HEARTHSTONE Hearthstone-Whispers-of-the-old-gods-620x390

Készült 2016. március 11. | írta Deathcrow

27

Hearthstone – Whispers of the Old Gods

Megerősítették: április végén jön, 134 új kártyával. Főszerepben C’thun. Trailer:

 • 3 paklit kapsz a kiegészítő megjelenésekor ingyen!
 • Megkapod a legendary kártyát, C’Thun-t az első paklibontással!!!
 • 50 pakk prepurchase esetén C’Thun kártyahát (animált szem mozog össze-vissza)

A kártyákat a következő napok során fogják lassan kiszórni 🙂

Eddig ezek hivatalosak:

Hearthstone-Whispers-of-the-old-gods-cards

Tetszik(10)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Lazy Panda

  http://i.imgur.com/4r4eBk4.jpg

  Tetszik(11)Nem tetszik(0)
 • Capowne

  Kicsit meglepődtem azon hogy Cthunt ingyen megkapja mindenki, de tetszik a kártya, és az hogy egyes lapok erősítik majd. Bár kicsit hiányolom a többi öreget, főleg hogy a kieg címe Whispers of the Old GodS. Persze lehet ottlesznek még, én bízok benne 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • vazzeee

  Négy Old God lesz a kiegben, de csak C'Thun lett megmutatva közülük és kettő buff kártya a 16ból.

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Mi az, hogy csak ennyi lapot mutatnak meg a kurvaanyjukat?! 😀 Tessék az összeset megmutizni most. Kíváncsi vagyok milyen C'thun buffolo deckek lesznek (aminek a végén C'Thun random kioszt 35 sebzést mondjuk). Azt hittem korábbi lesz a megjelenés, most nem tudom, hogy gyűjtsem-e tovább az aranyat, vagy vásároljam le...

  Tetszik(0)Nem tetszik(12)
 • zerodeath

  @DeluksZ Én valahol 2000-3000 gold között lecappemel magam és mindent afölött elköltök.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Ermac

  Off:
  http://www.gamestar.hu/everquest-next-ezt-sem-fejezik-mar-be.html
  Everquest next RiP / torolve

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Felfedtek ket uj kartyat. Paladin class card, 5 mana spell, summon 5 sh recruits. Valamint egy legendary, Hogger, doom of elwyn, 7/6/6 whenever this minion takes dmg summon a 2/2 gnoll with taunt

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • fects

  @DeluksZ - aranygyűjtés téma. Minden attól függ, hogy hány használható legend és epic lesz a ~130 kártyában. A common és rare kártyák pár nyitásból úgyis meglesznek, de az előbbi kettő igencsak megnyomja a szükséges packok számát.
  Ha a TGT-ből és GVG-ből indulok ki, akkor ~100 pack kb mindenre elég, de mivel most kiesik Naxx és GVG, illetve nerfelik a Classic set kártyáit is, így lehet, hogy a gyengébb lapok is kelleni fognak az új kiegből, így akár 150-200 pack is elképzelhető.

  Én 8.5k goldnál járok már, cél a 10k a kiegészítőig.

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • Deathcrow

  5k-nál vagyok, az elég is lesz pakkokra 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Briza

  És van még egy lap:
  http://www.hearthstonetopdecks.com/wp-content/uploads/2016/03/eater-of-secrets-200x286.png

  Justice demands retribution 😀

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • vazzeee

  Nekem háromezer aranyam van, április végére összejöhet 5-6k, lehet nem mindből fogok új packot venni, hanem mondjuk 10-15 GvG-t hátha kieseik valami ami nincs meg, utána craftolni őket halál lesz.
  Persze a gold szerzés menete változó, függ attól milyen napikat kapok, részegen van e kedvünk haverokkal arénázni, ilyesmik.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZZ

  Sziasztok!

  Erős casualként (2 gyerkőc mellett) szeretném kérdezni, (ha nem vagyok indiszkrét) hogyan szedtek össze ennyi goldot?

  Csak a napikat nyomjátok vagy arénáztok is? Csak napikból és rankedből egy átlag héten kb. mennyi órával nagyságrendileg mennyi gold szedhető össze? Tudom, a napi questeken is múlik, van-e hozzá jó decked pl.)

  Előre is köszi!

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • vazzeee

  Én személy szerint csak napival, alap esetben üres questlognál vagyunk, kapsz egy q-t, teszem azt negyvenes, lecseréled, az is negyvenes, akkor azt nem csinálod meg, ha másnap kapsz még egy negyven goldosat akkor az egyiket leadod újért, ha az is negyvenes, azokat sem csinálod meg, ha harmadik nap is kapsz egyet és annak a cseréje is negyvenes akkor kell egyet megcsinálni, és forgatni a feladatokat amíg nem kapsz 60 vagy 100 asat, ennyi az egész.

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • vazzeee

  Maximum 100 gold összeszedhető 3win/10 goldből, de az harminc win, nem hiszem hogy sokan szórakoznának azzal bot nélkül, de viszont 60 goldos feladatnál simán benne van hogy első vagy második nyerésnél kapsz 10 goldot és mire befejezed a feladatot még 10et, az már 80 gold egy nap. Persze itt akkor figyelni kell ha mondjuk van egy 5 Druid or Priest meg egy Druid or Rogue akkor ne 5druidot csinálj hanem papot meg rugót, az legalább 30+arany. Persze ezzel nehéz így számolni, de heti 600-700 gold simán kiszedhető csak napi feladatok megcsinálásával.

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
 • Deathcrow

  Igazából nem is nagyon forgatom a questeket, csak azokat amikhez nincsen kedvem (ilyen Rogue/Shaman sajnos nem jatszik nalam)

  Neha siman leadok egy 5 wines Rogue/Sámli dekket mert egyszeruen nem fogok vele annyit grindelni :')

  Tetszik(4)Nem tetszik(0)
 • Sentynel

  Az 5 win-es napikat általába Tavern Brawl-on szoktam megcsinálni (már ha olyan hete van a kocsmának ahol playable class-okkal lehet menni). A többit csak simán ranked mode.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZZ

  Köszi mindenkinek a válaszokat, hasznos volt! 🙂

  Wari + Warlock + Mage amihez viszonylag jobb lapjaim vannak + rugóval is tolom néha ha van rá quest, a pala / priest /shaman questeket szoktam eldobálni, nem a reward mennyisége alapján, de jogos, erre is rámegyek majd 🙂

  Köszi mégegyszer a segítséget!

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • fects

  @vazzeee: a heti 6-700 goldhoz azért elég sokat kell seggelni, a 400 reálisabb ha csak napi 4-5 meccsre van időd.

  @GaBRiWaZZ: én is gyerek + meló mellett tolom, a nagy előnyöm, hogy már Beta óta, azaz lassan 2.5 éve, azalatt összejött olyan 35-40k.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rambogi

  @vazzeee: Nagyon jó tippek a napi küldik maximalizására, csak ezzel a résszel nem tudok egyet érteni: "Persze itt akkor figyelni kell ha mondjuk van egy 5 Druid or Priest meg egy Druid or Rogue akkor ne 5druidot csinálj hanem papot meg rugót, az legalább 30+arany." Vaaagy játszol 5 -öt druidával, és még 5 -öt bármely másik hőssel amelyiket szereted, ha ragaszkodsz ahhoz a 20g -hez.

  Én extra lightosan szoktam csinálni a napikat kezelni. Üres q logból indulva próbálom válogatni, hogy olyan küldit kapjak amihez van értelmes paklim, és lehetőleg azonos hősök legyenek a küldiben, hogy minél kevesebb játékkal ki lehessen szedni az összeget. Ha nincs kedvem/időm, 4. és 5. nap nem cserélek küldit, 5. nap megcsinálom mind a hármat, és másnap ismét 3 küldi lesz a elérhető. Próbálom ezt a tavern brawlal összehangolni, hogy hátha olyan esemény van, ahol nem kell paklit építeni, és olyankor bármelyik hős közel azonos eséllyel csinálható.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  Akik előrébb vannak a ladderen (nem lvl18 környékén, mint én) azok hogy szoktak questelni olyan hősökkel amikhez nincs annyira táp paklijuk? Olyankor casual? Mert én jelenleg mindent play-en nyomok, de úgysincs értelmes paklim 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  nekem ket hetkoznap este van mikor tudok jatszani kb egy orat. emellett hetvegen szinten 1-1 orakat nyomok, de ezek azert lehetnek hosszabbak is. 🙂

  kuldik: ha van 3 aktiv kuldim akkor igyekszem megcsinalni minimum kettot beloluk. egyebkent meg a szarokat torolgetem, hatha kapok valami jot. ha ennyi ideje van az embernek, akkor a 3wines 10 aranyert nem erdemes teperni, a fentebb emlitett peldanal mindenkepp az 5 druidot tolnam.

  vannak idoszakok mikor inkabb arenazok, most egy ideje azt nem eroltetem, nem lenne jo ha GvG pakli jonne belole. elozo honapban rank 7, de altalaban csak rank10-ig megyek. ha van ertelme arenazni, akkor van hogy csak a rank15-ot szedem ossze.

  a lapok nagyreszt megvannak mivel az eleje ota jatszom par kisebb-nagyobb kihagyassal. naxxot fullosan megvennem anno, a legutobbi adventure-nek meg a felet, rajottem hogy foloseges sporolgatni. most ugy tervezem hogy az adventure-oket fixen megveszem, a sima kiegeket meg aranybol/arenabol szedem ossze.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • szukuro

  Na meg is jött a patch. Összes adventure kártya DE-zhető, szóval nem gyújtőknek minimum 400 dust Maexxnából 😀
  A plusz deckslotokkal kapcsolatban kicsit keserédes érzésem van, egyrészt szó szerint évek óta ígérgetik és végre van, másrészt végig azt hallgattuk Blizz és az őket védőktől, hogy jaj az nem olyan könnyű ám, mert ez meg az, erre a legegyszerűbb megoldást választják (9 helyett 18-ig scrolloz, ill. lapozható a 3x3-as képrenyőn), amire egyszerűen nem lehet mentséget találni, hogy ezt miért nem lehetett eddig megoldani...

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • zolik

  azért az nem semmi hogy előre befizetsz x összeget úgy hogy több mint egy hónapig semmit nem kapsz érte, ill de, kiszúrják a szemed egy hátlappal...
  addig a blizzard vígan forgatja a tőzsdén a pénzed...
  dettó mint a wow kiegnél. nem is értem miért olyan hülyék az emberek hogy előre oda adják a pénzüket gyak. a semmiért.

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZZ

  Skaven - Köszi 😉 (GaB voltam 🙂 )

  Szukoro:
  Hogy is van ez a Nax szétszedősdi? Jól tudom, hogy az új módoknál az egyikben (standard) csak az újabb kieges dekkekkel lehet nyomni, a másikban viszont pl. bennelehet a legrégebbi is?

  Csak azért kérdem, mert nem szeretném beszívni, hogy esetleg szétkapom őket (400 dust eléggé csábító, van vagy 5 legendary) és legyártatok régóta hiányzó lapokat. Ott vannak pl. Naxban az ikrek is, azok is durvák szoktak lenni ha éppen jól jön ki és nem silencelik.

  Köszi előre is.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • szukuro

  @zolik: Nem teljesen igaz, mert 40 pakk áráért kapsz 50-et, szóval 25% kedvezmény ha úgy nézed. Hátlap csak részletkérdés.

  @GaBRiWaZZ: Wildban mehet minden, standardban Naxx és GvG fog kiesni egylőre, jövőre meg az összes többi ami most éppen kint van. Stalagg-Feugen-t én se se szedném szét, hacsak tényleg nem tervezel sose játszani wildban, mert azért játszhatóak. Azért mondtam Maexxnát, mert az tuti nem 😀

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZZ

  Köszi a választ. Maexnán kívül van még valami amit szétkapnál legendaryt Naxból? Vagy bármi más egyebet, kék v. lila card (nem tudom fejből mik vannak)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • fects

  Én megvárom, hogy a Wild bármire jó lesz-e, de én attól tartok, hogy lesz 1-2 embertelenül OP deck, amikre nem fog jönni balance, így még funolni se lesz az igazi.
  Ha ez így lesz, akkor az összes standardból kieső cuccot nyugodtan lehet törni. (Max még Adventure-ök Heroic módjához lesznek jók a régi lapok, de amiatt nem érdemes több ezer dustról lemondani, ha cserébe Standardban nem tudod összerakni a kívánt paklikat.)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑