World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HEARTHSTONE 1DY1HCJMRUW41409785967627

Készült 2016. február 5. | írta Hancu

3

Egy hét múlva Winter Preliminary

Az pedig első nagy verseny az idei HS világbajnokságra vezető úton. A pontverseny top128 játékosa jut be rá minden régióban, és onnan aztán a legjobb 8 megy tovább a régiós döntőre. Ahol már 100 erez dodós pénzdíj van + a bajnoknak egy tuti hely a Blizzconon a nagydöntőn. Ez fog még háromszor megismétlődni idén, szorozva négy régióval, az 16 játékos. A pontverseny állását itt lehet követni, valaki látja az élmezőnyben a saját nevét?

Tetszik(1)Nem tetszik(0)


 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Apró technikai kérdéssel járulnék a HS community irányába. Nincs egy órája, hogy az eset történt. Azzal a szándékkal léptem be, hogy megcsináljam a legfrissebb küldetést, ezzel együtt pedig vegyek egy új decket az összegyűlt pénzből. 70-80 gold körül volt a budget, a küldetés 40 goldért nyerj 3 játékot akármelyik classal. Értelemszerűen a kezdeti gold mennyiségtől függően (illetve 3 játék alatt mindenképpen összejön még 10 gold) 120-130 gold környékén kellett volna befejeznem a küldetést. Legnagyobb meglepetésemre, amikor kiléptem Play modebol, hogy vásároljak, azt láttam, hogy 430 goldom van. Nos... ki is próbáltam gyorsan a shopban, és sikerült is 4 csomag kártyát gyorsan megvásárolnom.

  Bug, feature, hotfix, visszatérítés, mifene? Előfordult már mással is ilyen? Az kizárt, hogy felhalmoztam volna a goldot, egyrészt mert ennél azért hosszabb távú a memóriám, tudom, hogy 100 gold alatt voltam, amikor pár órája elkezdtem játszani, másrészt sohasem halmozok, amint összejön 100 gold veszem a csomagot. Igencsak meglepett (kellemesen) az eset, de jó lenne tudni, hogy előfordult-e már mással is, vagy várjam a banhammert?

  Tetszik(0)Nem tetszik(2)
 • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

  Oszt mi történne, ha mondjuk az EU top 8-ban lenne egy kínai? A 9. RayCN pl. kínai saját bevallása szerint is. Nem ismerem ezeket a verekedős játékokat, azért kérdezem, hogy itt ez hogy megy. Gondolom, igazolni kell a bejelentett lakcímet/állampolgárságot, mint más hasonló versenyeken.

  A Standard Format kapcsán meg annyit megjegyeznék, hogy nyilván a Wild periférián marad egy darabig, de korántsem casual mód lesz, ha jól csinálja a Blizzard. Nem vetik meg a pénzt, ugye. Egyelőre pár évig szerintem semmi értelme komolyabban foglalkozni vele, mármint nagyobb Wild versenyeket szervezni a Standard mellett, mert a legális lapok számát tekintve nem lesz még nagyságrendi különbség a Standard és a Wild között. Évek alatt viszont ha összekapnák magukat, elérhetnének egy pár ezres lapszámot, ami a meta deckek diverzitását is növelhetné a formátumon belül, tehát pont a hard core játékosok számára válhatna vonzóvá. Lásd a mostani hétvégén is futó Magic Pro Tour atlantai állomását is, ahol van Booster Draft, meg Modern, oszt annyi. Nincs Standard, noha az a legnépszerűbb a tucatnyi (de inkább több) hivatalos formátum között. Szóval nem biztos, hogy mindenkinek megéri összetörni a nem Standard legal lapokat, csak hogy a következő standard rotánál gyorsan legyen dust az új lapokra. Gondolom, lehet majd törni meg craftolni, bár ennek nem olvastam utána. Ha igen, akkor a Wild legal lapok értéke azért dollárban is magasabb lesz a többinél, mert tört lapokból craftolod.

  Valaki itt felvetette hozzászólásban a "reprint" lehetőségét. Ha újra kiadnak lapot akár más artwork-kel is, akkor a korábbi kiadása is legális Standard-ben. Az sem ördögtől való eléképzelés ám, meg ugye Magic-ben is kijöttek jó áron a Modern Masters booster-ek is, és azért előfordul pár reprint is minden setben. Ez ott a balance egyik eleme is, bár MTG-ben utólag nem piszkálják a lapokat, nem csöngetnek be, hogy átírnák a szöveget, meg a számokat. 🙂 Ban néha előfordul, de ritka. Modernben most épp volt pár, ami belenyúlt a metába is, de a játszható lapok számához képest kb. nulla a ban list. Szóval ha jó a lapérték (value), akkor nem biztos hogy megéri kidobni, hiába csak a Standard érdekel valakit.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Green777

  DeluksZ:

  Chicken Dinner : Win 100 games in any mode. 300 Gold

  vagy

  Big Winner : Win 1000 games in any mode. 300 Gold

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑