 🙂

legendary rate

Magic kártyák HS-köntösben:

Jópofa, a legdurvább Magic kártyákat átültették HS logikába. Az album ITT található. A kedvencem mind közül a teljes board-reset lap, amelyet talán így lehetne lefordítani “A világ lángokban”. Piromániás hajlamúaknak kifejezetten ajánlott… hmmm… akkor lehet én is az vagyok? o.O

worldfire

 

Kolento suli – midrange druidát tanít a barátnőjének.

Azért, mert Kolento. Meg mellette ott van a barátnője, szal GRILL is van a videóban. Amúgy mond pár érdekes cuccot a Durid kaszttal kapcsolatban, kezdő játékosoknak szerintem hasznos.

Deck of the week

Cancer/Face warrior

Mostanában több ilyennel is összefutottam – az egész dekk olyan érzésre, mint a facehunter – damage arcba jól.

facewarrior

Tetszik(4)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • mmslayer

  Jó kis poszt. 🙂

  Rég játszottam warriorral, tettem egy próbát ezzel a deckkel és tetszik. Gyors, pörgős, 4-2 win/loss arány lv15-ön. Megtartjuk, köszi. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Azie

  Én egymás után kaptam arcba r18on hányadék palát, úgyhogy egy pár napig hanyagolom.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Csakhogy. Már kezdtem aggódni. Nem volt hol örülni a Mechazodos brawlnak, vagy sírni a legutóbbi random brawl miatt 🙂 A mix tape zseniális, egyből kétszer néztem végig, nagyszerű szinte az összes, reméljük lesz több is. Kolentó mid-range druid videójának nagyon örültem, egyből rá is mentem, amikor kijött, de még párszor meg kell néznem, mert jórészt a bnőjén pihentettem a tekintetemet. Iszonyat milyen nője van. Legendary droprate-ről meg annyit, hogy nálam ez pontosan így működik. Kurva legendaryt nem kapok, maximum csak 40 pakkonként, ugyanis amióta játszom ezzel a szarral sikerült 3 legendaryt forgatnom a kb 200 packból, amit nyitottam.

  Tipp: Kifejezetten örülnék egy olyan bejegyzésnek, ami azokat az oldalakat, csatornákat szedi össze, ahol a tanulni vágyó HS-es casual sok infót magára ránthat. Napi szinten jönnek ki ilyen-olyan deckek, a meta is elég sűrűn változik, hol áll éppen az aggro shaman, a face hunter, a secret paladin, mit érdemes lecraftolni, mi menjen disenchantra, stb.

  Kolento StrifeCro, Kibler, Drogan, Kristophesaurus, ők a játékosok, akiket követek. Top Deck és Hearthstone Moments a két csatorna ahol vicces, szerencsés, vagy éppenséggel elcseszett playeket szoktam nézegetni, ezek kifejezetten fun csatornák, vagy összefoglalások heti legjobb playekből, stb. Az oldalak, amiket olvasni szoktam a hearthstonetopdecks.com, a hearthhead és a hearthpwn. Hasonló összeállítást szívesen fogadnék másoktól is, vagy egy cikkben összeszedve listázva a fontosabb online helyeket.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Drout

  Deluksz, kezdesz túl sok időt elbaszni erre a játékra 🙂

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Néha magam is úgy vélem 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Tudom, hogy sok ilyen Funny/Lucky/Top stb plays-es csatorna van Youtube-on, de szerintem messze Rage Orc csatornája a legszórakoztatóbb. Ajánlom mindenkinek, aki nem ismeri.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑