World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HEARTHSTONE ogrebruteinterview

Készült 2016. február 16. | írta Hancu

12

Március 9 – jegyezzük meg ezt a dátumot

Ugyanis az a hír járja, hogy akkor jelentik be az új HS-kiegészítőt, azzal együtt meg jön a standard és wild módok különválása, azzal meg jó néhány nerf és fix a klasszik lapok körében. Vagyis égszakadás, földindulás, és a fogsorok hangos csattogtatása. Némileg gyengíti az állítást, hogy egy szál shacknewsos hír utal csak erre, ami azt írja, hogy aznapra kapott meghívót egy HS-eseményre az amerikai média a Blizzardhoz, de ezt egyetlen más forrás sem erősítette meg. Mindenesetre a márciusi bejelentés, és pár héttel utána a megjelenés elég jól beleillene a HS-kiegek megjelenési ütemébe. Mivel legutóbb PvE kaland jött, most rendes kiegészítőn a sor, 120-130 lappal, ami pedig azt jelenti, hogy jobb ha pánikszerűen elkezdjük spórolni az aranyat meg a dustot.

Tetszik(3)Nem tetszik(0)


 • fects

  Pánikszerűen? 2-3 kiegészítő / kaland után már lehetett látni, hogy az adott kiegészítő után azonnal érdemes elkezdeni a következőre a gyűjtögetést, ha F2P akarsz maradni, és a főbb lapokat szeretnéd megszerezni belőle.

  Bár lehet, hogy ez így is kevés lesz, mert az átalakítások után felértékelődhetnek bizonyos classic és tgt lapok is, szóval lehet azokra is kell majd "költeni".

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
 • Endyr

  A hearthstone subreddit moderatora is jelezte, h kapott meghivast, az +1 megerosites.

  forras: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/45h3xb/a_bitesized_state_of_the_subreddit_address/#mod

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  hat nemtom, en mar egy honapja gyujtogetek, nyilvanvalo volt hogy jon majd a kieg.
  amugy sincs ertelme arenazni a random paklikkal, foleg ugy hogy az egyik lehetseges pakli olyan lapokat ad amiket egy honap mulva gyk. hasznalni sem lehet majd...

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Én vagyok az egyetlen, aki pénzt költ a játékra? Eddig a 3 adventure-t, illetve egyszer 40 classic paklit vettem magyar királyi forintokért. A következő kiegészítőnél, amennyiben lesz pre-sale úgy valószínűleg bejátszom azt a lehetőséget. Erre azért érzek bizonyos késztetést, mert nem szeretném, ha fennállna az a szituáció, ami egyébként fenn áll azóta, hogy komolyabban elkezdtem játszani, ti. hogy abszolút hátrányban vagyok lényegében mindenkihez képest, aki akár csak a napi küldiket megcsinálta az utóbbi két évben. A következő kieget rendesen felvértezve szeretném kezdeni.

  Tetszik(4)Nem tetszik(1)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  Deluksz: masfel adventure-t vettem eddig. ennyi. talan a napi kuldik 20%-at csinaltam meg az elmult ket evben, de siman lehet hogy annyit sem. neha meg a brawl is kimarad. mondjuk arenaztam azert egesz sokat (legalabbis szamomra soknak tunik igy visszagondolva)

  Tetszik(1)Nem tetszik(1)
 • fects

  @DeluksZ: én még az elején vettem packokat, de Naxx óta F2P-ben nyomom. Kb a napi questeket csinálom meg + napi 10-20 gold a winekért. Így kijönnek az adventure-ok, és a packos kiegészítőkből kb 100-at tudok venni goldért. (Szerencsére GVG-ből nyitottam Boom-ot, TGT-ből Justicart, az epicek jó része használhatatlan, a többire meg elég a nyitott mennyiség.)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  @fects: GvG-ből Boom és TgT-ből Justicar az lényegében elég bármire 🙂 Szerencsés nyitások voltak.

  Jelenleg minden aranyamat classic csomagokra költöm. Arénázni nem arénázok, mert nem értek hozzá, valamint nagyon stresszel, és nem szeretném megkockáztatni a GvG-s csomagokat. Ráadásul még hiányoznak alapvető Legendary és Epic lapok is a classic setből.

  Hogy érted, hogy packos kiegből 100at tudsz venni? Mármint 10k gold azért nem pár nap:) Átlagoljuk mondjuk napi 50 goldra a küldikat (40-es meg 60-as mellett ez tűnik ésszerűnek) és mondjuk napi 50-et még összeszedsz 15 győzelemért, akkor is majd 3 hónap, amíg összejön 100 csomagra való arany.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • fects

  @Deluksz: napi 60 golddal lehet számolni, a questért 50 + 10 a 3 winért. (A napi 15 win azért elég húzós hosszú távon.) Ez havi 1800 gold, tehát a 10k-ért inkább 6 hónapig kell játszani, nem 3.
  A sztori röviden: Naxx bejelentésekor kezdtem el gyűjteni a goldot (2014 április), tehát kb 22 hónapja, ez ~40k gold a fenti számolás alapján. Megvettem Naxxot, BRM-et, LoE-t: 2800 + 3500 + 2800 = 9100 gold. nyitottam kb 100-100 GVG és TGT packot = 20k gold, és jelenleg van 7k, tehát ez összesen 36k, a 4k különbség meg classic packokra ment még el (illetve volt hogy nem csináltam meg a questeket időben, vagy a 3 win nem jött össze). Ha kb 3 hét múlva bejelentik az új kieget, ami mondjuk további 3 hét múlva jelenik meg, akkor lesz is rá kb 10k goldom.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Így már világos. Igen, sajnos ez az, amire nincs időm úgy, hogy komolyan 2015 novemberében, de inkább decemberében kezdem el játszani 🙂 (pedig még bétáztam is...) Úgyhogy ahhoz hogy összejöjjön 40k gold igen sokáig kellett volna várnom, arról nem is beszélve, hogy amit te 40k golddal meg tudtál csinálni ahhoz nekem legalább 70k kéne (mert mire összejönne a 40k gold lenne még 2 uj kieg meg 2 uj adventure kb). Ezért nyúlok mélyen a pénztárcámba (bár amilyen ranked meccseket toltam most inkább az uninstall gomb felé húz a szívem).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • fects

  Ha van erre elég pénzed, akkor hajrá, de ha nem, akkor lehet, hogy én a helyedben a 2015-ös kiegészítőket se venném meg (vagy csak a nagyon szükségeseket mind a kalandokból, mind a packokból), és koncentrálnék a classic packokra, meg a 2016-ban megjelenő cuccokra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  @fects: Úgy érted a 2016*-os kiegeket nem vennéd meg és koncentrálnál a 2017*-es cuccokra? Csak mert minden megvan idáig:) Az összes adventuret megvettem, szóval nincs mit "nem megvenni" a 2015-ös szórásból. Most azon gondolkodom, hogy az új kieg előtt vegyek e mondjuk 40 TgT csomagot, mert az még egy évig játszik, vagy vegyek 40 GvG csomagot, mert azt utána már elvileg nem lehet vásárolni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • fects

  GvG-t már tuti nem vennék, mert azt kb még 1 hónapig tudod használni. Mivel az adventure-okat megvetted, így a TGT-n tudsz spórolni, abból én már tényleg csak annyit vennék majd, amennyi feltétlenül kelleni fog, hiszen ha áprilisban jön a Standard, akkor a TGT-s cuccokat csak 9 hónapig tudod használni, viszont a Classicot még évekig, illetve a tavaszi kiegészítő lapjait meg 1 év 9 hónapig. (Persze ha a Wild is érdekel, akkor GVG-ből kell most bevásárolni, mert az lesz elérhetetlen nemsokára.)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑